Yaş kaç ?Bundan bir 10 yıl önce bende kendimi yiyip bitirirdim. Ama insan olgunlaşıyor.
Ama niye böyle dedin ki şimdi konunun basından beri başka şeyler diyen sen şimdi niye böyle olduElbette sex. Çok sevdiğim bir aktivite. Evli de değilim kimseye sadakat borcum yok.
Yaş kaç ?
Ama niye böyle dedin ki şimdi konunun basından beri başka şeyler diyen sen şimdi niye böyle oldu
Siz üniversite öğrencisimisiniz peki? Diğer arkadaşınız gibiBekarım. Ama bu aralar baya aktif beraberliklerim oluyor. Ve ben bunu seviyorum
Hadi arkadaşın adına olsun ama yorumlara verdiğin cevaplarınla sonraki yazdıkların hiç.olmadi kuzeyle.guney kadar zit uçlar oldu..Konuyu arkadaşım adına açtım. Mevzu ben değildim konu başında. Ama sonunda ihale bana patladı.
Siz üniversite öğrencisimisiniz peki? Diğer arkadaşınız gibi
Ben de yanında oldum güzelce akıllar verdim . 15 dakika siteden çıktım geri döndüm okuduklarıma şok oldumAma niye böyle dedin ki şimdi konunun basından beri başka şeyler diyen sen şimdi niye böyle oldu
Tıp okuyan adam doktorasını mı bitlrecek nasıl yani? 6 yıl okul bitince doktordur onun adı.Hayır ben bitirdim. Ama kendisi 2. Ci uniyi okuyor. Son sınıfta adam da tıp okuyor. Doktorasını bitirecek bu aralar
Aynen acaba uykusu geldide uyku hali ne yazdigini mi bilmiyor yada bizim uyku geldide yalnis mi okuyoruz ceyceycimBen de yanında oldum güzelce akıllar verdim . 15 dakika siteden çıktım geri döndüm okuduklarıma şok oldum
Hadi arkadaşın adına olsun ama yorumlara verdiğin cevaplarınla sonraki yazdıkların hiç.olmadi kuzeyle.guney kadar zit uçlar oldu..
Sonra uzmanlık okur asistan olur doc prof olur ama doktorluk okuyan biri nasil doktora yapar kiTıp okuyan adam doktorasını mı bitlrecek nasıl yani? 6 yıl okul bitince doktordur onun adı.
Yaa kendime kızdım . 25 yaş altı bşr kızla gene o yaşlarda erkeğin aşkına yardımcı okayım dedim. 2. Üniversiteler doktoralar çıktı ortaya şaşkınımAynen acaba uykusu geldide uyku hali ne yazdigini mi bilmiyor yada bizim uyku geldide yalnis mi okuyoruz ceyceycim
Tıp okuyan adam doktorasını mı bitlrecek nasıl yani? 6 yıl okul bitince doktordur onun adı.
Kuzenim doktor ayol saat geç olmasa bi ona danışırdıkSonra uzmanlık okur asistan olur doc prof olur ama doktorluk okuyan biri nasil doktora yapar ki
Aynen mufazakar aile falan dedi başlardaYaa kendime kızdım . 25 yaş altı bşr kızla gene o yaşlarda erkeğin aşkına yardımcı okayım dedim. 2. Üniversiteler doktoralar çıktı ortaya şaşkınım
Aynen acaba uykusu geldide uyku hali ne yazdigini mi bilmiyor yada bizim uyku geldide yalnis mi okuyoruz ceyceycim
Otrera buralardaydı çağırsak mi kiKuzenim doktor ayol saat geç olmasa bi ona danışırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?