- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Eşim ödemelerden yetişemiyor kimse yardımcı olmuyor alışverişe çıkmamız lazım diyemiyorum idare etmek zorunda yim bebegın bezi bitti bitecek ne yapcam bilmiyorum bundan ala dertmi olur Allah yardımcısı olsun herkesin dogalgaz kira çok zor..
Bez cok pahali gercekten,
Ben yerinizde olsam eski usule gecerdim ne kadar zor da olsa. Durumunuz biraz yerinde olsa yikanabilir urunlerden alin diyecegim de simdilik eskilerden kesip bez yapmak daha mantikli. Bebeginiz biraz buyuyunce belki borclariniz da azalinca unutursunuz bu zamanlari umarim.
Bakıcak kayınvalidesi varsa tabi.Bebeğinizi kv ye bırakıp çalışabilirsiniz. Bir dünya kadın böyle yapıyor. Bi arkadaşım 2.5 aylık bebeğini bırakıp çalışıyordu
Var var. Konu açmıştı bebeğimin kulağına parmak sokuyor kaynanam diye.Bakıcak kayınvalidesi varsa tabi.
Daha önceki konularından olduğu anlaşılıyor.Bakıcak kayınvalidesi varsa tabi.
Ya varya o kadar doğru ki.. 6 aylık bebem var ücretsiz izindeyim maddi olarak zorluk çekiyor muyuz? Evet. Bunu ben mi tercih ettim? Evet. O zaman ağlamaya hakkım yokBez alamayacağınız doğru düzgün bakamayacağınız bebeği neden yapıyorsunuz diyeceğim ve taşlanacağım şimdi. Çoğu zaman dile getirmeyip bu şekilde yakınanlar karşısında sussam da düşüncem açık ve net böyle. Ondan bundan yardım bekleyerek çocuk mu büyütülür?
Ya varya o kadar doğru ki.. 6 aylık bebem var ücretsiz izindeyim maddi olarak zorluk çekiyor muyuz? Evet. Bunu ben mi tercih ettim? Evet. O zaman ağlamaya hakkım yok
Bu durumdayken çocuk olmuş artık yapcak bisey yok o konuda ama kayinvalideniz varmış madem ise girin çalışın. Çalışan binlerce bebekli kadınlar var. Umarım Siz de yapacağım isim yok falan demezsiniz. Madem çocuk oldu sorumluluk alacaksiniz. Kimse yardım etmiyor demissiniz.Eşim ödemelerden yetişemiyor kimse yardımcı olmuyor alışverişe çıkmamız lazım diyemiyorum idare etmek zorunda yim bebegın bezi bitti bitecek ne yapcam bilmiyorum bundan ala dertmi olur Allah yardımcısı olsun herkesin dogalgaz kira çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?