Geçmek bilmeyen baş ağrılarım

Canım benim ağrım şakaklarımda oluyor genelde sanki iki vinçle bastırıyorlar iki yandan, şuan çok ağrım var ve direk mideme vuruyor bulantı da mevcut şimdi..

İnşallah şiddetlenmez

Sizin ağrılar ne tarafta ve nasıl tanımlarsınız ?

benim migren bazen tek taraflı oluo genelde hatta.şakaklardan göze kadar vuruo.sanki beynim akıyo patlıcak gibi oluyorum..zonk zonk çok acı verici bişi.midemi hiç anlatmıyorum çok çok bulanıyor..migrex kullanıyorum ben aylık 6 tane.günlük ilaçlarım yok ilk defa duydum..baktım atak gelio geldi yada alıyorum direk yatak uyku geçio..anasonlu çaylar iç yatmadan rezene çayı mesela..onlarr işe yarıyor..kahvenin içine limon damlat iç.her akşam düzenli bitki çayını iç ama.

benim sol tarafımdan geliyor genelde şakaklarımdan. Kekik suyu iç canım bulantına iyi gelir. ya da nane yağıyla ov şakaklarını.

benim sol tarafımdan geliyor genelde şakaklarımdan. Kekik suyu iç canım bulantına iyi gelir. ya da nane yağıyla ov şakaklarını.

Tamam canim tavsiyeni dikkate alicam..
Nane yagini zaten kesinlikle kullaniyorum canim..
Bugunde "Migren Cap" siparis etmistim o geldi.. Umarim bana yardimci olur bakalim..
sana sonucunu yazarim burdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…