Geçmek bilmeyen baş ağrılarım

yani evet o biraz kötü. Ben neyi düşünüyorum biliyor musun sürekli kusuyrm hamilelik nasıl olacak yani.Allah şifa versin hepimize.

ben sana sölımm ama moralın bozulmasın arkadasım ben hamıleyım 7 ayı gectı esım işten gelınce sureklı basıma masaj yapıyor böyle bulduk careyı dr.mınoset verıyor sadece onuda sureklı ıcmedım erken yatıyorum bulantısıda cabası ((((((((

migren tedavisi nasıl oluyr ? benmde var da dgru dzgnn gtmedim doktora .. belli bi ilaç kullanmyrm kafama göre dolerex ve minoset atıyorm azıcık iyi gelyr .. ama atak tuttu mu . o kafayı kırasım geliyor ..

Evet bende de var malesef bu yüzden doktora gitmedim ama migren olduğunu sanmıyorum. Yalnız soyle bir durum var özellikle de gun icinde arabaya bindigimde daha da artıyor ve bu hemen hemen her gün ayni.. sadece bazen sebepsiz yere geçiyor ama olsa olsa senede bir ay hatta daha az ne gürültü ne stres ne olursa olsun agrimiyor.keske sebebini bilsem.
Ağrıyı şöyle tarif edeyim özellikle gözümün arkasinda daha yoğun oluyor. Bilen varsa bu tür bir ağrıyı yardimci olursa çok sevinirim

Allah şifa versin size de bana da. Bebeğiniz de hayırlı olsun inşallah

Bence muayene olmalısınız sebebini bilmek için. yani vakit ayırıp sağlığımızla ilgilenmeliyiz. geçmiş olsun.

migren tedavisi nasıl oluyr ? benmde var da dgru dzgnn gtmedim doktora .. belli bi ilaç kullanmyrm kafama göre dolerex ve minoset atıyorm azıcık iyi gelyr .. ama atak tuttu mu . o kafayı kırasım geliyor ..

İlaç verdi bana doktor ama çok da etkilediği söylenemez. bence sağlığınızı önemseyin rastgele ilaç almayın geçmiş olsun

merhabalar sadece benımmı basım bu kadar agrıyor dıye dusunuyordum bende bu konuyu acmanız cok ıyı olmus... kucuklugumden berı basım agrır yanı yaklasık 10 senedır fılan mıgren berbat bı hastalık gercekten sabah aksam dıderal ıcıyorum gecen sene fayda ederdı bu sene hıc faydası yok bı tuttumu gecmekte bılmıyor bnm kı basımı duvarlara vurmak ıstıyorum mıdem bulanır bı taraftan rezıl bı duygu yanı ayrıca ısımde zor bankada calısıyorum sureklı dınlenme fırsatım yok gun ıcınde malesef ısım geregı sureklı dıyalog halındeyım artık cıldırma noktasına gelıyorum ayrıca burnum da et buyumesı ve kemık egrılıgı var nefes alamadgımda da cok tutar basımın agrısı Allah hepımızın yardımcısı olsun bn yrn doktora gıdıcem hem burnum hemde basım ıcın ıns bu sefer degısık bı ılac verırde bnde rahat ederım gercekten cok zor cok

Aynı durumdayız geçmiş olsun. beni de dideral kesmemeye başladı bilmiyorum ne olacak.Doktora gidince mutlaka yazın lütfen

Aynı durumdayız geçmiş olsun. beni de dideral kesmemeye başladı bilmiyorum ne olacak.Doktora gidince mutlaka yazın lütfen
netıceyı yazarım mutlaka ... haberleselım bırımıze ıyı gelen bı ılac olursa paylasalım lutfen ... bn gece bıraz uykusuz kalsam o gun zından gıbı basım agrır hemen bıraz ac kalsam yada susuz vay halıme hayat bıze ne kadar zor ya off

busbus bende senın gbı evlenınce cocuguma nasıl bakıcam dıye dusunuyorum bılıyomusun hatta bu yuzden hıc evlenmemeyı bıle dusunuyorum bn nasıl ınsanlarla ugrasırım kaynana gorumce bılmem ne dıye sıkılıyorum sımdıden bu hastakık psıkolojıyıde bozuyo yan bıldgın

Migren ileti bendede var benimki allahta çok sık olmuyo ama ataklarım çok berbat geçiyor. Ben artık ağrı kesiciyi bıraktım çünkü bende faydalı olmuyor ağrı kesiciler yüzünden mide hastası oldun. Ben kolonya karabiber ve özellikle nane yağının çok faydasını gördüm nane yağı resmen benim hayatını kurtarıyor.

Bendede var malesef cok zor oluyor annemdede var basum agriyor diyorum esimm senin basinin agrimadigi gunmu varki diyor gecmiyorda malesef agriyla yasamayi ogreniyorsun bisure sonra

Bende agrimi soyle anlatayim benim isik hassasiyetim çok yüksek nezaman saniyelikisışığa maruz kalayim once yildizlar ucusmaya basliyor sonra gözüm karariyor karsimdakini yarim yamalak görüyorum sonra o aciliyor ve siddetli basagrisi basliyor ilacdan baska bazen serum yiyorum oyle siddetli oluyor ben once goz tansiyonundan suphelendim ama degilmis migrenmis bunun haricinde bide sikinti sitres yapinca uzulunce sese maruz kalinca aninda migren tutuyor

Canim ürkütücü gelebilir ama inan korkulacak bisey yok. Hak veriyorum bilmeyen ilk defa gören icin tuhaf gelebiliyor ama cesaretini toplayip hacamat olursan kendin de görürsün ins korkulacak pek biseyin olmadigini

Merhaba kızlar doktora gıttım cuma gunu ,
bana kesınlıkle agrı kesıcı ıcme dedı cunkı bı sure sonra cok agrı kesıcı ıcınce onunda agrısını cekıyormusuz bı antıdepresan bıde mıde ılacı gbı bısey verdı mıdem ılacı emebılsın dıye umarım bu sefer kurtulurum , bu antıdepresan sayesınde delı gbı oldum dıyeblırım sureklı uykum gelıyor basım agrımıyor ama cok hafıfte olsa agrının nerde oldgunu hıssedeblıyorum suan tek dusuncem ılacı nasıl ıcıcem gunduz calıstgım ıcın uyku yapacak nasıl calısıcam bılmıyorum :26:

nasıl yaaa:26:

Bende de var migren çok berbat bir şey. Gün içinde biraz yorgunluk,stres,sıkıntı başımın ağrımasına neden oluyor. Güneş gözlüğü ve şapka takmadan dışarı güneşe çıkamıyorum yazın. En son migren atağında içtiğim 2 migren ilacı bile yaramadı. Gece sabaha kadar uyuyamadım. İşkence çektim resmen. Doktor ilacımı değiştirdi birde migren atağını önlemeye yönelik her gece yatmadan içtiğim bir antidepresan verdi. Birde eczaneden migren bantı aldım. Nereye gitsem yanımda taşıyorum. Zor bir hastalık. Tuttuğu zaman insan dünyadan kopuyor

valla bıldgın yazdgım gbı oldu bayramım zehır oldu o ılaclar yuzunden ama bıraktım dayanamadım uyuyordum ayakta resmen ... yarın yıne doktora gıdıcem ıgnelı mıgren tedavısı varmıs onu uygulıcak sanırım hayırlsıı yarın yıne yazarım ...

o ilaç neydi cnm

Bir leğene sıcak su koy ellerini ve ayaklarını aynı anda icine koy icine oturma ama tabureye otur leğenin yanına oyle yap önce ayaklar dizlerinin üzerine kolayını yani kafanı da dizlerin ve kolların üzerine daya enseye de buz cok karışık anlattım umarım anlarsın ya da dondurma Yemen gerek bol bol bu sıcak su olayını internette iyi bir sitede daha bugün okudum dondurmayı ise gazete de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…