Gecmisi

Bizim toplumda erkekler böyle davranırsa ekmek yiyemez çünkü . Erkekler tü kaka ama azıcık kadınlara da bir bakmak, özeleştiri yapmak lazım. Sen seksi erkeğin romantik davranması, sana çok aşık davranmasına karşılık bir ödül olarak görürsen duyguların sömürülür. Daha ilişkinin başında erkek evlilikten bahsettiğinde ayakların totona vurarak kaçmaz “ayy bana çok aşık benimle evlenmek istiyor” deyip nasılsa evleneceğiz diye düşünüp birliktelik yaşarsan “kullanılırsın”. Ne zamanki bizim kadınımız sekse sadece seks olarak bakabilir, işte o zaman erkekler de böyle dalaverelere başvurmak zorunda kalmaz.

Senin de bana karşı boş olmadığını hissetmiştim. Kalırım ama evlenelim demek yok. Bağlanma problemim var benim. Aşk gadınıyım.

Hiç düşünmüyorum bu aralar evlenmeyi.

Bende hazır değilim ciddi bir ilişkiye. Sevişmek olabilir ama senle değil tercihim erkektir

Pipim olmadığı için aşkı oynayamadım. Dümdüz sordum ben. Lanet olsun bu hayat. Bir kadın nasıl fethedilir hiç bilmiyorum. Al başlamadan bitti. Neyse bırakayım da sadece mücevherlerimi konuşsunlar.

mücevherlerinden daha çok göze çarpan kişilik özelliğin yok mu? Mesela aklın?

Ben mesela hiç bir zaman bir obje gibi atmam kendimi ortaya. Bacaklarım, kalcalarım hatta mücevherlerim güzel olduğu halde.

Kimse gelecek garantisi veremezki, arkadaşınızın nişanlısıyla evlenip ölene dek ona aşık ve sadık kalacağına dair garantisi var mı?

Bunu seven böyle yaşıyan biri niye.kullanilmak lafi derki bak şimdi tuhaf geldi bana

Bunu arkadaşım yana yakıla söylüyor bana yalan söyleyip kullandılar diye.

Yalan konuştukları doğru . Kullandılar yanlış ifade.

Hee şöyle nasıl da kıvama geliyor canını yediğim.. kuzum bu zamanda herkesin pipisi kukusu kendine boşver.. takılmayın bu kadar dibin de dibine.. cevrenizi bakış acınızı değiştirin.. kıyamam daha çok gençsiniz. Tüm sert eleştirileri ve dalgamı üzüldüğüm kızdığım için yapiyorum. O arkadaşına selam söyle olduğu gibi olsun geçmişini ve kendini kabullensin önce, ve sonra kendine evlenilecek kendini olduğu gibi kabul edebilcek birini bulsun. Hiç te zor değil..
Ellaam benim yarın çok büyük bir atölye bağlamam lazım ben hala burda çocuk egliyorum. Hadi iyi geceler.

Kimse gelecek garantisi veremezki, arkadaşınızın nişanlısıyla evlenip ölene dek ona aşık ve sadık kalacağına dair garantisi var mı?

Elbette yok. Ama umutlandırıp hayal yıkmakta doğru deği. Açık açık söyleyebilir di. Kız da ona göre olur veya olmaz derdi

Univ bunları zorla söyletiyorlarsa boş mesaj gönder konuya. Sen bu değilsin. Arkadaşın yazıyordu da sen mi devraldın klavyeyi doğruyu söyle.

Hayır benim. Arkadaşım şu an evinde, ve ben ona bunları yarın linkini gönderip okutucam.

Elbette yok. Ama umutlandırıp hayal yıkmakta doğru deği. Açık açık söyleyebilir di. Kız da ona göre olur veya olmaz derdi
Açık açık ne diyecekti, adam medyummu, sihirli küresine bakıp ayrılacağımızı gördüm ona göre karar ver seni kullanayım mı kullanmayayım mı diyecekti?
Napsın adam sevmediği yürütebileceğine inanmadığı kızla mı evlensin hayaller yıkılmasın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…