- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Bizim toplumda erkekler böyle davranırsa ekmek yiyemez çünküKeşke herşey açık açık konuşulabilse.
Benim bir kaç yabancı erkek tanıdıklarım var. Adamlar evlilik ve uzun vaadeli ilişki düşünmüyorlar. Ve bunu açık açık söylüyorlar arzu ettikleri kadınlara. Kimi yapıyor kimi redediyor.
Bizim türk toplumunun erkeklerinde böyle dürüstlük göremiyorum. Hep hile ile sahte boş sözlerle fethediyorlar kadınları. Yazık
Senin de bana karşı boş olmadığını hissetmiştim. Kalırım ama evlenelim demek yok. Bağlanma problemim var benim. Aşk gadınıyım.
Hiç düşünmüyorum bu aralar evlenmeyi.
Bende hazır değilim ciddi bir ilişkiye. Sevişmek olabilir ama senle değil tercihim erkektir
biraz daha yumsak sorsaydınÜzdün. Dul musun canım?
Üzdün. Dul musun canım?
Ne oluyor 5 dk gittim bune simdiHiç düşünmüyorum bu aralar evlenmeyi.
Bende hazır değilim ciddi bir ilişkiye. Sevişmek olabilir ama senle değil tercihim erkektir
biraz daha yumsak sorsaydın
Pipim olmadığı için aşkı oynayamadım. Dümdüz sordum ben. Lanet olsun bu hayat. Bir kadın nasıl fethedilir hiç bilmiyorum. Al başlamadan bitti. Neyse bırakayım da sadece mücevherlerimi konuşsunlar.
Bekarım. Ama bu aralar baya aktif beraberliklerim oluyor. Ve ben bunu seviyorum
Bunu seven böyle yaşıyan biri niye.kullanilmak lafi derki bak şimdi tuhaf geldi banaBekarım. Ama bu aralar baya aktif beraberliklerim oluyor. Ve ben bunu seviyorum
mücevherlerinden daha çok göze çarpan kişilik özelliğin yok mu? Mesela aklın?
Kimse gelecek garantisi veremezki, arkadaşınızın nişanlısıyla evlenip ölene dek ona aşık ve sadık kalacağına dair garantisi var mı?Keşke herşey açık açık konuşulabilse.
Benim bir kaç yabancı erkek tanıdıklarım var. Adamlar evlilik ve uzun vaadeli ilişki düşünmüyorlar. Ve bunu açık açık söylüyorlar arzu ettikleri kadınlara. Kimi yapıyor kimi redediyor.
Bizim türk toplumunun erkeklerinde böyle dürüstlük göremiyorum. Hep hile ile sahte boş sözlerle fethediyorlar kadınları. Yazık
Bunu seven böyle yaşıyan biri niye.kullanilmak lafi derki bak şimdi tuhaf geldi bana
İnan şaşırdım şöyan. Aktif kısmını biraz daha açabilir misin? Ne yönde aktiflik. Seks deme şuracıkta bayılırım.
Kimse gelecek garantisi veremezki, arkadaşınızın nişanlısıyla evlenip ölene dek ona aşık ve sadık kalacağına dair garantisi var mı?
Elbette sex. Çok sevdiğim bir aktivite. Evli de değilim kimseye sadakat borcum yok.
Univ bunları zorla söyletiyorlarsa boş mesaj gönder konuya. Sen bu değilsin. Arkadaşın yazıyordu da sen mi devraldın klavyeyi doğruyu söyle.
Açık açık ne diyecekti, adam medyummu, sihirli küresine bakıp ayrılacağımızı gördüm ona göre karar ver seni kullanayım mı kullanmayayım mı diyecekti?Elbette yok. Ama umutlandırıp hayal yıkmakta doğru deği. Açık açık söyleyebilir di. Kız da ona göre olur veya olmaz derdi
Hayır benim. Arkadaşım şu an evinde, ve ben ona bunları yarın linkini gönderip okutucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?