Geçinemeyenler kulübü

Yaa geçen okudum bende nerde hatırlamıyorum burasımıydı başka yer mi yaa kadına hep kız diyorlar Bi doğuyo ki erkek yazık pembe pembe giyinmiş Bi süre ama ben hastaneden de şüphe ederdim ne biliyim
hastaneden suphe edilecek bir durum olmaz ki.
yani devlet hastanelerinde de eminim buna cok dikkat ediliyordur ama ozellerde odada dogum yapan bir sen oluyorsun, cocuk dogar dogmaz hemen adinin soy adinin yazili oldugu bir bileklik takip, senin hazirladigin kiyafetleri alip goturuyorlar.
birde dogunca kendin goruyorsun zaten hemen dogumlarda cok dusuk bir ihtimal o karisma olayi

Yaa öyle de 9 ay saklamış oğlan annesi hep kız alışverişi yapmış falan düşünsene bomba sürpriz ama işte ne biliyim neler duyuyoruz

Neyapsamkisimdi aşı hakkında bilgilendirirmisin Hamilelere yapılıyor mu önerir misin
Canım normalde öneriliyor ve yaptırılıyor ama sen çok bekledin bu bebişi o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum. Allah korusun. İçinden ne geliyorsa öyle yap

Yaa öyle de 9 ay saklamış oğlan annesi hep kız alışverişi yapmış falan düşünsene bomba sürpriz ama işte ne biliyim neler duyuyoruz
eskiler her ihtimale karsi ilk esyalarini bu yuzden sari yesil tonlarinda alir cocuk dogduktan sonra ona gore renklendirme yaparlarmis.
denizinde ilk takimlari sari ve beyaz icerisinde cesitli geometrik sekiller olan takimlardi kiz oldugunu bildigimiz halde :)
birde 2.cocuk dusuneceksen eger hastane cikislarini falan direk cinsiyet belirten renklerde degilde ortak renklerden al

Canım normalde öneriliyor ve yaptırılıyor ama sen çok bekledin bu bebişi o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum. Allah korusun. İçinden ne geliyorsa öyle yap
Bilmiyorum ki doktor ne önerecek ama o da bana bırakır sanırım tercihi seni de sorularla bunaltıyoruz her ailede olur ya Bi sağlıkçı gördük mü ay şuram ağrıyo acaba neden ay bu niye böyle ona döndü iyice

O potansiyeli gördün mü bende deniz birini zorla şey ettik ikisi dursun hele size atıp tuttuğuna bakma Khomyuk kızacak şimdi ama bende öyle ne kızda pespembe nede erkekse masmavi sevmiyorum krem açık kahve o renkler ikisine de uyar

ne bileyim bize kardes yapin kardes yapin diyince senin tek cocuklu olacagini dusunmedim hic
ilk 1 2 ay icin cok fazla sey alma çok cabuk buyuyorlar.
denize doldurmustum ben hepside ayina uygun seylerdi, yarisi etiketleriyle gitti baskalarina.
esya olarak falan ne alacagina karar verdin mi besik araba vs

Kocam olmadığı için başlığı görünce aklıma ilk gelen geçim derdi oldu, geçiniyoruz çok şükür

Hayırrr hiç birsey bilmiyorum ki kıyafet gene neyse alırım da beşiktir arabadır onlar nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…