geçmişe sünger çekmeyi başarabilmek

Aynen dediğiniz gibi yaptı. Evet zaten laflardan şüphe olduğu belli yani kimle görüştü demek üstelik yanımda annem varken, ki annem daha sonra kv ile bu konuyu tartıştı, sen benim kızımın namusuna mı laf atıyorsun benim yanımda vs diye annemle de küstü.

Aman ne iyi, ömrü billah barışmasın da yüzünü görmeyin. Sizden uzak, Bağdata kadı olsun.

Şu an eşim herhangi bir baskı yapmıyor çünkü gözüyle gördü sonunda hepsini, kv nin de bana bahane bulacağı bir şey kalmadı. Zaten biz artık hep eşimle gidiyorduk ben tek gitmiyordum bu saatten sonra zaten hiç gitmem.

Aman ne iyi, ömrü billah barışmasın da yüzünü görmeyin. Sizden uzak, Bağdata kadı olsun.

Evet, böyle insanlar inanın çok tehlikeli. İki tane teyzem var benim, annemle biraz limoniler kv hemen ikisiyle kanka olmaya çalıştı annemi kötülemek istemiş bizimkiler susturmuşlar, hemen bir bahane bulup onları sattı :)

Kadın iftira atmış, oğlu da özür diletmiş.
Annesinin ağzının içine bakan adamlarla evlenmeyin, evlenirseniz de kendinizi ezdirmeyin, başedemiyorsanız boşanın.

Sevgili GreenGirl, konunu okudum.
Öncelikle 3 şey üzerinde durmak istiyorum.

1)Insanlar hakkında önyargıda bulunmayı hiç sevmem ancak çok samimi anlatımından gördüğüm kadarı ile maalesef kayınvaliden kötü ruhlu ve ayrıca psikolojik problemleri olan bir kişi. Kendisi için üzüldüm ama bu da onun tercihi, onun hayatı.. Ona ilişkin Senin neler yapabileceğini konuşuruz..

2)Bu arada Senin için en önemlisi Eş Faktörü. Kaç yıllık evli olduğunu anlayamadım. Onu bir yaz bize. Bir çocuğunuz var, Allah bağışlasın. Sorum şu: evliliğin süresince yaşadıklarından eşinin çekirdek ailenizin içinde sana nasıl bir eş ve çocuğuna nasıl bir baba olduğu hakkında bilgi verir misin lütfen. Ve bir de, evlilik süresince kayınvaliden ile birlikte olduğunuz zamanlarda anne-oğul ilişkisi nasıl? Eşinin burcu nedir?

3)Sen çalışıyor musun?

Bu sorularıma cevaplarını yazarsan önünü daha net görebileceğin tavsiyelerde bulunmaya çalışabiliriz.
Sevgilerimle..

Çekme sen o süngeri .Merhaba Merhaba dan oteye gecme . Esinide ailesi ve seninle arada birakma. Şahsi fikrim ve önerim

6 yıllık evliyim, çocuğumuz yok. Eşimin burcu Aslan. Eşim ailesi ile iyi ilişkiler sürdürmemizi hayal etti hep ama olmadı. Kv min yaptıklarına karşı ben malesef bir zamandan sonra susamadım patladım ve haklı iken haksız duruma düştüm , ki eşim de bana lütfen annemlere koz verme (kv ile konuşmaya çalışmıştım ama benimle tartıştı ve tabiki konuşmamızı benim saygısızlık yaptığım şeklinde lanse etti. ) ben seni korurum her zaman diyordu. Eşim ailesinin özelini bana anlatmaz. Kv min kişiliğini çok iyi anlamışsınız. eşim annesini tanıyor ama tabiki kötülemiyor asla. Beni de ailesine karşı savunuyor. yalnız 1,5 sene kadar önce benim de üst üste yaşadığım olaylardan ötürü stres seviyem artmış ve hırçın ve asabi olmuştum, eşimle kavga ediyordum Annemle bir hafta tatile gittim , eşim o dönemde korkudan mı çaresizlikten mi bilemem aile büyüklerimden yardım istemiş, kv de işin içine dahil olmuş ve olaylar büyümüştü. Zor zamanlar geçirdik ama düzeliyoruz... Eşim ailesini sever ama ah anam canım anam modunda değil. 35 sene beraber yaşamışlar zaten, şimdi de çok yakınız, yoğun çalışıyoruz eşim sık gidelim modunda değildir. İyi ilişkiler olsun ister sadece. Ama kv ye ne yapsam yaranamam.

Çalışıyorum...

Rabbim sabır versin. Laf anlamayana laf anlatmak zor. Barışma işini nasıl yapyınız? Biz bu yaz tartıştık, vedalaşmadan hatta helallesmeden ayrıldım. Gelecekmiş. Simdiye kadar hep ozur diledim tepeme ciktilar. Bu defa ozur dilemeyi dusunmuyorum. Hicbir sey olmamis gb davranabilir miyim onu da bilmiyorum. Laf ima vs.yaparsa ben daha alasını yaparım. Psikiyatriste gitmis buraya gelmeden. Belki ilaçların etkisiyle iyi anlasırız. Benim de hatalarım vardı ve özur dilerim hatam olunca. Bu son olayda benlik sorun yok. Dondu dolasti bana patladi ogluna kizina bir sey diyemediginden. Nasil davranacagim hic bilmiyoyorum. Niye yazdin dersen dertlesesim geldi.

Sizi çok iyi anlıyorum,insan dertleşmek istiyor. Şu an gene konuşmuyor kv benle, ben de bir şey yapmıyorum. Aslına bakarsanız bu halimle çok mutluyum...

Ben kv ye karşı hiç bir zaman özür dilemedim,sadece görüşmek için gitmiştim,konuşmuştuk. Ruh hastası insanlar inanın beyinleri farklı çalışıyor

Ici kotu olunca disina kotuluk yansiyor.
Benimki kötü degil (Allah var simdi) her konuda yardimci olmaya calisir fakat her sey kendi istegi zevkine gore olsun ister, ben tepki gosteririm, o da küser. Tepkimi ayarlayamadigim zaman ozur diliyorum. En son elbise dolabimi bastan duzmeye kalkti. Esimle alisverise gidip bana kiyafet almis. Bana sormustu ama ben bigomlek bir pantolon istemistim , o gardrobu yenilemisti. Ben de gittim zevkime gore degistirdim hepsini. Birbirimizi anlayamiyoruz. Benim ondan hicbir beklentim yok, onun benden beklentileri fazla karsilamayinca da kötü oluyorum. 7x24 bezle dolasmami istiyor. Ben haftada iki gun temizlige kadin aliyorum. Evinde her gun temizlik yapayim istiyor. Kendi evimde yapmam ama o istiyor diye yapayim diyorum. Bana supurgeyi niye actin bugun acmayacaktik diyor. Birakiyorum. Arkamdan kendi calistiriyor. Sonra esime karin gene hic yardim etmedi diyormis. Bu sene esim soyledi. Olani aynen anlattim. Haklisin o zaman, temizlk hastasi baskasinin yaptigini begenmez diyor. Laf sokuyor surat yapiyorum. Guler yuz bekliyorum diyor. Biz birbirimizi anlayamiyoruz. Ben cok iyiyim demiyorum. O ima ediyor, ben direkt suratina lafimi soylerim. Niye sadece ben uzuleyim o da uzulsun. Benimki seninkinin yaninda basit kalır. Rabbim kotuleri islah etsin. Bizi evlatlarimizi fitne fesat insanlardan korusun.

Senin kv her zaman kendi istediği olsun istiyor..Benim annem de böyle ve hiç anlaşamayız. Çok zor insanlar adeta ömür törpüsü. Saygı, kişisel alan vs kavramları asla yok.

Eşinizi seviyor musunuz ?
Kv den bağımsız olunca mutlusunuz sanırım ama eşiniz de annesine tepki gösteremiyor. Öyle değil mi ?

Kv ile aranıza mesafe koyun. Eşinize de bu durumu bu içinizdekileri Aynen söyleyin.
Senin annen oldupu için saygı duyuyorum ama ötesi yok deyin.
Görüşmem özel günler dışında deyin.
O kadın depresyona sokar sizi.

Bu arada bende yazılarınızdan tanıyorum sizi ve benimde Sevdiğim üyeler arasındasınız :)

Teşekkür ederim siz de sevdiğim ve beğendiğim üyelerden birisiniz:)

Eşim tepki gösteriyor aslında, ama kv her şeyi kılıfına uydurur. Adeta kendini parçalarmış iyilik yapıyormuş gibi gösterir kendini oğlunun yanında, ama nefretini arkamdan kusar. Değişik kafa kv nin ki inanın ben onun gibi kafamda 40 tilki döndüremem...Belki de çok boş olduğu içindir...

Aslında ben hep bu zamana kadar eşimin kendi gözüyle görmesini bekledim...Son olaydan sonra gördü diye düşünüyorum. Eşim iyi niyetli,klasik erkek kafasında, ne var anlaşın işte alıp veremediğiniz ne modundaydı, oysa alıp veremeyen kendi ailesi:)

Ben Rabbime sığındım, gerçek yüzlerini görsün dedim, beni de seviyorsa ailesinden etkilenmez, etkileniyorsa da zaten sevmiyordur dedim ve yoluma devam ediyorum...

Eşim görüşmek isterse aynı sizin yazdıklarınızı söyleyeceğim.

Aynen öyle söyleyin. Ama demek ki kendi kendine göremiyor. Erkekler bizim gibi değil çok düz bakıyorlar olaylara. O Yüzden görmesini beklemeyin. Bence siz söyleyin rahatsız olduğunuz Noktaları ama tatlı diller

Aynen öyle...Eşim zaten her şeyi benden akıl alarak yapar, aile konusu hariç, zira orda da kv den bana fırsat kalmadığından. Diğer konularda kv bana aşık atamadığından, eşim beni dinler (iş hayatı,insan ilişkileri yönetimi vs).

Şimdi ben de çok bunaltmadan, hah gördün mü bak bak haklıyım işte demeden olayları görsün ben gerektiğinde lafı gediğine koyarım mantalitesindeyim.

Tatlı dil zaten en önemlisi, ben eskiden kv ye kızdığımda sinirimi eşime de yansıtırdım ve aramız bozulurdu, kadının ekmeğine yağ sürmüşüm meğerse,şimdi bunu yapmıyorum :)

Zamanla insan Tecrübe kazanıyor işte :)
Bence en iyisi bu yolda devam edin. Zaten erkekler yas geçince eşlerini daha çok dinlemeye başlıyorlar.

Zamanla insan Tecrübe kazanıyor işte :)
Bence en iyisi bu yolda devam edin. Zaten erkekler yas geçince eşlerini daha çok dinlemeye başlıyorlar.

Kv sayesinde insanların benim gibi saf içi dışı bir olmadığını öğrendim. Çok acı yaşattı bana ama çok da olgunlaştım...Ve inanır mısınız benim yuvamı yıkmaya çalışırken kendi kızını yuvası yıkılıyormuş az daha, yeni öğreniyorum. Şimdi damadının ve damadı annesinin gözünün içine bakıyor...Allah büyük...

Biliyorum hep öyle olur zaten ne ekersen onu biçersin.
Kimse yaşattığını yasamadan Ölmez. Dünya'da ilahi adalet var.

Biliyorum hep öyle olur zaten ne ekersen onu biçersin.
Kimse yaşattığını yasamadan Ölmez. Dünya'da ilahi adalet var.

Aynen öyle Defne...

Bak ben bir ara çok bebek istedim, eşim istemedi ve çok kırıldım...Meğersem kv öğütlemiş. Şimdi kendi damadı istemiyor görümcem istiyor:)

Geçende benim bir tayin durumum vardı, eşim orda doğum izni alamazsın deyince hissettiklerim....Çünkü beni eşimin parasını yemekle, bebeği de sırf eşimi 'bağlamak' için yapmak istememle suçlayan kv nin başaramadığını gördüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…