- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi chamallows
-
- #21.961
Sanırsın ki kdd cunun yanında çalıştı KBB de çalıştıYok artık beta dan cinsiyet tahmini mi millet işi iyice büyütmüşben kendi açımdan konusuyum kaç senedir uğraşıyordum ilaç iğne en sonunda Rabbim nasip etti hamileyim ve hiç fark etmez oğlan kız sağlıkla doğsun da kuzum herşey kabulüm. Bazı teoriler var bebeğin kesedeki durumuna göre o da yüzde 70 falan sanırım ihtimal. Kii şöyle de birsey var 12 hafta gibi öğreniliyor sanırım cinsiyet 16 18 de değişen bile olabiliyor göstermeyip gösteren yada kordonu erkek sanılan falan
tabiki buyrunYa bende Bişi sorsam size olur mu acaba ?
Çok teşekkür ederim anlayışınız için dün ben ultrason a gittim bi arkadaşım 4 hafta 4 günlükmüş daha betadan cinsiyet tahminini yaptı ben zaten erkeğinde kızında değilim ama size foto atsam özelden olur mu baksanız bi olmaz derseniz de sorun yoktabiki buyrun
nub teorisinde kaynakli anlayacagim kanisina vardiniz sanirim bakarim tabi aba buyuk oran sallamis olurum, bildigim kadariyla 12.haftaya kadar butun bebekler anne karnina kiz olarak duser cinseyet 12.haftadan sonra belirlenir.Çok teşekkür ederim anlayışınız için dün ben ultrason a gittim bi arkadaşım 4 hafta 4 günlükmüş daha betadan cinsiyet tahminini yaptı ben zaten erkeğinde kızında değilim ama size foto atsam özelden olur mu baksanız bi olmaz derseniz de sorun yok
kesinlikle katiliyorum bu duşuncenize.Aynen valla. Annelere benim işyerimdeki gibi esneklik sağlansa, kadınlar bu esnekliği kaybetmemek için iki kat performansla çalışır muhtemelen.
Gönderiyim minub teorisinde kaynakli anlayacagim kanisina vardiniz sanirim bakarim tabi aba buyuk oran sallamis olurum, bildigim kadariyla 12.haftaya kadar butun bebekler anne karnina kiz olarak duser cinseyet 12.haftadan sonra belirlenir.
suan ne soylesek yalan yani :)
gönder sen bilirsinGönderiyim mi
Sadece keseyle belli olmuyor o, kesede bir minik bebeğin de görünmesi gerekiyorÇok teşekkür ederim anlayışınız için dün ben ultrason a gittim bi arkadaşım 4 hafta 4 günlükmüş daha betadan cinsiyet tahminini yaptı ben zaten erkeğinde kızında değilim ama size foto atsam özelden olur mu baksanız bi olmaz derseniz de sorun yok
Benim ilk ya bende bilmiyorumSadece keseyle belli olmuyor o, kesede bir minik bebeğin de görünmesi gerekiyor
tam olarak anlatmak istedigim buydu.Sadece keseyle belli olmuyor o, kesede bir minik bebeğin de görünmesi gerekiyor
En azından 7-8 haftalık olunca tahmin ediliyor o.Benim ilk ya bende bilmiyorum
Aynen en az 7 haftalık olması lazım.tam olarak anlatmak istedigim buydu.
daha aslinda 4 haftalik bile degil 2 haftalik adet donemini saymazsak.
fetus bile degil yani embriyo
Yarın gönderiyorum o zamanAynen en az 7 haftalık olması lazım.
sen az daha bekleYarın gönderiyorum o zamanartık bana bakarsınız Bi
Bayana da söyledim ya deniz olabiliyor illaki demi ilk aylar kız deyip sonra erkek olan yada tam tersi gizleyebiliyo falansen az daha bekle
Naptınız bugün gene mi temizliksen az daha bekle
Acaba kaçar gün aldılar ya
benimkine 12.hafta ikili testte 3 gun bakamadilar cinsiyeti gectim 3 gun burun olcumu alamadi drBayana da söyledim ya deniz olabiliyor illaki demi ilk aylar kız deyip sonra erkek olan yada tam tersi gizleyebiliyo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?