- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Kocasının kumar borcu değil sonuçta, eniştesine kefil olduğu için üstüne kalan borç değil. İçinde oturdukları evin borcu ayol, o olmasa sanki kira ödemeyecekler.400 liramız kaldı derken birikim yapamıypruz ucu ucuna geçiniyoruz demek istiyor galiba. Ama tek maaşlı ,kredi ödeyen ( öyle bir şey okudum galiba ev kredisi varmış) ,çocuklu bir ailede birikim hayal zaten hele bu zamanda.
Eşim isteyerek çalışmıyor sanki ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına ya3 gun icin 400 liraniz varmis. Tum faturalari vs odemissiniz. yetmesi gerekiyor. Nereden bilsin abisi darda misiniz vs? Esiniz kendisi soylemiyormus iste. abisi de sormus ayrica. Kimse kimsenin eline zorla para tutusturmak zorunda degilki.. Calismayan, para kazanmayan insanlar icin el alemden para beklemek ne kadar kolay. Hem de ihtiyaciniz da yok yani. ya 3 gune 400 yetmezse birsey olursa diye istiyorsunuz resmen.
Uzuntunun kimseye faydasi yok. Calisin, cocuguda krese vs verin. Calisan kadinlar nasil yapiyor?
Calismayan derken esinizden degil sizden bahsettim. esiniz zaten para istemiyor. Para isteyen sizsinizEşim isteyerek çalışmıyor sanki ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına ya
Eşine birşey diyen yok.Eşim isteyerek çalışmıyor sanki ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına ya
Evet o kayindan para bekliyor şimdi. İşleri açılmış, 4 çocuklu ailesine yetmiş konu sahibi ve eşine yardım etmesi gerekiyormuş.Arkadaş, arabası kaynında olan ve onu almak için binlerce konu açan ve de aile apartmanında evi olup orda oturmayan kişi değil mi
Zaten yazmış bu konuda da niye tekrar yazıyon?Arkadaş, arabası kaynında olan ve onu almak için binlerce konu açan ve de aile apartmanında evi olup orda oturmayan kişi değil mi
Senin ailen ne yapıyor diye sordun, sesi kesildi bak şimdi.Evet o kayindan para bekliyor şimdi. İşleri açılmış, 4 çocuklu ailesine yetmiş konu sahibi ve eşine yardım etmesi gerekiyormuş.
Dün yazmıştı, ailesinin maddi durumu yokmuş ama tereyağ gönderiyorlarmış.Senin ailen ne yapıyor diye sordun, sesi kesildi bak şimdi.
İlk sayfayı okudum, giriş kısmı tanıdık geldi, sonradan anımsadım arabam da arabam diye tutturduğunuZaten yazmış bu konuda da niye tekrar yazıyon?
Yemiyoruz artık diyoruz.Herkes sinirini buradaki postlardan mı çıkarıyor .. Eğer sinir olduysanız yorum yapmayın hiç kırıcı yorum yapanların hiç sorunları yok sanırım
Adam kızsa haklı ya , sabah akşam çalış didin evin taksidini öde geçim yap, karın ailenden dünyaları istesin , kendi ailesinin verdiği 2 kg tereyağını burnuna soksunDün yazmıştı, ailesinin maddi durumu yokmuş ama tereyağ gönderiyorlarmış.
Eşinin ailesinin evi barki olmasa, yıllarca çalışmış çocuklarının düşünüp birşeyler yapmamış derdi kesin. Ama kendi ailesi olunca onların durumu yok oluyor sadece.
Valla iyi ki yardım etmiyorlar.Adam kızsa haklı ya , sabah akşam çalış didin evin taksidini öde geçim yap, karın ailenden dünyaları istesin , kendi ailesinin verdiği 2 kg tereyağını burnuna soksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?