Geçim derdi.. Eşime üzülüyorum

Yahu hanımefendi ben sizi anlamıyorum. Borcunuzu ödemeniz için kv niz yardımda bulunuyor. Aile apartmanında oturmadığınız için oradaki dairenin kirasını almak istiyorsunuz.

Kv kızıyla bir yere gidiyor beni neden çağırmadı diye kırılıyorsunuz. Kadın iftara davet ediyor neden beni değil de eşimi arayıp çağırdı diyorsunuz. Size selam veren komşunuz ,kızınındı galiba, bana selam vermesine rağmen nasıl beni doğum günü partisine çağırmaz diye komşuya bileniyorsunuz.

Yahu siz bu insanlardan ne istiyorsunuz??

Hep bi başkasından beklenti. Bi naz. Çalışmak istiyorum ama çocuğa kv baksın diyorsunuz.

Valla çok zor insansınız. Öyle konular açtınız ki nick iniz resmen beynime kazınmış.

Haklısınız beklentiye girmemek gerek. Eşim çok iyi niyetli ama abisi öyle değil herkes bir değil demekki dediğiniz de doğru 4 tane çocuğu var
Bu abi sizin arabayı kullanan değil mi

Abisi istemiş eşiniz vermiş. Eşiniz istemiyor abisi vermiyor. Bu kadar basit aslında. Abisi vermek zorunda da değil zaten. Eşiniz zor durumdaysa ağzı var söyler ama 400₺ ile 3 gün geçirmek öyle zor bir durum değil. Siz eşinize üzülüyorsanız birilerinden beklentiye girmek yerine girin işe çalışın. Başka bir seçenekte aile apartmanında oturmak. Onu da istemediniz madem sonuçlarını çekeceksiniz. Ayrıca yardımı yapan eşiniz sizin kadar ağzına dolamamıştır eminim bu durumu. Sanki kendi cebinizden borç vermişsiniz gibi bir tavır içindesiniz

Araba ile ilgili 5 6 konusu var aslında ailenin bir şey yaptığı yok üyeye. Kendisi sürekli yanaşıyor. Çağıran yok gel git diyen yok ama sürekli bir beklenti içinde. Görümcesi annesine gitse neden beni çağırması diyor

Ya bi de ben çok iyi niyetliyim biri bana bir adım atsa ben on gidiyorum asla kin tutmam falan diyordu bi konusunda. Yani bir şey demek isterdim ama işte, neyse üyeyi tanıyan herkes biliyor zaten ne demek istediğimi

Tek çocuklu iki maaşlı aileyiz, ayın 15 ine kadar 350 lira var cebimizde, asla aklıma gelmez kocamın dıdısı para versin demek.Yetmezse kredi kartım var, parmağımda bozduracak alyansim var, ne yardımı? Hatta ne münasebet, daha düşmedik o kadar, elden borç alırım kayından, kardeşten yardım kabul etmem. Gece gece sinirim oynadı,ne derece bir arsizlikla karşı karşıyayız anlayamadim

Eşim eltimide kaynımada ve kaynımın çocuklarına da aşırı yardım etmiş laf etmek gibi olmasın ama hani en azından bişeyler yapmaya çalışabilir
Yardimi yapan esiniz bile bunun lafini yapmazken siz niye bu kadar zamaninda esinizin yaptigi yardimin derdine dustunuz ki?
Size ne yani evli bile degilmissiniz.
Bunu isteyecek olanda, ya da kafasina takacak olanda esiniz olmali.

burada bahsedilince merak edip eski konularınıza baktım, kusura bakmayın ama gerçekten çok yorucusunuz. ben okurken boğuldum yemin ederim. hep aynı insanlar ve aslında üstünde durmaya bile gerek olmayan konuların abartılması.

Buradaki hanımlar konu sahibinin haksız olduğunu dile getirmesine rağmen ısrarla kendi düşüncesinin arkasında durması beni delirtti resmen .Ya arkadaşım dünya senin ekseninde dönmüyor .Milletten para bekleyeceğine gir bir işe çalış.Bizimde çocuklarımz var tıpış tıpış kreşe gidiyorlar .Ne yapalım yani sizin gibi başkalarından bizi beslemesini mi bekleyelim?

3 günde 400 TL yi yetiremezseniz de artık

konulara bakarken gördüm en az dört konuda ısrarla şunu yazmış çok kötü takıntı haline gelmiş artık
bize bir ise onlara beş..

Evet gireceği işte hiç tecrübesi olmadığı halde kreşti.

Geçen müge anlı da dedesini para için öldüren bir torun ve gelin vardı...zavallı adam yıllarca varını yoğunu bunlara vermiş yine de cebindeki üç kuruş için öldürmüşler. Karakter olarak gelin çok benzer geldi bana konu sahibiyle. O da böyle bize az veriyorlar diye bağırıyordu kaynina eltisine...Evlerden uzak

3 günde değil insanlar yeri geliyor kaç gün 400 lirayla idare etmek zorunda kalıyor.
Valla çalışsanız öyle baktırsanız çocuğa keşke kaç yaşında bu çocuk?

Bir de kimse kimseye para vermek yardım etmek zorunda değil. Eşiniz yardım etmeyecekti.

Baba evinden bir yatak odası takımı ile tabak çanakla geliyorlar , ama eş ailesinden dünyalar istiyorlar çok şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…