geçmişe sünger çekmeyi başarabilmek

Kv iğrenç bi insan. Unutulacak gibi değil söyledikleri. Ama senin eşinle ilgili olan kısmı unutman için mevcutta o problemlerin tekrarlanmaması, eşinin ilgili sevgi dolu olması tartışmaların azalması en önemlisi uzamaması birinin adım atması gerekiyor. Böyle olunca unutuluyo kendimden biliyorum.

Aynen son şansını da kaybetti zaten. İyi yapmışsınız.

Eşin seni gerçekten sevseydi bir daha annesiyle gorusturmezdi. Annem gelip bana "karin seni aldatıyor " diyecek , ondan sonra da hiçbişey olmamış gibi evime girecek çıkacak yada beni bekleyecek ! Büyük cesaret ister ! Böyle bir anneyle uzunca bir zaman görüşmez, eşimi de hiç muhatap etmezdim .

Şu an eşimle ilk zamanlardaki gibi olamasak da olmaya çalışıyoruz, zaten bizim tüm sorunumuz eşimin ailesi kaynaklı idi. Şu an bu lafları unutmak istiyorum, kv gene küs, inanın bir daha görüşmesem belki içim soğur ama gene yapmacık yapmacık ben geçmişe sünger çektim gelinim benim canım vs derse çıldırırım gibime geliyor. Ya o kadar karaktersiz ki insanların yüzüne karşı ayrı arkalarından ayrı.

Kimden öğrendiniz, eşinizden mi? Bu lafları duymazlıktan mı gelmiş yani?
İftiraya neden sünger çekesiniz ki? Evliya mısınız siz?
Hayır eşimden değil, o söylemez. Bir akrabamdan, ona söylemiş. O da o zaman senin derdin ne bunlar boşansın istiyorsun ki yangına körükle gidiyorsun ben senin amacını anladım vs deyince ters basmış ve bir daha asla aramamış onu. O da beni iyice üzmemek için söylememiş vaktinde, şimdi öğrendim.

Biz zaten 1 sene falan görüşmedik, eşim bensiz gitmiyordu, kv de konu komşuya rezil oluyormuşmuş herkes bizi soruyormuşmuş, geçmişe sünger çekip gelinine kucak açmışmış. Ben yüzleşmeye gittim esasen. Ama kv sanki hiçbirşey olmamış gibi Güleryüz canım cicim...Sanırım eşim onu suçladı ve ilişkisini kestiği için kv eşimi kaybetmemek için böyle yaptı. Çünkü kv ye gidip kızdığını biliyorum, artık hayatımıza karışma, konu komşuya konuşma vs diye kızmış.

Bence görüşmemeye devam et ,oğlu istiyorsa görüşsün, seni de zorlamasın.

Her zamanki gibi iş eşte bitiyor. Eşiniz sizi sahiplenmemis. O lafların üzerine kv sizden ozur dileyecekken esiniz size özür diletmis. Siz bilmiyordunuz ama eşiniz biliyordu iftirayı. Bence esinizde iş yok. Daha cok başınız agriyacak gibi.

Sonradan ogrenmissiniz peki tamam. Ben yasasam ayni seyi birakin kendimi esim bile namusuna dil uzatan annesiyle hala canim cicimse 1 sn durmaz bosanirdim. Bu konu apayri.. Bu konu bambaska.. Beni seviyor falan filan laflarini gecin lutfen. Ha bir omur bagimi koparamam vs demissiniz bu dusunce de cok yanlis. Valla cokta super kopariliyor benden soylemesi. Bicak gibi kesin iliskinizi olsun bitsin.

Üzerine sünger çekilecek unutulacak olay var olay var.
Namusunuza laf edene şans verdiğizi zannedip ayağına gittiğinizde bir yerde kv haklıydı doğruydu ve özür dilemem gerken bir şey yaptım izlenimi verdiğinizin farkında mısınız?

Kv çok tehlikeli.

Size atılan iftiraya rağmen sizi annesinin önüne yem gibi atan eşte az değil.

Arkadaşlar son durumu yazayım, öncelikle bana konuşmayı anlatan akrabamla tekrar konuştum, tek tek tane tane anlat bak gidip yüzleşeceğim dedim. Sen buraya geldiğinde acaba kimle görüştü vs diye ağız yokladı dedi, ben de ağzının payını verdim ama illa erkek anlamında değil dedi. Seni hem yerdi hem övdü, saçma sapan şeylere takmış ruh hastası boşver dedi. İyi yemek yapmanı övüyor ama bir yandan habire niye misafir ağırlamıyormuşsun diye yeriyor dedi. Böyle saçma sapan şeyler...Benim kafa gene çorba oldu.

Maalesef bu lafı söylediğini ben daha yeni öğrendim. Ve hazmedemiyorum.
O zaman hazmetmeyin,zira şişe şişe soda içseniz hazmedilecek tarafı yok.
Namusuma laf edecek insanı anasından doğduğuna pişman ederim,
bana bu lafı getireni de ayrı paylarım.
Normalde sakin ve ılımlı bir insanım bununla birlikte konuşarak çözmeye çalışmayacağım tek konu namusum ve şerefimdir.
Siz de daha fazla zorlamayın, kendinize yazık etmeyin.

Üste yazdım bana lafı söyleyen kişi şimdi de böyle demedi direkt aldatma değil, kimle görüştü babında laf aradı diyor, insanlar bir garip ya bir lafı ederken düşünmüyorlar mı kime neye inanacağımı şaşırdım.

Akrabanız da iş ciddiye binince ortalık hepten karışmasın diye kıvırıyor.
kayınvaldenizin sizi yererken bir yandan da övdüğünü söyleyip aklınca olayı yumuşatıyor.
'Ruh hastası' vb söylemlerle de gaz alıyor.
Bu laf taşıyanlar hep böyledir ortalık kızışınca geri vites yapıp lafları değiştirirler.
'Ben yanlış anlamış olabilirim, sanki tam olarak öyle demedi' boyutuna geçerler.
Namusunuza laf eden o kaynana bozuntusundan da bu akrabadan da uzak durun ikisi de çok tehlikeli insanlar.
Bu evliliğe devam edecekseniz ömrü billah kayınvalde ile görüşmeme şartı koşun eşinize.
Size iftira atma ihtimali ve şüphesi yeter bu şart için.

O iftiradan sonra kayinvaludeyi salın gitsin.ama siz mümkün olduğunca muhatap olmayın. Eşinizi de bu duruma alıştırın.
Umarım eşiniz olgunlaşır bir daha sizi bu durumlara düşürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…