- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yardim-lutfen-s.1009474/page-9#post-51424132 buradaki yorum eşinin kimsesiz olmadığını gösteriyor... Konu o da değil konu bahane ...nasıl olsa g*t gibi herkeste bulunuyorAynen öyle. Tabi yetiştirme yurdundan çıktık dedi, kimsesiz olunca dur diyende olmaz çalışmak istemeyen kocaya. Kime şikayet edicek düzelsin diye lafı geçmiyorsa.
Ahh bilemiyorum yaa bu nasıl bişey, yapılandırma madur görülme vs bişey olmuyormu bu işlerde.
ama ordada eşininde kendininde yurtta büyüdüğünü belirtmişhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yardim-lutfen-s.1009474/page-9#post-51424132 konu sahibi yaptığın yorumda eşinin ailesinin yaşadığını söylemişsin sen bizi mı yiyorsun ?
Fark etmiyor ki kimsesiz demesi abes bana göre ... Var ama görüşmüyoruz demesi daha mantıklı neyse konu o da değil eşinin mesleğini söylemiyor, orda Burda ise girsin diyoruz sürekli bahanesi var ... Elektrikten anlıyorsa onu antalyada otele yönlendirebilirm ama cevap vermemekte ısrar ediyorama ordada eşininde kendininde yurtta büyüdüğünü belirtmiş
kac yıllık evlisiniz ?esin hiç mi çalışmadı?yok önemli değil bende eşimde Yetiştirme yurdundan çıktık eşim çalışmıyor malesef burada iş bulma olasılığı pek yok çünki çok dükkan yok
o eger icra gelirse bana icra gelmedi ki normal bi teblikat geldi eger ödemezseniz icra başlayacaktır diye bizde icra gelmesinÇocukları ailenize yollayın. Maaşın 1/4 i kesintiye uğruyor galiba Kalanı ile siz geçinirsiniz.
12 yıllık evliyim yok çalıştı allaha şükür ama suan iş bulamıyor malesefkac yıllık evlisiniz ?esin hiç mi çalışmadı?
gerçekten yardım edermisin çocuklarım içinburda yapılabilecek en iyi şeyleri yazdım yukarda dahada ne denir. dediğin gibiyse iban gönder yardım edelim çocuklarına yazık. başka da bişey diyemiyorum.
gerçekten var keşke telefonum olsada evimin halini gösterebilsemgerçekten ihtiyacın varsa para gönderelim 3 5 tl batmayız ama eğer yoksa çok büyük hakka girersin.
ne işi arıyor da bulamıyor? belki vardır buralarda iş bilen birilerio eger icra gelirse bana icra gelmedi ki normal bi teblikat geldi eger ödemezseniz icra başlayacaktır diye bizde icra gelmesin
12 yıllık evliyim yok çalıştı allaha şükür ama suan iş bulamıyor malesef
yapılandırmak içinde 1.500 tl para istedi banka o da bizde yok malesefEltime 50 bin civarı borç kaldı böyle kefillik yuzundn o yapilandirdi ,4 yılda ödeyecek. Yani sen iyi niyetle bankaya gidip konuştun onlar bı çare bulamadı mi
her hangi bi iş ben şuan antalya kaş da ikamet ediyorumne işi arıyor da bulamıyor? belki vardır buralarda iş bilen birileri
gerçekten yardım edermisin çocuklarım için
gerçekten var keşke telefonum olsada evimin halini gösterebilsem
bu kaş ne menem bir yer ki bir bulaşıkçılık garsonluk bile yok ?her hangi bi iş ben şuan antalya kaş da ikamet ediyorum
hesap numarası eger gönderirsen sana bütün kalbimle minnettar olurumburda yapılabilecek en iyi şeyleri yazdım yukarda dahada ne denir. dediğin gibiyse iban gönder yardım edelim çocuklarına yazık. başka da bişey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?