Geçim derdi.. Eşime üzülüyorum

Siz eşinizin ailesini çok takıyorsunuz vazgeçin bundan. Eşinize yardımcı olmak istiyorsanız biran önce işe aramalısınız. Çocuğa bakacak kimse yok demişsiniz fakat daha önce bi konuda kreşe gönderdiğinizi yazmışsınız. Demek ki çocuğunuz kreş ya da anaokulu yaşında. Tam gün devlet okulları da mevcut bildiğim kadarıyla.

Herseyine iddiaya girerim asla çalışmaz.

Benim sizin gibi bi arkadasim var. Misal Esim bekarken kardesine dikis ignesi vermis biz evlendik o igneden hala haber yok kadar detayli hesaba oturabilen bi arkadas. Ya yorulmuyo musunuz bu kadar hesap kitap isine dusunce. Bizde okulu bitirip ise baslayan abi abla, kardes istemese bile destek olur okulunu bitirsin diye. Okulu bitirip ise baslayan kardesten o verilen paralar geri mi istensin yani? Ben seni okuttum sen de benim cocugumu okut mu diyelim. Yerinizde olmak istemezdim cok yorucu oldugu icin. Esinizin yerinde olmak hic istemezdim sizin gazinizla ailesi arasinda kaldigi icin

Herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor, eşim abisene çok yardım etmiş tamam bu beni ilgilendirmez ama abisi her zman söylüyordu işlerim açılsın bende size yardım edicem diye eşime bir değil on kere söylemiştir bunu. Kardeşim bana destek oldu bende olucam diye şimdi biliyor evimizin borcu var eşimin ihtiyacı var işleri durdu sadece kuru kuru ihtiyacın olursa ara diyor.. Eşimde kendisi düşünsün görmüyor mu dedi demek istediğim önceki eşimin yardımı geri versin değil eşimim düşündüğü gibi oda biraz düşünsün

Evimiz kredili borcumuz var hala bunu biliyorlar en zor zamanında aile birbirine destek olmayacaksa ne zman olacak
Eviniz varken oturmayan sizsiniz. Eşinize üzülüyorsanız siz de girin ile çalışın destek olun

Ya siz bu abiye nasıl inanıyorsunuz. Sizin arabayı alıp kendinin gibi kullanan sürekşi ceza getiren adamın size yardım etmeyeceğini sizi tanımayan bile bilir. Alice harikalar diyarında yaşamayın

E dusunmuyo napalim?

Bu kadar dert ettiyseniz siz isteyin hanım efendi, ne biçim bir insansınız anlamadım ki, düşman başına

Bu abi, şu araba ile ilgili defalarca konu açtığın abi değil mi?
Bu adamın lafına güvenip ondan birşey beklemek çok saçma, kusura bakma.
Adamın kendine hayrı yok, gelip size yardım edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…