Kaynınız yardım teklifinde bulunmuş. Daha ne yapsın?Eşim zamanında çok yardımcı olmuş ona hani şimdide bizim elimiz dar biraz düşünmesi gerekmez mi
Ödenmesi gereken borcunuz mu var?Eşim zamanında çok yardımcı olmuş ona hani şimdide bizim elimiz dar biraz düşünmesi gerekmez mi
Bu abi sizin arabayı kullanan değil miHaklısınız beklentiye girmemek gerek. Eşim çok iyi niyetli ama abisi öyle değil herkes bir değil demekki dediğiniz de doğru 4 tane çocuğu var
Araba ile ilgili 5 6 konusu varYahu hanımefendi ben sizi anlamıyorum. Borcunuzu ödemeniz için kv niz yardımda bulunuyor. Aile apartmanında oturmadığınız için oradaki dairenin kirasını almak istiyorsunuz.
Kv kızıyla bir yere gidiyor beni neden çağırmadı diye kırılıyorsunuz. Kadın iftara davet ediyor neden beni değil de eşimi arayıp çağırdı diyorsunuz. Size selam veren komşunuz ,kızınındı galiba, bana selam vermesine rağmen nasıl beni doğum günü partisine çağırmaz diye komşuya bileniyorsunuz.
Yahu siz bu insanlardan ne istiyorsunuz??
Hep bi başkasından beklenti. Bi naz. Çalışmak istiyorum ama çocuğa kv baksın diyorsunuz.
Valla çok zor insansınız. Öyle konular açtınız ki nick iniz resmen beynime kazınmış.
Ya bi de ben çok iyi niyetliyim biri bana bir adım atsa ben on gidiyorum asla kin tutmam falan diyordu bi konusunda. Yani bir şey demek isterdim ama işte, neyse üyeyi tanıyan herkes biliyor zaten ne demek istediğimiAraba ile ilgili 5 6 konusu varaslında ailenin bir şey yaptığı yok üyeye. Kendisi sürekli yanaşıyor. Çağıran yok gel git diyen yok ama sürekli bir beklenti içinde. Görümcesi annesine gitse neden beni çağırması diyor
Yardimi yapan esiniz bile bunun lafini yapmazken siz niye bu kadar zamaninda esinizin yaptigi yardimin derdine dustunuz ki?Eşim eltimide kaynımada ve kaynımın çocuklarına da aşırı yardım etmiş laf etmek gibi olmasın ama hani en azından bişeyler yapmaya çalışabilir
3 günde 400 TL yi yetiremezseniz de artıkKızlar merhaba eşim ile 6 yıldır evliyiz. Hemen konuya giricem eşim evlenirken ev aldı aile apartmanında oturmak istemedi 3 senelik bir ev borcumuz var ailesi az çok yardım ettiği için kiramızı vermiyor. Aile apartmanında abisi yengesi ailesi ve alt katta kiracı var. Kaynanam memleketten yağmızı peynirimizi üstümüzü gönderir. Neyse eşim bekarken ailesine abisine çok destek olmuş para konusunda abisi iş batırmış yardım etmiş vs. Şimdi eşimin işleri durdu bu dolar yüzünden falan çalışma yok ve abisinin işleri açık zamanında hiç iyi değilmiş hani çıkarıp şunu kardeşine verim bile demiyor sadece ihtiyacın varsa söyle dedi dün biz içerdeydik onlar abi kardeş dışarda eşimde yok sağol dedi istemez huyunu biliyorum yani sorana kadar azıcık yardım etmeli diye düşünüyorum o zamanında eşimi çok sömürmüş ama eşim çok gururlu hayatta istemez sizce istemeli mi kızlar ayın 5 ne kadar kenarda 400 TL miz var sizce idare edip istemesin mi hiç içinden gelmiyor az önce abisi aradı yine.
Araba ile ilgili 5 6 konusu varaslında ailenin bir şey yaptığı yok üyeye. Kendisi sürekli yanaşıyor. Çağıran yok gel git diyen yok ama sürekli bir beklenti içinde. Görümcesi annesine gitse neden beni çağırması diyor
bize bir ise onlara beş..
Evet gireceği işte hiç tecrübesi olmadığı halde kreşti.Buradaki hanımlar konu sahibinin haksız olduğunu dile getirmesine rağmen ısrarla kendi düşüncesinin arkasında durması beni delirtti resmen .Ya arkadaşım dünya senin ekseninde dönmüyor .Milletten para bekleyeceğine gir bir işe çalış.Bizimde çocuklarımz var tıpış tıpış kreşe gidiyorlar .Ne yapalım yani sizin gibi başkalarından bizi beslemesini mi bekleyelim?
Aşırı takıntılı zaten. Aile buna gel demiyor git demiyor. Muhatap bile olmuyor ama bu yapıştı aileyekonulara bakarken gördüm en az dört konuda ısrarla şunu yazmışçok kötü takıntı haline gelmiş artık
Baba evinden bir yatak odası takımı ile tabak çanakla geliyorlar , ama eş ailesinden dünyalar istiyorlar çok şaşırıyorum.Neden tüm konularına "aile apartmanında ev vardı ama eşim istemedi" diye başlıyorsunuz? Adınız da değişse bu cümleden tanırım sizi,adeta imzanız olmuş.
Esiniz neden parasını biriktirmek yerine ailesine/ abisine vermiş? Madem vermiş o evde yaşadığı için,ya da destek olmak için falan vermiş. Borc gibi değil ki. Akıllılık edip kenara atsaymis.
Kardeşinin bekarken verdiği üç beş kuruşu millet paradan sayip on sene sonra borç diye size mi ödesin?
Vermeseymis, bu kadar basit.
Benim de arkadaşım var. Eşi bekarken mal gibi, ne aldıysa anasının eline saymış. Hesapta annem evin giderini karşılar,kalanını biriktirir diye
Adam evlenirken de kıza 'tum maaşımı anneme verirdim, birikmisim var' falan demiş. Ama tabii ki birikmiş falan yok, kadın o parayı iç etmiş. Zaten geçim sıkıntısı,evde kaç kişiler,bir çalışan çocuk. Bence normal yani . Ama arkadaşım, evleneli 8 sene olacak hala o paralara üzülüyor, aileden alacağı olduğuna inanıyor.
Siz de oylesiniz.
Madem derdine duseecek, parasını vermeseymis o zaman.ya da Ev için ihtiyaç karsialyacak kadarını (o evde beleşe yaşadığı için) verseymis, birkaç lirasiyla da kendi birikimini yapsaymis.
Enayiligine doymasin, hala bunun cetelesini tutmanız bile yanlış.
Madem eşinizin ekonomik sıkıntı çekmesine uzuluyorsunuz siz de çalisin,eve iki maaş girsin. Azıcık daha toparlarsiniz durumlari
Ay rezillik diz boyuÇocuğu aratınbizim bir akraba öyle yapıyor, babanne ben bı çanta beğendim, babanne biz pazara gitcez paramız yok
Bizde ayın 5 de maaş alıyoruz cüzdanında 50 TL var ekmek parası yapicam.o güne kadar.bunda sorun yok bence.400 TL gayet yeter niye istiyesinizAyrıca zaten ayın 5 ine de 3 gün var, çok acil ödemeleriniz yoksa 400 TL 3 gün yeter size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?