Geçinemeyenler kulübü

O iş öyle olmuyor:)Ben evdeyken ikisi de bakıcıya kesinlikle gitmiyordu. Akşam eve geliyorum ev darma duman, çocuğun eline rujumu vermiş, bütün nevresimleri boyamış gibi bir sürü sıkıntı oldu.
yok artik o ne ya
bakici diyince benim gozumde dil ogreten egitici oyunlar oynayan ablalar canlaniyor direk

yok artik o ne ya
bakici diyince benim gozumde dil ogreten egitici oyunlar oynayan ablalar canlaniyor direk
Valla iki bakıcı ile çalıştım şimdiye kadar. İlki 7 sene kaldı. Diğeri 9 ay. İkisi de yurdum teyzesi:)

İlk ablamız dil öğretmiş olabilir, zira benim kız küçükken vışşş diyordu. “Heç öyle olur” şeklinde soru cümleleri vardı

ahahahah 2.kanala baglamis resmen
hayalimdeki bakici abla profili alt ust oldu suan

elecda bu arada mutfagi ortak kullaniyor olmak derken kastettiğin sey evde onunda yemek yapiyor olmasimi yoksa gidalarin ortadan yok oluyor olmasimi

elecda bu arada mutfagi ortak kullaniyor olmak derken kastettiğin sey evde onunda yemek yapiyor olmasimi yoksa gidalarin ortadan yok oluyor olmasimi
Koyduğum hiç bir şeyi yerinde bulamamam, dolap düzenimin sürekli değişmesi, mutfak el havlusu ile yere döküleni silmesi, bulaşık makinesini yerleştirme şekli bile sıkıntı oldu bana:) Mesela süt alıyorum, akşam eve geliyorum. Aldığım bütün sütü sütlaca çevirmiş ama bana başka birşey için lazımdı o süt gibi ufak tefek ama beni yoran durumlar oldu.

Yeni kadın ilk başladığında akşamdan nohut ıslatmıştım. Akşama nohut pilav yaparsın diyerek çıktım evden. Akşam bir geldim kabak yemeği ve makarna var. Nohuta ne oldu dedim. Buzluğa atmış, canı nohut pişirmek istememiş

çok enteresan ya.
bir insanin buz dolabini neden acipda icinde ki sütü sütlaca cevirirsin.
mutfagi kendine gore dizayn edersin.
alti ustu 8 saat calisip gideceksin

çok enteresan ya.
bir insanin buz dolabini neden acipda icinde ki sütü sütlaca cevirirsin.
mutfagi kendine gore dizayn edersin.
alti ustu 8 saat calisip gideceksin
Evi acayip sahiplendi benim ikisi de. Ben kendi evimde misafir muamelesi görüyordum yani:)

Dün mutfak dolaplarını komple döktüm. Kendime göre düzenledim. Gelip birinin bozmayacağını bilmek güzel bir hismiş:)

Evi acayip sahiplendi benim ikisi de. Ben kendi evimde misafir muamelesi görüyordum yani:)

Dün mutfak dolaplarını komple döktüm. Kendime göre düzenledim. Gelip birinin bozmayacağını bilmek güzel bir hismiş:)
bir daha bakici gelmeyecek mi ?
kreşe falan mi baslayacaklar

bir daha bakici gelmeyecek mi ?
kreşe falan mi baslayacaklar
Küçüğü geçen hafta kreşe başlattım. Büyük iki gün okula gidiyor, 3 gün online. Online olduğu günler evden çalışacağım. Gitmem gerekirse de kızımla gideceğiz işe.

Küçüğü geçen hafta kreşe başlattım. Büyük iki gün okula gidiyor, 3 gün online. Online olduğu günler evden çalışacağım. Gitmem gerekirse de kızımla gideceğiz işe.
hayirlisi olsun insallah.
zor calisan anne olmak allah isini kolaylastirsin insallah

hayirlisi olsun insallah.
zor calisan anne olmak allah isini kolaylastirsin insallah
Sağol canım. Allahtan Genel Müdür çok anlayışlı bir insan. Doğum iznim bitip işe başlayacağım zaman biberonu reddetmişti benim küçük. 3 aylıktı o zaman.

Ben de adamı arayıp, bu şartlarda ya istifa edeceğim ya da bebeği işe getireceğim demiştim. Bakarız beraber getir demişti. Benim küçük kızı 3 aylıktan 8 aylık olana kadar bakıcı ile birlikte işe götürüp getirdim.

Büyük zaten ilk 15 günlükken işe geldi. 8 senedir bakıcının her işi çıktığında, yaz tatillerinde hep işe götürdüm. Orada büyüdü sayılır:)

yaa ne güzel
yeni evlenmis, cocuk dusunen ,hamile olan insanlari ise almamak yada isten cikarmak icin 40 takla atan insanlara örnek fotograf olarak genel mudurunuzun resmini gönderseler keşke

yaa ne güzel
yeni evlenmis, cocuk dusunen ,hamile olan insanlari ise almamak yada isten cikarmak icin 40 takla atan insanlara örnek fotograf olarak genel mudurunuzun resmini gönderseler keşke
Aynen valla. Annelere benim işyerimdeki gibi esneklik sağlansa, kadınlar bu esnekliği kaybetmemek için iki kat performansla çalışır muhtemelen.

Yaaa bende Bişi sorsam size acaba

67620661, member: 491754"
Bende de yok bulantı daha hiç de belli olmayabilir belkide olmaz belki 8 9 haftadan sonra başlar
Peki canım dün bir arkadaşım canımı sıktı betadan cinsiyet belirledi 3193 daha 4 hafta 5 günlük ne alakaysa kız dedi sağlıklı olsun bana fark etmez bismillah yani o kadar proföserler yanılıyor sen ne anlarsın demi hayırlı bir evlat olsun bu zamanda kolay mı erkeği kızı

Yok artık beta dan cinsiyet tahmini mi millet işi iyice büyütmüş ben kendi açımdan konusuyum kaç senedir uğraşıyordum ilaç iğne en sonunda Rabbim nasip etti hamileyim ve hiç fark etmez oğlan kız sağlıkla doğsun da kuzum herşey kabulüm. Bazı teoriler var bebeğin kesedeki durumuna göre o da yüzde 70 falan sanırım ihtimal. Kii şöyle de birsey var 12 hafta gibi öğreniliyor sanırım cinsiyet 16 18 de değişen bile olabiliyor göstermeyip gösteren yada kordonu erkek sanılan falan

Yok artık beta dan cinsiyet tahmini mi millet işi iyice büyütmüş ben kendi açımdan konusuyum kaç senedir uğraşıyordum ilaç iğne en sonunda Rabbim nasip etti hamileyim ve hiç fark etmez oğlan kız sağlıkla doğsun da kuzum herşey kabulüm. Bazı teoriler var bebeğin kesedeki durumuna göre o da yüzde 70 falan sanırım ihtimal. Kii şöyle de birsey var 12 hafta gibi öğreniliyor sanırım cinsiyet 16 18 de değişen bile olabiliyor göstermeyip gösteren yada kordonu erkek sanılan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…