- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi Angelinamss
-
ılac ısmı vermek dogru olurmu bılmıyorum antıdepresan 75 mg dı cok agır geldı bana kaldıramadı vucudum onun harıcınde bıde mıde ılacı vermıstı doktoro ilaç neydi cnm
Arkadasim sende ayni dertten muzdaribmissin..
yorumlarin hepsini okudum.. Sikayetlerimiz ne kadar da benziyor hepimizin.
ilaclar kesinlikle iyi degil aslinda
Belkide ilac ictigimiz icin, bagisiklik yapiyor agrilar daha cok siddetli geliyor olabilir..
bende ilac kullanmayi kesmeyi dusunuyorum..
Mesela kahve icmeyi deneyecegim artik.. (Turk kahvesi yada nescafe)
Demin kahve ictim, rahatlatti biraz sanki.. :)
ac kalmamaya calisiyorum zaten, bol bol su icicem..
Evde de gurultu olmazsa, ses olmasa cok iyi olucak ama o imkansiz iste..
Ne yapalim bir sekilde dogal yoldan careler bulmak lazim..
Allah cumlemize sifalar versin insallah...Yardimcimiz olsun dilerim.
Amin canım. Ben kahve içiyorum biraz etkisi oluyor sanırım. Aç kalmamalısın kesinlikle. Rüzgardan çok soğuk ya da sıcak havalardan kendini sakınmalısın. Bir de bazı ortamlar da bayıyor dimi sinema falan
Bende suan iciyorum etkisi oldu gibi sanki kahvenin.. oysaki hic sevmem ama mecburum iceyim..
Canim ruzgarrrr ahh ahh..
soguk havalar ahhh ahh
sicak havalar, gunes tepede ahh ahhh...
sen anla artik ne demek istedigimi..
Kendimi hep korumak zorundayim.. Bir kere esim mangal yapmisti soylemesi ayip, o mangalin kokusu varyaaa ahh ahh, beni migren krizine soktu canim.. parfum kokularina da gelemiyorum.. hemen kaciyorum ...
sinema gibi kapali ortamlarda beni bunaltiyor haklisin.
havasiz yerlerde duramiyorum bende..
oy canim oy, bu nedir yaa boyleeee
sende usumede oluyor mu ?
Yani belirgin bi üşüme hissetmedim ama ben çok kusuyordum :18: 3 4 senem böyle çok şiddetli geçti. şimdi de çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime bulunduğum ortama . O bahsettiğin kolonya karabiberi bende yapiyodum da habire yapa yapa kokusu çıkmaz olmuştu bıraktım. Mesela çay içmeyince de ağrıyor benimki.
Migrende üşümede oluyormus canim.. El ayak buz kesiyor, donuyorsun resmen..
Bende cok dikkat ediyorum canim ... yaklasik 3 yildir bu agriyi cekiyorum..
Benim buzdolabi kolonya ile dolu. karabiberde eksik olmaz evden.. Cay icmeyince benimde basima agriyor valla ...
Ama ben simdi kahveye yoneliyim birazda...
Benim oyle cok kusmam olmuyor ama midemde bulanti oluyor..
Bir kere oruc tutmustum.. Aman Allahim son dakikalar kala, bir Migren Atagi gecirdim oyle boyle degil. ben mahvoldum.
yani varya o ani hic unutamiyorum. Kusma ile son buldu agri.. Agri cok siddetli boyuta cikinca kusma geliyor bende..
off off canim offf..
Rabbim sifalar versin insallah...
amin canım hepimize. ben de şeyi duydum gümüşdüğme diye bir bitki varmış. çok da yararlıymış. hiç denemedim ama öyle duydum.
Amin, amin canim..
Bunuda ilkkez duydum canim senden..
Aslanpencesi, meyan koku... bunlarida duydum..
Ya insan bilemiyor ki, hangisi daha iyi gelir? Bende bunlarin hicbirini denemedim canim..
canim agri gelip gidiyor ya hani, sende nasil durumlar birakiyor?
ben mesela sanki savastan cikmis kadar yorgun oluyorum.
sanki bicagi batirirsin ya biryere sonra cekersin, hani yer yapar izi kalir, acir.. oyle bir agri oluyor bende..
sende durumlar nasil ?
çok halsiz oluyorum ben gözlerim altı mosmor oluyor. çöküyorum denilebilir kısaca.
Ayni iste..(
benimde gozaltlar mosmor oluyor.. Gozlerimin kenarlari sismis oluyor..
Bembeyaz oluyor yuzum..
Canim birde hicbirseye tahammul edemiyorum.. SIKILIYORUM boyle.
sende de vardir mutlaka... Migren hastalari tahammulsuz olurmus oyle duydum..
Burcun ne senin canim ?? :)))
Ay o sinir bende de var yaaa.. inan ama Migren yapiyor...
Boga canim..
Ortak bir yanimiz var ama, duygusaliz ve herseyi kafaya cok takiyoruz.
iste bundan dolayi da boyle bas agrilari yasiyoruz canim..
keske bosversek, takmasak.. Ama yengecler de boga gibi cok ince dusunceli ve duygusallar.....
of of
arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun
bende var migren sizde saç dökülmesi oluyormu bende saçlarım tüm mevsim dökülür evi birgün süpürmezsem ertesi gün heryer saç kılı sabah uyandığımda sanki gece saçlarımı yolup atmışlar gibi
bu kadar dökülmesine rağmen sürekli yenileri çıkar kuaförde fön çektirirken kızlar şaşırır çünkü çim gibi heryerden fışkırır minik minik ve çok kuru yanmış gibi
bıktım artık saçlarımı açamıyorum yıllardır hep toplamak zorundayım hem dökülüyor hem de yanık gibiatak gelince gidinceye kadar göz altlarım sanki patlıyacak kulaklarımda baskı ağrı halsizlik..
dünya yansa dönüp bakasım yok tek başıma sessiz karanlık odada kalmak istiyorum ne ses ne ışık yüksek sesle konuşan insanlardan kaçar oldum yaasizlerde de mi böyle...:26:
arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun
bende var migren sizde saç dökülmesi oluyormu bende saçlarım tüm mevsim dökülür evi birgün süpürmezsem ertesi gün heryer saç kılı sabah uyandığımda sanki gece saçlarımı yolup atmışlar gibi
bu kadar dökülmesine rağmen sürekli yenileri çıkar kuaförde fön çektirirken kızlar şaşırır çünkü çim gibi heryerden fışkırır minik minik ve çok kuru yanmış gibi
bıktım artık saçlarımı açamıyorum yıllardır hep toplamak zorundayım hem dökülüyor hem de yanık gibiatak gelince gidinceye kadar göz altlarım sanki patlıyacak kulaklarımda baskı ağrı halsizlik..
dünya yansa dönüp bakasım yok tek başıma sessiz karanlık odada kalmak istiyorum ne ses ne ışık yüksek sesle konuşan insanlardan kaçar oldum yaasizlerde de mi böyle...:26:
takmak, takıntılı olmak. bu da çok büyük bir etken öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?