Kredi, borç, kira yoksa 1200 maaş ile geçinilir demiştim..
Ancak sonraki yorumlarda bahsettiğiniz evin aslında dedesine ait olduğunu okudum..
Bence kiraya çıkın yine de o eve gitmeyin, sonra çoook başınız ağrır..Tek torun o olmadığına göre..
ama 3 torun var hepsine ev vermiş dedesi hem torunlara hem çocuklara
Nemesis'e katılıyorum. Evlilikten beklentilerine göre değişir bu geçinip geçinememe mevzusu.
Ve şunu da unutma, hani diyorsun ya şu kadar şuraya, şu kadar öderiz gerisi bize kalır diye,
hiç öyle olmuyor. Mutlaka hesapta olmayan ekstra bir durum çıkıyor. Bir bakıyorsun evdeki
hesap çarşıya uymamış. Elbet 1200 alırsanız ona göre adaptasyon gösterirsiniz, öyle yaşamayı
öğrenirsiniz ama dediğim gibi beklentilerinizi yaşamanız önemli. Yaşayamazsanız zamanla
mutsuz olursunuz.
benimde var çocuğum aç değil açıkta değil diyoruzki kiradan kurtulsak ooo para bile biriktiririz ki biz bu durumda bile biriktirdik şükür çok şüküre çocukları olucak ilerde
tum kış ıcınmı yoksa aylık ıcını soluosun ankarada 200 tlye dogalgazla kısı cıkarabılıceksen bravo sana valla bızım evimz ful gnes alıo ama 200 tl doglgazn yettgnı hıc gormedimya biz 1400 1500 olarak hesapladık en fazla 300 mutfak msrafı olsa 200 elektrik su tel olsa kışın 200 doğalgaz olsa öyle işte
selam kızlar biz evlenmeyi düşünüyoruz ancak şöyle bir sıkıntı var evleneceğim çocuk 1200 tl maaş alıyor ev kira derdi yok ankarada yaşıyoruz evlilik için her şey tamam birikmiş paramız var ben çalışırkende biriktirmiştim ama işten ayrılmak zorunda kaldım sizce kira olmadan 1200 tl ile geçinilir miyardımcı olun nolur :2:
haklısın aslında biz kendimizi telkin etmek için kendimizce hesap yapıyoruz(
ben 700 lırayla geçinip 1000 lirada her ay birikim yaparım araba alırım diye düşünüyordum baktım sıfıra sıfır para kalmamış bekarım annemın evinde yaşıorum hiç bir masrafımda yok güya
yanı bu kişiye göre değişir.ona sorarsan bende geçinemiyorum.
Üzülme ama lütfen... Sen de az da olsa birşeyler kazanabileceğin bir işe girersen
çok iyi olur. Daha düğün yapmadığınız için ekstra masraf çıkması olasılığı çok yüksek.
Sen Ankara'da mı yaşıyorsun peki?
vay arkadaş böyle bi dedemiz olmadı
ben söle 1000 2000 lrayada razıydım yaboşver parası olmasada yüreği altın gibi dedemiz vardı bizim..
gerçi bi daire bi araba hiç fena olmazdı ama napalım canları sağolsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?