- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.650
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.001
ben kararsiz vatandas pozitifi gordugum gun herseye bakmaya baslamistimHayırrr hiç birsey bilmiyorum ki kıyafet gene neyse alırım da beşiktir arabadır onlar nasıl olur bilmiyorum
Yaa deniz bugün size baya soru sordum ama sen neler alıştınben kararsiz vatandas pozitifi gordugum gun herseye bakmaya baslamistim9 ayda anca bitti
Benim etiketler de taktire şaayan yaaaaaaYaa deniz bugün size baya soru sordum ama sen neler alıştınKhomyuk A Audreyhepburn E electra film zaten yok kızlar sizlerde şunu al bunu alma dediğiniz birsey var mı
Sling, kanguru elzem iyi marka ve ergonomik olmalı. İlk ay çabuk büyür alma atlet zıbın tulum derler yalan. Kakaları sıvı zırt pırt her şey batacak seninki de kış bebesi yıkama kurutma uğraşma. Bol atlet bol ayaklı tulum alt üst tulum al. 0-3 az al ama 3-6 çok al. Müslin büyük boy battaniyeler işe yarar çok. Bebekken üstünü örtemezsin ani bebek ölümü yüzünden, iyi bir uyku tulumu araştır ve al. Ben anne yanı beşiği kullandım güzeldi, öneririm. Meme ucu için lansinoh krem al, meme ucu ilk ay çok çektirir onu unutma. Anne kucağı yine iyi bir model bak, ilk 13 kiloda araca da onunla oturtacaksın. 1 yaş sonrası için araba koltuğuna geçersiniz ama bir yaşa kadar ana kucağı elin ayağın. Travel sistem bebek arabası alırsan ona uyumlu olmasına dikkat et.Yaa deniz bugün size baya soru sordum ama sen neler alıştınKhomyuk A Audreyhepburn E electra film zaten yok kızlar sizlerde şunu al bunu alma dediğiniz birsey var mı
ben kiyafetlerini almistim, dogum cantasi icin olmazsa olmazlardan biri mesane pedi.Yaa deniz bugün size baya soru sordum ama sen neler alıştınKhomyuk A Audreyhepburn E electra film zaten yok kızlar sizlerde şunu al bunu alma dediğiniz birsey var mı
ilk zeka kartlarimdi sanirim adi degilmi bende besiginin yanina gozuyle gorecegi yerlere asardim onlari, oyle bakardi :)Oyuncak olarak da ben güzel bir dönence, kaşıyıcı oyuncaklar, siyah beyaz kartlardan aldım. Epey de oyaladı. Tek bakacaksak oyun halısı güzel bir alternatif. Yine aynı şekilde kalın mukavva dokun hisset kitapları çok güzel oyalar.
Aa evet ondan da vardı. Jelly book mu neydi adı. Çok severdi.ilk zeka kartlarimdi sanirim adi degilmi bende besiginin yanina gozuyle gorecegi yerlere asardim onlari, oyle bakardi :)
oyun halisinin piyanolusu vardi hala piyanosunu kullaniyoruz cidden çok ıse yaradi, hışırtılı kitaplardan almistim ben birde posete sardiklari bir donem oluyor ya.
simdi yazarken aklima geldi nelerle oynuyor ya bu cocuklarAa evet ondan da vardı. Jelly book mu neydi adı. Çok severdi.
ya sorma simdi anlatirken o zaman ki buhranlarim, endisem panigim.chamallows ya deniz nerelerden geçtik de bugünlere geldik
Bebek büyütürken günler uzun yıllar kısa derler ya ne doğru. Asla büyümeyecek gibi gelirdi
Yok kız olur mu öyle şey aşk olsun. İsterseniz doktor kuzenime de sorabilirim......Bilmiyorum ki doktor ne önerecek ama o da bana bırakır sanırım tercihi seni de sorularla bunaltıyoruzher ailede olur ya Bi sağlıkçı gördük mü ay şuram ağrıyo acaba neden ay bu niye böyle ona döndü iyice
Ben onları hiç kullanmadım ya. Fazladan sağınca da bu sefer memedeki süt miktarı artıyor. İşe dönmeyecekse hiç memeleri pompaya alıştırmamak da daha iyi sanki. Ben pompasız bitirdim emzirmeyi. Biberon hele ilk aylarda çok riskli çocuk kolaya da alışabilir. Bizim doktorumuz önermemişti o dönem biberonuaaaAy tenli anne sut sagma makinesi ve sut saklama posetleri, biberon
Ben kıyafet olarak en çok tulum ve çıtçıtlı body kullandım. Eldiven kullanmadım ikisinde de. Uyuturken elini kolunu sabit tutmak için yarım kundaklar var. Onun faydasını gördüm. Bol bol ağız bezi, salya için yakalık kullandım. Benim iki kız da 0-3 ay tulumları 2 hafta kadar giydiler, sonrasında 3-6 aylara geçtik. Bu nedenle 0-3 ay tuluma yatırım yapmamanı tavsiye ederim. Hastane çıkışları yeterli olur.Yaa deniz bugün size baya soru sordum ama sen neler alıştınKhomyuk A Audreyhepburn E electra film zaten yok kızlar sizlerde şunu al bunu alma dediğiniz birsey var mı
benim sutum ilk zamanlar egildigimde falan gogsumden akiyordu, sisiyordu mecburen mastit olmamak icin sagmak gerekti.Ben onları hiç kullanmadım ya. Fazladan sağınca da bu sefer memedeki süt miktarı artıyor. İşe dönmeyecekse hiç memeleri pompaya alıştırmamak da daha iyi sanki. Ben pompasız bitirdim emzirmeyi. Biberon hele ilk aylarda çok riskli çocuk kolaya da alışabilir. Bizim doktorumuz önermemişti o dönem biberonu
benim sutum ilk zamanlar egildigimde falan gogsumden akiyordu, sisiyordu mecburen mastit olmamak icin sagmak gerekti.
kısın usumuyorlar miSimdi yazilanlardan bakiyorum da aslinda bebege alınacaklar çok kişisel. Ben mesela bebekle ayni odada yatmam yatmiyorum. Anne yani besik bana hic lazim olmadi. Her yere toplayıp goturebilecegim o park yatak su an 3. Yü büyütüyor. Yaz olunca sadece beyaz kolsuz çıt çıtlı badi giydirdim. Ben çorap manyağıyım. Ilk ogluma aldığım coraplarin her bedeeni bir basket topu olur 3 bile giyiyor kuculenleri baskasina gonderdim. Ben pratik,kullanışlı ve uygunluktan yanayım. E bebekten bolca beyaz badi alıyorum uzun kollu,kolsuz. Benimkiler böyle büyüyor. Yaz olunca alt üst takım bezli bebek için bana gereksiz geliyor daraliyorum. Tulum aliyorum renkli desenli tek parça giydir cikart oksun bitsin. Kışın bile wvde uzun kollu tek çıçıtlı altina bir pijama ve corap bitti gitti. Kat kat hiydirmeyi sevmedigimden benim tercihim bu. Kimi emzirmek zorgelir mama tercih eder, gece uyanmasin der mamaya baslar memeye tutmaz bile. Bebek arabasina gelince travel sistem aldik. Kocaman bagaji olan bir araba yoksa külliyen dert. Taşımak dert, sığdırmak dert. Bir baston puset tarzi araba is görür. Ama araba icin puset oto koltugu ilk seviye olanlar guzel sart zaten. Hep yalniz olduğunu tasimasi temizlemesi kolay bir baskasina ihtiyac duymayacağım sekilde alisveris yapmani tavsiye ederim. Ben slig ya da kanguru kullanmadim ,bilemiyorum. Aklima gelenler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?