- Konu Sahibi karbeyaz00
-
canım bak bıde olumlu dusun kendıne guven hersey yoluna gırecek de kendı kendıne ıyıce olumsuz dusunursen daha kotu oluyor
kendini ikna etmen gerek öncelikle tek amacın iyi olmak olsun. bende boyleydım ilaçlarla düzeldim. tabi ilacın yanında en önemlisi kesinlikle tavsiyem bulmacaya verdim kendimi. geçicek emin ol kendini salma. iyi hissettiğin kişilerle görüş. geçmiş olsun
İşe antidepresanları bırakmakla başla tatlım... 3 haftada ilaca anca alışıyorsun sonra düşünme ve idrak yeteneklerini kısıtlıyorsun dolayısıyla hayat bomboş geliyorSin bir aydir cokusteyim.. Ust uste gelen sorunlarin yillarin bunaliminin patlamasini yasadim psikolojikmen coktum fiziksel olarak da etkilnmeye basladim vucudum titremeler uyusmalar mide kramplari seklnde tepkiler verdi. Psikiyatrist ilac yazdi psikologla da konustuk bir ay once. İlaclarimi kullaniyorum bu ay tam bir ay olacak. Ama yine arada cok kotu bir daralma geliyor herseye karamsar bakiyorum o an icime fenalik geliyor ne aglayabiliyorm.ne gulebiliyrm kaskati kesiliyorum istah filanda kalmiyor. Mesela dun aksamdan beri iyiyim okula gldim az once yine biran hersey bos gldi hic iyilesmicem hayat bombos gbi hissettim.kimse sana yardim edemezms gbi cok garip bir his. Bunlari yasayip iyilesenlrden yorum istiyorum lutfennn ... :/
bak canım tabıkı böyle olmanda bir sebebp var. bu zaten artık ruhunun tukendım deme şekli. ben 2 haftaya yakın hiç uyumadım ve ağlama nöbetleri geçirdim. hiç iyi olmıycakmışım hissiyatı, artık hayatım bu, hiç bişey düzelmiycek ben hep böyle olucam hissiyatı sardı beni. öncelikle bu tavsiyelerime uymanı öneririm. çünkü ben hala aynı sorunları yaşarken bu şekilde düzeldim.hangi ilaci ne kadr sure kullandn merak ettim. bna eslorex ve velorin verdi. biri gece biri gunduz iciliyor.. ortada suan birsey yok gozukmesi dha cansikici durduk yere boyle olyomusm gbi halbuki dgl.. neler yasadim halbuki sikinti strs icevattim demkki hep .. bukez aski buldm sandm yanildm kndm ayrildm sogudm hayal kirikligina ugradm :// acim mi yasanmadan kldi cozebilsm bi..
bak canım tabıkı böyle olmanda bir sebebp var. bu zaten artık ruhunun tukendım deme şekli. ben 2 haftaya yakın hiç uyumadım ve ağlama nöbetleri geçirdim. hiç iyi olmıycakmışım hissiyatı, artık hayatım bu, hiç bişey düzelmiycek ben hep böyle olucam hissiyatı sardı beni. öncelikle bu tavsiyelerime uymanı öneririm. çünkü ben hala aynı sorunları yaşarken bu şekilde düzeldim.
1.hiç geçmiycek diye sakın düşünme. ve bu duruma ruhun hasta değil. regl yüzünden (regl dönemine daha bır ay olsa bıle) böyle stres yapıyorum diyip kendini ikna et.
2, komedi filmler izle.
3,bulmaca çöz.
4.bunalımlı müziklerden uzak dur.
5, bu en önemlisi kendine hastalığını hatırlatma. bu konuda konuşma etrafındakılere konuşturma( bu evhamını tazeler aksı taktırde)
ben lustral içtim ve uyku için ludiomil kullandım 2 yıl içtim dr. kesti zatn ilk hafta sarhoş oluyosun aptal modunda. sabırla ilacını iç etkisini bır kac ayda göstermeye başlayacak. uzun oldu ama inşallah işine yarar
ben 24 yasında hasta oldum terapi almadım. hala çare arıyorsan doktoruna tam anlamıyla ınan derım. inanmış olsan araştırma gereği duymazsın çünkü canım. ağlama yada donup kalma bunlar kişiye göre değişir. sadece sabır. zaten ilaç sadece seni uyuşturuyor düşünmeni engellemek kendini rahatlatmak için verilior. bütün çaba senin elinde.psikoterapi almadin mi pki hic ?
benim aglama yerine donup kalma oluyor bedenmden cikiyr yeme icmeden kesilme filan. bide bn ilgi gosterilsn istiyrm nedense hastaligimi konusmak istiyrm dvmli bir care arar gbi oluyorum arastiriyrm.. Snnde ilac fayda etmistr ki suan birakabilmissin eskisi gbi degilsin yani.. bnmdr yasm 22 bu arada
İşe antidepresanları bırakmakla başla tatlım... 3 haftada ilaca anca alışıyorsun sonra düşünme ve idrak yeteneklerini kısıtlıyorsun dolayısıyla hayat bomboş geliyor
Mesela iyiyken gayet normal ani yasiyorum kafam normal ya dusunceler gelince sevgilin yok yalnizsin mutsuzsun okulun son yili is bulma dertleryle ugrascaksin ailenin durumu ortada napcaksin kurtulusun yok hayat cok zor insanlar kotu hersey bombos anlamsz boyle dsunuyorum sonra bir kaygi hali basliyor mideme vuruyrdu genlde smdi gogus kafesmde yanma filan yapiyor
terapi de al lutfen.. suan iyimisin ?ben 24 yasında hasta oldum terapi almadım. hala çare arıyorsan doktoruna tam anlamıyla ınan derım. inanmış olsan araştırma gereği duymazsın çünkü canım. ağlama yada donup kalma bunlar kişiye göre değişir. sadece sabır. zaten ilaç sadece seni uyuşturuyor düşünmeni engellemek kendini rahatlatmak için verilior. bütün çaba senin elinde.
haklisin deniyorum. haftasonlari calisiyorum ama para amacli ogrenci isleri bunlar. bide birsey yapasim gelmiyor artik bikmislik varTabii ki geçecek inşallah.
Ama böyle karamsarlığa düşersen daha çok zorlanacaksın maalesef.
Madem geleceğinle ilgili kaygıların var,kendini geliştir,mesleğinle ilgili kurslara,seminerlere katıl.
Hatta part-time çalış.
İnsanlarla hastalığını konuşmak seni daha kötü yapar bu arada.
valla canım bana terapi falan işlemez. insanın en iyi ilacı kendisi. şuan süperim ve nasıl bi hayat yaşıyorum bilsen haline şükrederdin. umursama hiç bişeyi. içinden geçeni söyle. sinirliysen bağır. mutluysan belli et içine atma hiç bi duyguyu. ben öyle yapıyorum. psikolojini etkileyen insanlar varsa sen onların psikolojisini boz seninkine bişiy olmasınterapi de al lutfen.. suan iyimisin ?
haklisin deniyorum. haftasonlari calisiyorum ama para amacli ogrenci isleri bunlar. bide birsey yapasim gelmiyor artik bikmislik var
valla canım bana terapi falan işlemez. insanın en iyi ilacı kendisi. şuan süperim ve nasıl bi hayat yaşıyorum bilsen haline şükrederdin. umursama hiç bişeyi. içinden geçeni söyle. sinirliysen bağır. mutluysan belli et içine atma hiç bi duyguyu. ben öyle yapıyorum. psikolojini etkileyen insanlar varsa sen onların psikolojisini boz seninkine bişiy olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?