GEÇİM SIKINTISI

yok malesef anlamıyor

Sezon açılıyor millet kalkıp başka şehirlerden gidiyor Akdeniz'e egeye sezonluk iş için.eşiniz neden bulamıyor.yeterince çabaladıgına eminmisiniz.maaşınızdan hiç mi elinizde bişey kalmıyor Ne bileyim makarna falan alacak para kalmıyormu elinizde

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yardim-lutfen-s.1009474/page-9#post-51424132 buradaki yorum eşinin kimsesiz olmadığını gösteriyor... Konu o da değil konu bahane ...nasıl olsa g*t gibi herkeste bulunuyor

Ama ordada yetiştirme yurdunda büyüdüklerini demis ayrica küçük yaşta oraya birakan buyuyunce yardim etmez gibi geliyor yani yasiyor olmasi yanlarinda olduklarını göstermez bence dogru söylüyor ama esi çalışmak istemiyor olabilir...

Yok ben başka bişeye takıldım neyse yazmaz olaydım şimdi etiket üstüne etiket gelecek :)) bencede eşi çalışmak istemiyor... Tersaneler eleman arıyor ağır sanayi ama bir haftada kurdu olur oraların eğitim ve sertifika da veriyorlar 8-5 çalışır hafta sonları da tatil mesai yaparsa extra para alır...

hesap numarasını verdi konu sahibi. buna ne cevap verecek merakla beklemeyeyim...
Dibini görmediğim suya dalmayı geçen açtgm konuda bıraktım ... Cidden şu an elimde tersane ilanları var bakıyorum girebilir... Vasıf aramıyorlar kablo çeker akşama kadar gelir evine zor değil... Mesaiye kalırsa cebine fazladan para girer özellikle pazar günleri yüzde yüz mesai yazıyorlar 1500 ile girse mesai ile 2bini bulur

hesap numarasını verdi konu sahibi. buna ne cevap verecek merakla beklemeyeyim...

Çalışamaz diyebilir ama gercekten çocukların durumu öyleyse insan üzülüyor ben çalışmıyorum çalışsam gönderirdim... belki gerçekten son çırpınış aklima hep sey geliyor adanada yakacak odun bulamayan kadının sonu ama eşim fetö olayindan sonra nette gördüğümuz yardim çağrılarına dönemiyoruZ ...

Hanımlar sakın para falan göndermeyin. Gerçekten ihtiyacı olan buradan para istemez. Ne kadar ayıp
İkilem arasında kaldım ... Ne mesleği söylüyor ne söylenen işleri beğeniyor... Şimdi tersane işi söyledim ona da cevap yok ki başvuru yapsa anında alırlar adamlar eleman olsun gemi işi yürüsn de ne olursa olsun diyor... Hiçbirine cevap vermiyor...

eşiniz başka şehirden de iş bakabilir. yapılandırma için gerekirse borç da bulunur. her ay en az 3 bin alıyorsunuzdur.
çok yüksek bir konut kredisi öderken eşim işsizken kredinin yarısını ödeyip kalan yarısıyla geçindik. faturaları geçiktirdik ama aç kalmadık.

gerekirse kira ödemeyip fatura ödemeyip insan çocuklarını doyurur. asgari ücret alıyor olsanız vs tamam ama konu inandırıcı değil bence. bu şekilde herkes çokça kolay yoldan para toplayabilir.

lütfen inanıp göndermeyin para. gerçek ihtiyaç sahiplerine gönderin.

Anlamıyorum, bu derece fakirliğe bir gecede mi geldiniz? Okuduğuma göre evde satılmadık eşya bırakmamışsınız. Peki ne yaptınız bugüne kadar çocuğunuzu bile doyuramadığınız radddeyi engellemek için? Buradan yardım istemeden önce evde yatan kocanıza söyleyin çocuklarınızın aç olduğunu. Kocanız ne yapıyor evde, o da mı burada elalemden yardım para bekliyor? Konu sinirlerimi bozdu ya. Kendi için bir şey yapmayan insana ben hiç bir şey yapmam. Oturduğunuz yerdeki iş imkanı çocuklarınızı aç bırakmaya bahane değil. Yapılacak en doğru şey, aç kalacak kadar bakamadığınız çocukları devlete vermek. Geçici veya kalıcı süre için, artık bilemeyeceğim. Hadi bugün yardım geldi, gelecek hafta ne olacak? Sizin bir şey yapacağınız yok, bari çocukların günahına girmeyin. Kendiniz istediğiniz kadar açlıkla yaşayabilirsiniz, çalışmayan insan açlığı kendi tercih ediyor demektir. Ama çocuklara böyle bir hayat yaşatma hakkınız yok. Sert olduysa kusura bakmayın. 2+2=4. Çocukların o evden alınıp bakım görecekleri yere gitmeleri lazım. Yoksa açlıktan bakımsızlıktan ölecekler. Üzgünüm.

Ay oyle mi bazen gerçekten herkese inanıyorum... ben sosyal medya sayfalarında olan yardım kampanyalarina vs atlıyorum eşim bi bak dogru mu diyor...
Cocuk filan deyince insan tuhaf oluyor

Buraya nasıl giriyorsun?

Ay oyle mi bazen gerçekten herkese inanıyorum... ben sosyal medya sayfalarında olan yardım kampanyalarina vs atlıyorum eşim bi bak dogru mu diyor...
Cocuk filan deyince insan tuhaf oluyor
Evet ikilemde kaldım. Ya doğruysa diye. Ama en azından bir memur arkadaşından borç isteyebilir diye düşünüyorum.

Evet ikilemde kaldım. Ya doğruysa diye. Ama en azından bir memur arkadaşından borç isteyebilir diye düşünüyorum.
Evet o olabilir tanımadığı insanlardan para istemektense tandığı kişilere belki para değil ama erzak yardimi alabilir ya da şimdilik borç olur... valla ramazan geliyor kumanya yapalım diyorum ama kime Verecez bilmiyorum ellerinde en az
1000 tlik telefon oluyor valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…