geçinebilecek miyiz :( :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
selam kızlar biz evlenmeyi düşünüyoruz ancak şöyle bir sıkıntı var evleneceğim çocuk 1200 tl maaş alıyor ev kira derdi yok ankarada yaşıyoruz evlilik için her şey tamam birikmiş paramız var ben çalışırkende biriktirmiştim ama işten ayrılmak zorunda kaldım sizce kira olmadan 1200 tl ile geçinilir mi yardımcı olun nolur :2:

Geçinmek isterseniz geçinirsiniz,en azından siz iş bulana kadar idare edersiniz.
Düğün ve eşya masraflarını siz yapıp borca girecekseniz zor gözüküyor.

Eğer borçsuz evlenecekseniz kirada vermeyeceğiz diyorsunuz geçinebilirsiniz.

tabikide şeker para bile biriktirirsin
sizin harcamalarınıza da bağlı
gerçi para pulla evlilik olmuyor cnm gönlünüz iyi olsun birbirinizi sayın sevin gerisi gelir zaten.mutluluklar

cidden parada biriktirebilirler mi ben çok müsrifim o zaman,bence sende çalışmalısın, geçinmekle yaşamak arasında fark var

biraz detay versen canım yaşlarınız kaç, ev var diyosun müstakbel eşinmi aldı evi, o zaman tutumlu ve işini bilen biri derim sende ona uyarsan geçinirsiniz özeldemi çalışıyo

Israf yapmaktan kaçınırsanız, birikim dahi yaparsınız. Ayağınızı yorgana göre uzatın.

Ayağını yorganına göre uzatan geçinir.. Asgari ücretle geçinip çocuk okutan bile var..
Tamamen size kalmış bi durum elinizdekine tama ederseniz geçinirsiniz..

off yaa çok canım sıkkın ben özelde bulursam çalışacağım yoksa zor gibi ama kira derdi yok işte parada az gibi :18:

baba evinde hayatin nasildi?
bu para ile yani benim düsüncem kira yokama bir evin bir sürü masrafi oluyor
kit kanaat gecinirsiniz derim

biraz detay versen canım yaşlarınız kaç, ev var diyosun müstakbel eşinmi aldı evi, o zaman tutumlu ve işini bilen biri derim sende ona uyarsan geçinirsiniz özeldemi çalışıyo

ev dedesinden kalma ama birazda para birikmişliğimiz var o ailesiyle yaşarken biriktirmiş

moral bozmak yada yadırmak için söylemiyorum fakat "geçinebilecekmiyiz" diye sorduğuna göre bence geçinmeniz biraz zor gibi görünüyor.Eşinin alacağı maaş ile kira verip çocuk okutan insanlar var,eğer ki kazancınıza göre harcamalarınızı yaparsanız geçinirsiniz

cidden parada biriktirebilirler mi ben çok müsrifim o zaman,bence sende çalışmalısın, geçinmekle yaşamak arasında fark var

Bence de çok doğru dedin geçinmek farklı yaşamak farklı

geçinirsiniz ama yaşar mısınız orası değişir...

çok seviyorum ya ama işte bu maaş sıkıntısı içimizi acıttı belki ödeneklerle 1400 1500 olma ihtimali var

Kira, kredi, borç vs. yoksa geçinilir elbette.. Hatta para bile biriktirmek mümkün olur.. Özellikle yaz ayaları ( kışın doğalgaz faturası sebebiyle daha zor.. )

ev dedesinden kalma ama birazda para birikmişliğimiz var o ailesiyle yaşarken biriktirmiş

tapusu eş adayındamı yani, eğer değilse o evde hak iddia eden çok olur, bide baba evinde nasıl yaşadığın önemli, yani geçinilir ama yemek yapmadım hadi dışarda yiyelim diyemezsin bi bowlinge sinemaya gidemezsin bişey almak 12-24 taksit demek olur, bu dediğim ukalalık değil, bizim sevgimiz bunları aşar yener diyosan evlen ama ben biraz dengeciyim maddiyat maneviyatı dengeler

tapu kendi üzerine desene kıt kanaat zor geçinecez

kira da ödeyerek bu maaşla geçinen insanlar çok
bence rahat rahat geçinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…