- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi greengirll
-
bundan sonra ona göre davranırsınız.
ben olsam eşime de bu lafın hesabını sorardım.
Güleryüz göstermıceksin artık onu sevmediğini belli etme zamanı gelmiş. Benimki de lohusalıgımda çıldırmıstı hergün telefonda konuşur her yaz gelir 20 gün kalırdı şimdi bayramdan bayrama konuşup yılda 1-2 biz gidip birkaç gün kalıyoruz. Evime gelemıyor. Farkında değiller ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyolar
Kv iğrenç bi insan. Unutulacak gibi değil söyledikleri. Ama senin eşinle ilgili olan kısmı unutman için mevcutta o problemlerin tekrarlanmaması, eşinin ilgili sevgi dolu olması tartışmaların azalması en önemlisi uzamaması birinin adım atması gerekiyor. Böyle olunca unutuluyo kendimden biliyorum.
Hayır eşimden değil, o söylemez. Bir akrabamdan, ona söylemiş. O da o zaman senin derdin ne bunlar boşansın istiyorsun ki yangına körükle gidiyorsun ben senin amacını anladım vs deyince ters basmış ve bir daha asla aramamış onu. O da beni iyice üzmemek için söylememiş vaktinde, şimdi öğrendim.Kimden öğrendiniz, eşinizden mi? Bu lafları duymazlıktan mı gelmiş yani?
İftiraya neden sünger çekesiniz ki? Evliya mısınız siz?
Eşin seni gerçekten sevseydi bir daha annesiyle gorusturmezdi. Annem gelip bana "karin seni aldatıyor " diyecek , ondan sonra da hiçbişey olmamış gibi evime girecek çıkacak yada beni bekleyecek ! Büyük cesaret ister ! Böyle bir anneyle uzunca bir zaman görüşmez, eşimi de hiç muhatap etmezdim .
Bence görüşmemeye devam et ,oğlu istiyorsa görüşsün, seni de zorlamasın.Biz zaten 1 sene falan görüşmedik, eşim bensiz gitmiyordu, kv de konu komşuya rezil oluyormuşmuş herkes bizi soruyormuşmuş, geçmişe sünger çekip gelinine kucak açmışmış. Ben yüzleşmeye gittim esasen. Ama kv sanki hiçbirşey olmamış gibi Güleryüz canım cicim...Sanırım eşim onu suçladı ve ilişkisini kestiği için kv eşimi kaybetmemek için böyle yaptı. Çünkü kv ye gidip kızdığını biliyorum, artık hayatımıza karışma, konu komşuya konuşma vs diye kızmış.
O zaman hazmetmeyin,zira şişe şişe soda içseniz hazmedilecek tarafı yok.Maalesef bu lafı söylediğini ben daha yeni öğrendim. Ve hazmedemiyorum.
O zaman hazmetmeyin,zira şişe şişe soda içseniz hazmedilecek tarafı yok.
Namusuma laf edecek insanı anasından doğduğuna pişman ederim,
bana bu lafı getireni de ayrı paylarım.
Normalde sakin ve ılımlı bir insanım bununla birlikte konuşarak çözmeye çalışmayacağım tek konu namusum ve şerefimdir.
Siz de daha fazla zorlamayın, kendinize yazık etmeyin.
Akrabanız da iş ciddiye binince ortalık hepten karışmasın diye kıvırıyor.Arkadaşlar son durumu yazayım, öncelikle bana konuşmayı anlatan akrabamla tekrar konuştum, tek tek tane tane anlat bak gidip yüzleşeceğim dedim. Sen buraya geldiğinde acaba kimle görüştü vs diye ağız yokladı dedi, ben de ağzının payını verdim ama illa erkek anlamında değil dedi. Seni hem yerdi hem övdü, saçma sapan şeylere takmış ruh hastası boşver dedi. İyi yemek yapmanı övüyor ama bir yandan habire niye misafir ağırlamıyormuşsun diye yeriyor dedi. Böyle saçma sapan şeyler...Benim kafa gene çorba oldu.
O iftiradan sonra kayinvaludeyi salın gitsin.ama siz mümkün olduğunca muhatap olmayın. Eşinizi de bu duruma alıştırın.Kızlar merhaba, eşimin ailesi özellikle kv kaynaklı eşimle evliliğimde sorunlar yaşamış ve boşanma aşamasına gelmiştim. Kv ile gidip barışmış, evliliğimi düzeltme yolunda adımlar atmıştım. Aradan 1 sene zaman geçti, eşimle düzeliyoruz ama hala ilk günlerdeki gibi değiliz, çünkü çok yara aldık, bitmiş bir şeyi tekrardan canlandırmaya çalışıyoruz ki bu çok zormuş gerçekten.
Kv yüzünden sıkıntı yaşadığımız dönemde çok bunalıp annemi de alıp babaannemin yanına gitmiştim birkaç günlüğüne ve kv bunu fırsat bilerek eşimi doldurmuştu, o zaman o sinir harbi içinde çok anlamdıramamıştım ve şimdi kesinleşti. Kv eşime; benim eşimi sevmediğimi, onu şehir dışındayken aldattığımı başkalarıyla görüştüğümü, "parasını yediğimi", bebek yapıp onu "kafeslemeye" çalıştığımı, sırf ayrılmayayım diye bebek istediğimi vs vs söylemiş. Kv benim ailemle kavga ederek küstü, akrabalarıma beni kötüledi, en son halamı aradığında halam onun bizi ayırmaya çalıştığını, oğlunu doldurduğunu yüzüne karşı söylemiş, senin amacın bu anlıyorum demiş. Kv sonrasında eşime baskı yaparak beni yanına "tek " istediğini yani bir nevi özür dilemem gerektiğini dikte edip durdu. Sonunda son bir şans vererek gittim, kv beni iyi karşıladı, sonra her gün yemeğe çağırmalar, Güleryüz bilmemne, ay sizden torun istiyorum artık demeler vs derken bayramda en son görüşmemizden sonra kv bana gene küstü. Telefonumu açmamalar, eve gidince kapıyı açmamalar derken eşime durumu sakince anlattım ve bir daha da soru sormadım, eşim de bir şey anlatmadı.
Ama ben boş boşuna üzüldüğüm, evliliğimin kötüye gittiği, hayatımda gittiğim iki tatilin burnumdan geldiği vs vs bir çok şeyi istesem de unutamıyorum, yani unutmak bitirmek istiyorum ama çok zorlanıyorum. Bu kadınla hayatım boyunca bağımı kesemeyeceğim ve hep rol yapmam gerekecek. Kinci değilim asla ama her iyiniyetimden sonra kv nin kötü niyetiyle karşılaşıyorum. Sadece bana değil eşinin ailesine de böyle, abisinin eşine de yani insanların açığını bulayım araları bozulsun diye bekliyor resmen. Ama ele güne kendini dindar iyiliksever olarak tanıtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?