- Konu Sahibi Angelinamss
-
ah su başağrısı resmen insana hayati zehir ediyor bu sabah yine basagrisiyla uyandim hani korkuyorsunuz ya bi de cocuk olsa napariz diye benim bi de allah uzun sağlıklı omur versin Terminatör gibi bir kizim var
hayat sartlari oyle zorluyor ki ben de burda okuduğum bi arkadasin annesi gibi basagrisiyla her isimi yapıyorum oyle yasamaya alistim 15 senedir cekiyorum mereti
canım bi süre sonra alisiyorsun ben bi kerehastanelik oldum emar falan cekildi bi de panik atak cikti iki kez de öyle yattım hastanede ve iki sene antidepresan kullandim hic faydasi olmadi geri biraktim böyle yasamayi öğrendimbirMaşallah o zaman enerjinizeBende alışmak isterim ama olmuyor. Üstüne gitmeye çalışıyorum hayatıma devam edim diyorum. En son buna karar verdiğimde bayılacağımı hissedip yol üzerindeki bir işyerine girip oturdum sağolsunlar kolonya falan verdiler.
canım yukarıda yazdığım gibi bana hic faydası olmadı antidepresan ilacinCanım geçmiş olsun öncelikle, ben de aynı sorundan muzdaribim hatta konu da açmıştım istersen bakabilirsin,
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/640670-selectra-25-mg-kullanan-var.html
Bana doktor antidepresan verdi yani düşün,kullanıp kullanmamakta kararsızım hala ve sabah baş ağrısıyla uyandım yine...
Bir hastanenin ağrı bilim bölümüne başvurmayı düşünüyorum ben bakalım ne olacak.
ayy o mide bulantısı çok fena oluyo yediğimi çıkarıyorum..Anneme hayret ediyorum yıllardır alışmış dünn başı tuttu ona rağmen doğum günü kutlamaya gittik dışarıda dolaştık.ben olsam tahammülüm olmazz yatağa direk ses gürültü ışık hiç tahammülüm olmuyo hayattan kopuom.helal olsun dedim resmen=)).
Benim arkadaşımda var.
Oruç tutamıyor, saçı ıslak kalırsa hastanelik oluyor. Rüzgarda, soğukta, fazla seste, fazla ışıkta her durumda ağrıyabiliyor kısacası. Bazen buz falan koyuyor şakaklarına ama ciddi faydası olmuyor. Düzenli kullandığı ilaç da yok sadece atak geleceği zaman arveles içiyor. Bu sene daha rahat gibi ama, stresli senelerinde çok defalar acile gidip iğne yaptırmışlığı vardı.
Canim vücuttaki pis kani aliyorlar. Bunu internetten arastirip iyi bi haccam bulup yaptirmani mutlaka tavsiye ediyorum. Ins iyi birini bulursun. Ben almanyada kaliyorum alman doktorlar tarafindan da bilinen biseymis bu duyunca cok sasirdim, onlar ama uyguladiklarinda sünnete uygun yapmiyorlar tabi. Migreni olan arkadasimin haricinde cok sIk basi agriyan baska bir arkadasim da hacamat oldu ve cok faydasini gördü. Hacamati yapan bayan da bana migrene karsi hacamat cok faydali dedi.
Bende de migren var maalesef özellikle regli dönemlerinde tutuyor.Ben elma yemenin çok faydasını görğyorum biraz hafifletiyor muz da yiyebilirsin.Bence biraz da rahat olmak lazım şimdi tutacak diye düşünürsen daha çok ağrıyor.
Canım geçmiş olsun öncelikle, ben de aynı sorundan muzdaribim hatta konu da açmıştım istersen bakabilirsin,
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/640670-selectra-25-mg-kullanan-var.html
Bana doktor antidepresan verdi yani düşün,kullanıp kullanmamakta kararsızım hala ve sabah baş ağrısıyla uyandım yine...
Bir hastanenin ağrı bilim bölümüne başvurmayı düşünüyorum ben bakalım ne olacak.
Canım geçmiş olsun öncelikle, ben de aynı sorundan muzdaribim hatta konu da açmıştım istersen bakabilirsin,
İyi akşamlar hanımlar. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorlar merak ediyorum. Belki birbirimize yardımcı oluruz. Başlıkta da söylediğim gibi geçmiyor ne yaparsam yapayımMigrenim var , her gün düzenli içtiğim ilaçlarım var, beslenmeme uykuma her şeyime dikkat ediyorum. Allahıma çok şükür daha büyük bir derdim yok. Benimle aynı durumda olan var mı ya da önerisi olan ? Teşekkürler.
bende uzun yıllardır baş ağrısı vardı..zonklama şeklinde bazen oluyordu bazende ağrı..öyle aspirin vs ilaçlar alıyordum lakin geçeceği yok..doktora gittim..uzman bir doktor..bir kaç soru sordu ne zamandır ağrın var gibi..bana yılların birikimi dedi..halbuki ben hayatıma dair birşey anlatmadım..sanki biliyor kendisi..
eşim ve kaynanam yüzünden oluyordu..onların yaptıkları aklıma geldikçe başım zonklardı..hemde keskin bir acıyla..neyse doktor bana iki ilaç verdi..anti depresan ve ağrı için..o hapları kullandım 1 yıldır ne baş ağrım kaldı ne birşey..
Bende de sık sık tekrarlanan baş ağrısı vardı. Soğuk sıcak rüzgarlı havalarda başımı az ıslak bırakınca bir şeye çok kafayı takınca velhasıl sürekli ağrı oluyordu. Hastaneye gittim testler filan yapıldı migren cıkmadı ama gerilim tipi baş ağrısı sanırım. Dikkat etmeye çalışıyorum ağrı olunca iki minoset iciyorum sanırım içeriğinde olan %70 kafein den dolayı rahatlıyorum.
benim eşimde de migren var, onunkinin adı belli...ama bende ne olduğu net olmayan bir baş ağrısı var...sinüzit değil migrene yakın...doktor gizli olabilir dedi
aynen bende hergün hap içiyorum artık...ramazanda iyice atak olmaya başladı...eşime senede bi kaç kez gelir migren nöbeti...o RELPAX kullanıyor resmen uyuşuyor..uykuya dalıyor geçiyor...ama benimki uyutmuyor ağrı kesici bi işe yaramıyor...doktor da ne vereceğini şaşırdı...migren olduğu garanti olmayınca uyuşturan haplar veremiyorum diyor...dolorex alıyorum çok ağrıdığında...dün gece yine içtim yattım...temzilik yapacaktım dün gece halim kalmadı ağrıdan...uykuda tutmuyor...valla allah daha beter dert vermesin ama baş ağrısı da çok zor yaa...
vücudu taşıyan baş derler...baş ağrıdı mı herşey mahfoluyor...rabbim sıhhatimizi versin..inşallah.
bende uzun yıllardır baş ağrısı vardı..zonklama şeklinde bazen oluyordu bazende ağrı..öyle aspirin vs ilaçlar alıyordum lakin geçeceği yok..doktora gittim..uzman bir doktor..bir kaç soru sordu ne zamandır ağrın var gibi..bana yılların birikimi dedi..halbuki ben hayatıma dair birşey anlatmadım..sanki biliyor kendisi..
eşim ve kaynanam yüzünden oluyordu..onların yaptıkları aklıma geldikçe başım zonklardı..hemde keskin bir acıyla..neyse doktor bana iki ilaç verdi..anti depresan ve ağrı için..o hapları kullandım 1 yıldır ne baş ağrım kaldı ne birşey..
Aminnnselam kizlar bende de migren var ne zaman oruc tutmaya kalksam hemde aksama yakin istifra ile sonlaniyor tabi bas agrisi sabahtan basliyor yani ac kalmiyacaksin sinirlenmiyeceksin yorulmayacaksin kafaya bise takmiyacaksin velhasil
benim bu migren irside annemde var 2 ablamlardada var ve benim kizimdada var bir ablamin kizindada var ben ve ablamlar herturlu ilaci denedikten sonar AVAMIGREN hapini kullaniyoruz fiatida ucuz 5 tl ama basladigini hisseder hissetmez hemen 1 tane aliyorum 1 saat sonra tamamen geciyor eger hapim bittiyse baska agri kesici aldiysam zamanida gectiginden tekrar siddetli basliyor ve ben saglik ocagina gidip igne oluyorum cunki istifra ile aldigim ilaclari cikariyorum ama hafifken ilacimi alip 1 saat te karanlikta uyuyabilirsem kesin geciyor
hepinize gecmis olsun kizlar allah kimseye hic bir hastalik vermesin
İyi akşamlar hanımlar. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorlar merak ediyorum. Belki birbirimize yardımcı oluruz. Başlıkta da söylediğim gibi geçmiyor ne yaparsam yapayımMigrenim var , her gün düzenli içtiğim ilaçlarım var, beslenmeme uykuma her şeyime dikkat ediyorum. Allahıma çok şükür daha büyük bir derdim yok. Benimle aynı durumda olan var mı ya da önerisi olan ? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?