GEÇİM SIKINTISI

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yardim-lutfen-s.1009474/page-9#post-51424132 buradaki yorum eşinin kimsesiz olmadığını gösteriyor... Konu o da değil konu bahane ...nasıl olsa g*t gibi herkeste bulunuyor

Konu sahibi bı cevap versen keşke. 1 ay önce Goji berry vs almışsın bugün kuru soganim bile yok diyorsun, çelişkili oldu biraz. Ne bileyim düşünüyorum diyet için onca mesajım var 60 bin borç üstüne kalınca bı konu acmamissjn mesela. Birden mı çıktı karsina, haberin olmadı mı hiç,tebligat ödeme süresi yapılandırma imkanı vs bı çare yok mu yani

ama ordada eşininde kendininde yurtta büyüdüğünü belirtmiş
Fark etmiyor ki kimsesiz demesi abes bana göre ... Var ama görüşmüyoruz demesi daha mantıklı neyse konu o da değil eşinin mesleğini söylemiyor, orda Burda ise girsin diyoruz sürekli bahanesi var ... Elektrikten anlıyorsa onu antalyada otele yönlendirebilirm ama cevap vermemekte ısrar ediyor

burda yapılabilecek en iyi şeyleri yazdım yukarda dahada ne denir. dediğin gibiyse iban gönder yardım edelim çocuklarına yazık. başka da bişey diyemiyorum.

Çocukları ailenize yollayın. Maaşın 1/4 i kesintiye uğruyor galiba Kalanı ile siz geçinirsiniz.
o eger icra gelirse bana icra gelmedi ki normal bi teblikat geldi eger ödemezseniz icra başlayacaktır diye bizde icra gelmesin
kac yıllık evlisiniz ?esin hiç mi çalışmadı?
12 yıllık evliyim yok çalıştı allaha şükür ama suan iş bulamıyor malesef

o eger icra gelirse bana icra gelmedi ki normal bi teblikat geldi eger ödemezseniz icra başlayacaktır diye bizde icra gelmesin

12 yıllık evliyim yok çalıştı allaha şükür ama suan iş bulamıyor malesef
ne işi arıyor da bulamıyor? belki vardır buralarda iş bilen birileri

burda yapılabilecek en iyi şeyleri yazdım yukarda dahada ne denir. dediğin gibiyse iban gönder yardım edelim çocuklarına yazık. başka da bişey diyemiyorum.
hesap numarası eger gönderirsen sana bütün kalbimle minnettar olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…