- 12 Ocak 2020
- 20
- 8
- 3
- 35
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Asgari ücretle mi çalışıyor eşiniz? Sizin de çalışma imkanınız olmaz mı? Ya da evden bir şeyler yapıp satma?Eşim ödemelerden yetişemiyor kimse yardımcı olmuyor alışverişe çıkmamız lazım diyemiyorum idare etmek zorunda yim bebegın bezi bitti bitecek ne yapcam bilmiyorum bundan ala dertmi olur Allah yardımcısı olsun herkesin dogalgaz kira çok zor..
Gerçekten çok haklısınSonra bebek rızkıyla gelmiyor dediğimizde topa tutuluyoruz
yemin ederim bende aynısısnı diycektim laf eden olur diye demedim madem durumun kötü neden çocuk yapıyosun çalış biraz kenara para koy öyle yap ya da çalışİşte bu yüzden bebek yapmadan önce 10 kere düşünün diye hep söylüyorum bu devirde tek maaşla ev geçinmiyor bebek masrafları nasıl karsilansin. Durumu olmayan çocuğu ertelesij dediğimizde de topa tutuluyoruz, bebek rızkıyla gelir diyorlar yok öyle bir dünya bebeginin rızkını tırnaklarıyla kazımasi gerekiyordu anne babanın bu zamanda babadan zengin değilseniz ve cok çok iyi bir işiniz yoksa tek maaşla Allah yardımcınız olsun... Sizin çocuğu annenize veya kayınvalidenize bırakıp çalışmanız lazım tek çare bu
Bez için şimdilik birinden borç alsanız? Anneanne veya babaanneden?Eşim ödemelerden yetişemiyor kimse yardımcı olmuyor alışverişe çıkmamız lazım diyemiyorum idare etmek zorunda yim bebegın bezi bitti bitecek ne yapcam bilmiyorum bundan ala dertmi olur Allah yardımcısı olsun herkesin dogalgaz kira çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?