- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.650
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.941
yok artik o ne yaO iş öyle olmuyor:)Ben evdeyken ikisi de bakıcıya kesinlikle gitmiyordu. Akşam eve geliyorum ev darma duman, çocuğun eline rujumu vermiş, bütün nevresimleri boyamış gibi bir sürü sıkıntı oldu.
Valla iki bakıcı ile çalıştım şimdiye kadar. İlki 7 sene kaldı. Diğeri 9 ay. İkisi de yurdum teyzesi:)yok artik o ne ya
bakici diyince benim gozumde dil ogreten egitici oyunlar oynayan ablalar canlaniyor direk
ahahahahValla iki bakıcı ile çalıştım şimdiye kadar. İlki 7 sene kaldı. Diğeri 9 ay. İkisi de yurdum teyzesi:)
İlk ablamız dil öğretmiş olabilir, zira benim kız küçükken vışşş diyordu. “Heç öyle olur” şeklinde soru cümleleri vardı
Koyduğum hiç bir şeyi yerinde bulamamam, dolap düzenimin sürekli değişmesi, mutfak el havlusu ile yere döküleni silmesi, bulaşık makinesini yerleştirme şekli bile sıkıntı oldu bana:) Mesela süt alıyorum, akşam eve geliyorum. Aldığım bütün sütü sütlaca çevirmiş ama bana başka birşey için lazımdı o süt gibi ufak tefek ama beni yoran durumlar oldu.elecda bu arada mutfagi ortak kullaniyor olmak derken kastettiğin sey evde onunda yemek yapiyor olmasimi yoksa gidalarin ortadan yok oluyor olmasimi
çok enteresan ya.Koyduğum hiç bir şeyi yerinde bulamamam, dolap düzenimin sürekli değişmesi, mutfak el havlusu ile yere döküleni silmesi, bulaşık makinesini yerleştirme şekli bile sıkıntı oldu bana:) Mesela süt alıyorum, akşam eve geliyorum. Aldığım bütün sütü sütlaca çevirmiş ama bana başka birşey için lazımdı o süt gibi ufak tefek ama beni yoran durumlar oldu.
Yeni kadın ilk başladığında akşamdan nohut ıslatmıştım. Akşama nohut pilav yaparsın diyerek çıktım evden. Akşam bir geldim kabak yemeği ve makarna var. Nohuta ne oldu dedim. Buzluğa atmış, canı nohut pişirmek istememiş
Evi acayip sahiplendi benim ikisi de. Ben kendi evimde misafir muamelesi görüyordum yani:)çok enteresan ya.
bir insanin buz dolabini neden acipda icinde ki sütü sütlaca cevirirsin.
mutfagi kendine gore dizayn edersin.
alti ustu 8 saat calisip gideceksin
bir daha bakici gelmeyecek mi ?Evi acayip sahiplendi benim ikisi de. Ben kendi evimde misafir muamelesi görüyordum yani:)
Dün mutfak dolaplarını komple döktüm. Kendime göre düzenledim. Gelip birinin bozmayacağını bilmek güzel bir hismiş:)
Küçüğü geçen hafta kreşe başlattım. Büyük iki gün okula gidiyor, 3 gün online. Online olduğu günler evden çalışacağım. Gitmem gerekirse de kızımla gideceğiz işe.bir daha bakici gelmeyecek mi ?
kreşe falan mi baslayacaklar
hayirlisi olsun insallah.Küçüğü geçen hafta kreşe başlattım. Büyük iki gün okula gidiyor, 3 gün online. Online olduğu günler evden çalışacağım. Gitmem gerekirse de kızımla gideceğiz işe.
Sağol canım. Allahtan Genel Müdür çok anlayışlı bir insan. Doğum iznim bitip işe başlayacağım zaman biberonu reddetmişti benim küçük. 3 aylıktı o zaman.hayirlisi olsun insallah.
zor calisan anne olmak allah isini kolaylastirsin insallah
yaa ne güzelSağol canım. Allahtan Genel Müdür çok anlayışlı bir insan. Doğum iznim bitip işe başlayacağım zaman biberonu reddetmişti benim küçük. 3 aylıktı o zaman.
Ben de adamı arayıp, bu şartlarda ya istifa edeceğim ya da bebeği işe getireceğim demiştim. Bakarız beraber getir demişti. Benim küçük kızı 3 aylıktan 8 aylık olana kadar bakıcı ile birlikte işe götürüp getirdim.
Büyük zaten ilk 15 günlükken işe geldi. 8 senedir bakıcının her işi çıktığında, yaz tatillerinde hep işe götürdüm. Orada büyüdü sayılır:)
Aynen valla. Annelere benim işyerimdeki gibi esneklik sağlansa, kadınlar bu esnekliği kaybetmemek için iki kat performansla çalışır muhtemelen.yaa ne güzel
yeni evlenmis, cocuk dusunen ,hamile olan insanlari ise almamak yada isten cikarmak icin 40 takla atan insanlara örnek fotograf olarak genel mudurunuzun resmini gönderseler keşke
Ya bende Bişi sorsam size olur mu acaba ?deniz icin sağda demislerdi ama boyle cinsiyetle ilgili bisey soylememislerdi.
senin deniz soldamiydi?
Ay tenli anne daha 12.hafta ultrason goruntusune bakip burda nub teorisiyle cinsiyet sececegiz
Yaaa bende Bişi sorsam size acabaAma asıl tutanı söyleyeyim, jinekologum demişti. Bebek kesede benek kadar görüldüğünde kesenin sağında yada solunda duruyor ona göre tutuyormuş. Doktor bana 8 haftalık oğlan yüzde 75 dedi. Kesedeki konum çok nadir şaşar dedi doğru çıktı.
Bende de bulantı yok daha 1 aylık ama ilerde olur mu acabaBelli olmaz, benim hiç bir hamilelik belirtim olmadı. Ne uyku ne bulantı ama oğlan doğurduk
Bende de yok bulantı daha hiç de belli olmayabilir belkide olmaz belki 8 9 haftadan sonra başlarBende de bulantı yok daha 1 aylık ama ilerde olur mu acaba
Peki canım dün bir arkadaşım canımı sıktı betadan cinsiyet belirledi 3193 daha 4 hafta 5 günlük ne alakaysa kız dedi sağlıklı olsun bana fark etmez bismillah yani o kadar proföserler yanılıyor sen ne anlarsın demi hayırlı bir evlat olsun bu zamanda kolay mı erkeği kızı67620661, member: 491754"
Bende de yok bulantı daha hiç de belli olmayabilir belkide olmaz belki 8 9 haftadan sonra başlar
Yok artık beta dan cinsiyet tahmini mi millet işi iyice büyütmüşPeki canım dün bir arkadaşım canımı sıktı betadan cinsiyet belirledi 3193 daha 4 hafta 5 günlük ne alakaysa kız dedi sağlıklı olsun bana fark etmez bismillah yani o kadar proföserler yanılıyor sen ne anlarsın demi hayırlı bir evlat olsun bu zamanda kolay mı erkeği kızı
Yok artık beta dan cinsiyet tahmini mi millet işi iyice büyütmüşPeki canım dün bir arkadaşım canımı sıktı betadan cinsiyet belirledi 3193 daha 4 hafta 5 günlük ne alakaysa kız dedi sağlıklı olsun bana fark etmez bismillah yani o kadar proföserler yanılıyor sen ne anlarsın demi hayırlı bir evlat olsun bu zamanda kolay mı erkeği kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?