yok malesef anlamıyorFark etmiyor ki kimsesiz demesi abes bana göre ... Var ama görüşmüyoruz demesi daha mantıklı neyse konu o da değil eşinin mesleğini söylemiyor, orda Burda ise girsin diyoruz sürekli bahanesi var ... Elektrikten anlıyorsa onu antalyada otele yönlendirebilirm ama cevap vermemekte ısrar ediyor
Bir daha soruyorum eşinizin mesleği nedir ???yok malesef anlamıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yardim-lutfen-s.1009474/page-9#post-51424132 buradaki yorum eşinin kimsesiz olmadığını gösteriyor... Konu o da değil konu bahane ...nasıl olsa g*t gibi herkeste bulunuyor
Yok ben başka bişeye takıldım neyse yazmaz olaydım şimdi etiket üstüne etiket gelecek :)) bencede eşi çalışmak istemiyor... Tersaneler eleman arıyor ağır sanayi ama bir haftada kurdu olur oraların eğitim ve sertifika da veriyorlar 8-5 çalışır hafta sonları da tatil mesai yaparsa extra para alır...Ama ordada yetiştirme yurdunda büyüdüklerini demis ayrica küçük yaşta oraya birakan buyuyunce yardim etmez gibi geliyor yani yasiyor olmasi yanlarinda olduklarını göstermez bence dogru söylüyor ama esi çalışmak istemiyor olabilir...
hesap numarasını verdi konu sahibi. buna ne cevap verecek merakla beklemeyeyim...Tersaneye başvuru yapsın vasıflı vasıfsz eleman arıyorlar asgari ücret ya da üstü ile ise başlar... Ağır hafif demesin girsin
Dibini görmediğim suya dalmayı geçen açtgm konuda bıraktım ... Cidden şu an elimde tersane ilanları var bakıyorum girebilir... Vasıf aramıyorlar kablo çeker akşama kadar gelir evine zor değil... Mesaiye kalırsa cebine fazladan para girer özellikle pazar günleri yüzde yüz mesai yazıyorlar 1500 ile girse mesai ile 2bini bulurhesap numarasını verdi konu sahibi. buna ne cevap verecek merakla beklemeyeyim...
hesap numarasını verdi konu sahibi. buna ne cevap verecek merakla beklemeyeyim...
Çalışamaz diyebilir ama gercekten çocukların durumu öyleyse insan üzülüyor ben çalışmıyorum çalışsam gönderirdim... belki gerçekten son çırpınış aklima hep sey geliyor adanada yakacak odun bulamayan kadının sonu ama eşim fetö olayindan sonra nette gördüğümuz yardim çağrılarına dönemiyoruZ ...
İkilem arasında kaldım ... Ne mesleği söylüyor ne söylenen işleri beğeniyor... Şimdi tersane işi söyledim ona da cevap yok ki başvuru yapsa anında alırlar adamlar eleman olsun gemi işi yürüsn de ne olursa olsun diyor... Hiçbirine cevap vermiyor...Hanımlar sakın para falan göndermeyin. Gerçekten ihtiyacı olan buradan para istemez. Ne kadar ayıp
Buraya nasıl giriyorsun?çok araştırdık ama malesef 1.500 tl ödüyorum taksiti bu bnm akılsızlığım tek üzüldüğüm nokta bunun ceremesini çocuklarım çekiyor inanın ayakkabıları bile yırtık kafayı yiyeceğim evde buzdolabımı sattım cep telefonumuzu televizyonumuzu sattık geçinebilmek için çocuklarım aç kalmasın diye ama yolun sonuna geldik galiba
Evet ikilemde kaldım. Ya doğruysa diye. Ama en azından bir memur arkadaşından borç isteyebilir diye düşünüyorum.Ay oyle mi bazen gerçekten herkese inanıyorum... ben sosyal medya sayfalarında olan yardım kampanyalarina vs atlıyorum eşim bi bak dogru mu diyor...
Cocuk filan deyince insan tuhaf oluyor
Evet o olabilir tanımadığı insanlardan para istemektense tandığı kişilere belki para değil ama erzak yardimi alabilir ya da şimdilik borç olur... valla ramazan geliyor kumanya yapalım diyorum ama kime Verecez bilmiyorum ellerinde en azEvet ikilemde kaldım. Ya doğruysa diye. Ama en azından bir memur arkadaşından borç isteyebilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?