- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
karın seni aldatıyor dedi. ee sonra? eşin de seni tuttu kolundan anasının önüne mi attı?
azıcık mantığınızı çalıştırın ya yüzünüz ne kadar yumuşak. namus önemli, kaynana ağzına meze etmişsiniz hala güleryüz peşindesiniz.
Ufak tefek şeyler herkesde olur ama iftira atması, aldattı denmesi bunların üzerine asla görüşmemeliydin. Bir de ayağına gitmişsin. Eğer eşinle iyiysen, annenle sen napıyorsanız yapın ben bi daha yüzünü görmek istemiyorum diyebilmelisin ve eşinde bunu kabul etmek zorunda. Hatta bunu söylemek için geç bile kalmışsın.
Sizi yazilarinizdan taniyorum ve sevdigim uyelerdensiniz. Boyle insanlara karsi kinci olmak gerek malesef. Hatta ve hatta ben insan yerine koyup muhattap bile olmazdim. Allah yardimciniz olsun.
Esiniz de evliliginizi kurtarmak istiyorsa sizi yanyana getirmek icin ugrasmasin.
Bu kadar olaydan sonra artik eskisi gibi olmaz hiçbirşey. Yılda bi iki kere görüşün diğer zamanlar eşiniz annesini görsün dicem ama Eşiniz annesinin ağzına bakan bi adam olduğu surece hicbir şekilde duzelmez.
Namusunuza dil uzatacak ve bir sans vereceksiniz..
Diyeceklerim bu kadar.
Maalesef bu lafı söylediğini ben daha yeni öğrendim. Ve hazmedemiyorum.
Bence boşanmak bazılarının düşündüğü kadar korkunç bir şey değil hele de arada çocuk yoksa. Kaldı ki çocuk olsa bile şiddetli bir geçimsizlik varsa yine boşanmak en doğrusu diye düşünüyorum çünkü bir çocuğun birbirini sevmeyen, birbirine saygı duymayan ebeveynlerle mutsuz bir yuvada büyümesindense mutlu bir ayrılığın içinde büyümesi yeğdir.
Sizin durumunuzda böyle bir durum yok ama kayınvalideniz hazmedilir, telafi edilir sözler sarf etmemiş. Size bu iftira atılırken "ben eşime güveniyorum, bir daha böyle şeyler duyarsam, bu konu eşimin kulağına gidersr görmezden gelmem" demiyorsa eşiniz için de yapılabilecek fazla bir fedakarlık kalmamış gibi. Zaten sizin 2. şansınızı da değerlendirememişler demek ki bazen fazla da zorlamamak gerekiyor.
Neden ikinci secenek olarak bosanmayı düşünmüyorsunuz?
Kv sizi sevmiyor
Belliki eşinizde fazlasıyla pasif size sahip cıkmıyor
Hala devam ettirmek icin cabanız niye ?
Eşinize saglam bir gözdagı verin ki annesinin agzını kapatabilsin bidaha size kadar gelecek dedikodular iftiralar atmasınBoşanmayı düşündüm hatta eşime teklif ettim, ya bitirelim ya sünger çekelim diye ama ben bu lafları bilmiyordum o zaman. Kv ben sünger çektim bitirdim, gelinime kollarım açık dedi diye gittim son bir şans için. Eşim sahip çıkmıyor diyemem ama aralarında konuştuklarını bana aktarmıyor, ben gidip annesine kızdığını bile sonradan öğrendim mesela. Niye elaleme gidip anlatıyorsun, karışma, sus , kes sesini vs demiş, kv kendi ağzıyla söylemiş bunları.
nasıl ve kimden öğrendiniz? eşinize doğrulatın. eğer bu lafı yiyip yutmuşsa o adamdan size koca moca olmaz no offence.Maalesef bu lafı söylediğini ben daha yeni öğrendim. Ve hazmedemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?