Keşke siz de biraz yapsanız...Eşim istemiyor, gurur yapıyor
Herseyine iddiaya girerim asla çalışmaz.Siz eşinizin ailesini çok takıyorsunuz vazgeçin bundan. Eşinize yardımcı olmak istiyorsanız biran önce işe aramalısınız. Çocuğa bakacak kimse yok demişsiniz fakat daha önce bi konuda kreşe gönderdiğinizi yazmışsınız. Demek ki çocuğunuz kreş ya da anaokulu yaşında. Tam gün devlet okulları da mevcut bildiğim kadarıyla.
Sizin kardeşiniz yokmu?Hayır biz ondan milyarlar beklemiyoruz ama kendisi düşünebilir kardeş sonuçta sadece laf ile söylüyor
Evimiz kredili borcumuz var hala bunu biliyorlar en zor zamanında aile birbirine destek olmayacaksa ne zman olacak3 gün için 400 lirası olan ve kendi evinde oturan kişinin destek istemesi de en hafif tabirle şımarıklık yav
MuhteşemKeşke siz de biraz yapsanız...
Zor zaman hesapta olmayan yıkıcı maddi koşullar demek. Mülk sahibi olalım diye hesap kitap yapıp girilen kredi zor zaman olmuyorEvimiz kredili borcumuz var hala bunu biliyorlar en zor zamanında aile birbirine destek olmayacaksa ne zman olacak
Eviniz varken oturmayan sizsiniz. Eşinize üzülüyorsanız siz de girin ile çalışın destek olunEvimiz kredili borcumuz var hala bunu biliyorlar en zor zamanında aile birbirine destek olmayacaksa ne zman olacak
"Bana mı aldın hemşire evi " derler adama .Borcu olmayan yok.Herkes geçim derdinde.Evimiz kredili borcumuz var hala bunu biliyorlar en zor zamanında aile birbirine destek olmayacaksa ne zman olacak
Ya siz bu abiye nasıl inanıyorsunuz. Sizin arabayı alıp kendinin gibi kullanan sürekşi ceza getiren adamın size yardım etmeyeceğini sizi tanımayan bile bilir. Alice harikalar diyarında yaşamayınHerkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor, eşim abisene çok yardım etmiş tamam bu beni ilgilendirmez ama abisi her zman söylüyordu işlerim açılsın bende size yardım edicem diye eşime bir değil on kere söylemiştir bunu. Kardeşim bana destek oldu bende olucam diye şimdi biliyor evimizin borcu var eşimin ihtiyacı var işleri durdu sadece kuru kuru ihtiyacın olursa ara diyor.. Eşimde kendisi düşünsün görmüyor mu dedi demek istediğim önceki eşimin yardımı geri versin değil eşimim düşündüğü gibi oda biraz düşünsün
Kendi evinde oturaymış. Onun derdi oturmadığı evin kirasını almak"Bana mı aldın hemşire evi " derler adama .Borcu olmayan yok.Herkes geçim derdinde.
Ne akıllı kadınsınKendi evinde oturaymış. Onun derdi oturmadığı evin kirasını almak
E dusunmuyo napalim?Herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor, eşim abisene çok yardım etmiş tamam bu beni ilgilendirmez ama abisi her zman söylüyordu işlerim açılsın bende size yardım edicem diye eşime bir değil on kere söylemiştir bunu. Kardeşim bana destek oldu bende olucam diye şimdi biliyor evimizin borcu var eşimin ihtiyacı var işleri durdu sadece kuru kuru ihtiyacın olursa ara diyor.. Eşimde kendisi düşünsün görmüyor mu dedi demek istediğim önceki eşimin yardımı geri versin değil eşimim düşündüğü gibi oda biraz düşünsün
Iban atsın biz gönderelimE dusunmuyo napalim?
Bu kadar dert ettiyseniz siz isteyin hanım efendi, ne biçim bir insansınız anlamadım ki, düşman başınaHerkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor, eşim abisene çok yardım etmiş tamam bu beni ilgilendirmez ama abisi her zman söylüyordu işlerim açılsın bende size yardım edicem diye eşime bir değil on kere söylemiştir bunu. Kardeşim bana destek oldu bende olucam diye şimdi biliyor evimizin borcu var eşimin ihtiyacı var işleri durdu sadece kuru kuru ihtiyacın olursa ara diyor.. Eşimde kendisi düşünsün görmüyor mu dedi demek istediğim önceki eşimin yardımı geri versin değil eşimim düşündüğü gibi oda biraz düşünsün
Bu abi, şu araba ile ilgili defalarca konu açtığın abi değil mi?Herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor, eşim abisene çok yardım etmiş tamam bu beni ilgilendirmez ama abisi her zman söylüyordu işlerim açılsın bende size yardım edicem diye eşime bir değil on kere söylemiştir bunu. Kardeşim bana destek oldu bende olucam diye şimdi biliyor evimizin borcu var eşimin ihtiyacı var işleri durdu sadece kuru kuru ihtiyacın olursa ara diyor.. Eşimde kendisi düşünsün görmüyor mu dedi demek istediğim önceki eşimin yardımı geri versin değil eşimim düşündüğü gibi oda biraz düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?