- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.650
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.981
hayir bugun cogunlukla burda takildim aslinda, denizi disari cikardim bir ara sonra ogretmencilik oynadik, ayaklarimiza saklama kablarini gecirip paten surduk falanNaptınız bugün gene mi temizlik
en az 10 ar gun almislardirAcaba kaçar gün aldılar ya
Benimki 11 haftada gösterdi oğlanlar erken çıkıyor
Yaa geçen okudum bende nerde hatırlamıyorum burasımıydı başka yer mi yaa kadına hep kız diyorlar Bi doğuyo ki erkek yazık pembe pembe giyinmiş Bi süre ama ben hastaneden de şüphe ederdim ne biliyim
kizlar utanir gostermez derler ya hemen bizimkilerBenimki 11 haftada gösterdi oğlanlar erken çıkıyor
Yiğidin malı meydanda olur deniz tabikizlar utanir gostermez derler ya hemen bizimkiler
hastaneden suphe edilecek bir durum olmaz ki.Yaa geçen okudum bende nerde hatırlamıyorum burasımıydı başka yer mi yaa kadına hep kız diyorlar Bi doğuyo ki erkek yazık pembe pembe giyinmiş Bi süre ama ben hastaneden de şüphe ederdim ne biliyim
göster oglum dr amcana pipiniYiğidin malı meydanda olur deniz tabihey Allahım ya
Yaa öyle de 9 ay saklamış oğlan annesi hep kız alışverişi yapmış falan düşünsene bomba sürpriz ama işte ne biliyim neler duyuyoruzhastaneden suphe edilecek bir durum olmaz ki.
yani devlet hastanelerinde de eminim buna cok dikkat ediliyordur ama ozellerde odada dogum yapan bir sen oluyorsun, cocuk dogar dogmaz hemen adinin soy adinin yazili oldugu bir bileklik takip, senin hazirladigin kiyafetleri alip goturuyorlar.
birde dogunca kendin goruyorsun zaten hemen dogumlarda cok dusuk bir ihtimal o karisma olayi
Migren için mi deniz bu?Khomyuk tuzlu limon suyu icersen sana iyi gelir
hatta suyunu sık limonun kabukta kalan posasina tuz serp onu ye sana iyi gelir eminim.
hem enerjikte olursun
Canım normalde öneriliyor ve yaptırılıyor ama sen çok bekledin bu bebişi o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum. Allah korusun. İçinden ne geliyorsa öyle yapNeyapsamkisimdi aşı hakkında bilgilendirirmisin Hamilelere yapılıyor mu önerir misin
eskiler her ihtimale karsi ilk esyalarini bu yuzden sari yesil tonlarinda alir cocuk dogduktan sonra ona gore renklendirme yaparlarmis.Yaa öyle de 9 ay saklamış oğlan annesi hep kız alışverişi yapmış falan düşünsene bomba sürpriz ama işte ne biliyim neler duyuyoruz
aslinda migren icin degil, gece baslayan ve gun boyu dinmeyen agrilara cok iyi geliyor ama bunu yapinca migren agrimda isiga hassasiyet ve mide bulantisi olusmuyo bende agriyida etkiliyo biraz.Migren için mi deniz bu?
Bilmiyorum ki doktor ne önerecek ama o da bana bırakır sanırım tercihi seni de sorularla bunaltıyoruzCanım normalde öneriliyor ve yaptırılıyor ama sen çok bekledin bu bebişi o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum. Allah korusun. İçinden ne geliyorsa öyle yap
O potansiyeli gördün mü bende denizeskiler her ihtimale karsi ilk esyalarini bu yuzden sari yesil tonlarinda alir cocuk dogduktan sonra ona gore renklendirme yaparlarmis.
denizinde ilk takimlari sari ve beyaz icerisinde cesitli geometrik sekiller olan takimlardi kiz oldugunu bildigimiz halde :)
birde 2.cocuk dusuneceksen eger hastane cikislarini falan direk cinsiyet belirten renklerde degilde ortak renklerden al
ne bileyim bize kardes yapin kardes yapin diyince senin tek cocuklu olacagini dusunmedim hicO potansiyeli gördün mü bende denizbirini zorla şey ettik ikisi dursun hele size atıp tuttuğuna bakma Khomyuk kızacak şimdi ama bende öyle ne kızda pespembe nede erkekse masmavi sevmiyorum krem açık kahve o renkler ikisine de uyar
Hayırrr hiç birsey bilmiyorum ki kıyafet gene neyse alırım da beşiktir arabadır onlar nasıl olur bilmiyorumne bileyim bize kardes yapin kardes yapin diyince senin tek cocuklu olacagini dusunmedim hic
ilk 1 2 ay icin cok fazla sey alma çok cabuk buyuyorlar.
denize doldurmustum ben hepside ayina uygun seylerdi, yarisi etiketleriyle gitti baskalarina.
esya olarak falan ne alacagina karar verdin mi besik araba vs
zaten gecim topigiydiKocam olmadığı için başlığı görünce aklıma ilk gelen geçim derdi oldu, geçiniyoruz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?