- 11 Eylül 2012
- 968
- 1
- 46
- Konu Sahibi Angelinamss
-
yani evet o biraz kötü. Ben neyi düşünüyorum biliyor musun sürekli kusuyrm hamilelik nasıl olacak yani.Allah şifa versin hepimize.
ben sana sölımm ama moralın bozulmasın arkadasım ben hamıleyım 7 ayı gectı esım işten gelınce sureklı basıma masaj yapıyor böyle bulduk careyı dr.mınoset verıyor sadece onuda sureklı ıcmedım erken yatıyorum bulantısıda cabası((((((((
Evet bende de var malesef bu yüzden doktora gitmedim ama migren olduğunu sanmıyorum. Yalnız soyle bir durum var özellikle de gun icinde arabaya bindigimde daha da artıyor ve bu hemen hemen her gün ayni.. sadece bazen sebepsiz yere geçiyor ama olsa olsa senede bir ay hatta daha az ne gürültü ne stres ne olursa olsun agrimiyor.keske sebebini bilsem.
Ağrıyı şöyle tarif edeyim özellikle gözümün arkasinda daha yoğun oluyor. Bilen varsa bu tür bir ağrıyı yardimci olursa çok sevinirim
migren tedavisi nasıl oluyr ? benmde var da dgru dzgnn gtmedim doktora .. belli bi ilaç kullanmyrm kafama göre dolerex ve minoset atıyorm azıcık iyi gelyr .. ama atak tuttu mu . o kafayı kırasım geliyor ..
merhabalar sadece benımmı basım bu kadar agrıyor dıye dusunuyordum bende bu konuyu acmanız cok ıyı olmus... kucuklugumden berı basım agrır yanı yaklasık 10 senedır fılan mıgren berbat bı hastalık gercekten sabah aksam dıderal ıcıyorum gecen sene fayda ederdı bu sene hıc faydası yok bı tuttumu gecmekte bılmıyor bnm kı basımı duvarlara vurmak ıstıyorum mıdem bulanır bı taraftan rezıl bı duygu yanı ayrıca ısımde zor bankada calısıyorum sureklı dınlenme fırsatım yok gun ıcınde malesef ısım geregı sureklı dıyalog halındeyım artık cıldırma noktasına gelıyorum ayrıca burnum da et buyumesı ve kemık egrılıgı var nefes alamadgımda da cok tutar basımın agrısı Allah hepımızın yardımcısı olsun bn yrn doktora gıdıcem hem burnum hemde basım ıcın ıns bu sefer degısık bı ılac verırde bnde rahat ederım gercekten cok zor cok
netıceyı yazarım mutlaka ... haberleselım bırımıze ıyı gelen bı ılac olursa paylasalım lutfen ... bn gece bıraz uykusuz kalsam o gun zından gıbı basım agrır hemen bıraz ac kalsam yada susuz vay halıme hayat bıze ne kadar zor ya offAynı durumdayız geçmiş olsun. beni de dideral kesmemeye başladı bilmiyorum ne olacak.Doktora gidince mutlaka yazın lütfen
Merhaba kızlar doktora gıttım cuma gunu ,
bana kesınlıkle agrı kesıcı ıcme dedı cunkı bı sure sonra cok agrı kesıcı ıcınce onunda agrısını cekıyormusuz bı antıdepresan bıde mıde ılacı gbı bısey verdı mıdem ılacı emebılsın dıye umarım bu sefer kurtulurum , bu antıdepresan sayesınde delı gbı oldum dıyeblırım sureklı uykum gelıyor basım agrımıyor ama cok hafıfte olsa agrının nerde oldgunu hıssedeblıyorum suan tek dusuncem ılacı nasıl ıcıcem gunduz calıstgım ıcın uyku yapacak nasıl calısıcam bılmıyorum :26:
valla bıldgın yazdgım gbı oldu bayramım zehır oldu o ılaclar yuzunden ama bıraktım dayanamadım uyuyordum ayakta resmen ... yarın yıne doktora gıdıcem ıgnelı mıgren tedavısı varmıs onu uygulıcak sanırım hayırlsıı yarın yıne yazarım ...nasıl yaaa:26:
valla bıldgın yazdgım gbı oldu bayramım zehır oldu o ılaclar yuzunden ama bıraktım dayanamadım uyuyordum ayakta resmen ... yarın yıne doktora gıdıcem ıgnelı mıgren tedavısı varmıs onu uygulıcak sanırım hayırlsıı yarın yıne yazarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?