Gecmisi

Bundan bir 10 yıl önce bende kendimi yiyip bitirirdim. Ama insan olgunlaşıyor.

Az çok konuştuğu adamın nasıl biri olduğunu aşağı yukarı çözmüştür bence.. bu kişinin tavırlarından, konuşmalarından bu konuyu önemseyip önemsemediği hakkında az çok fikir sahibi olabilir belki..

Şimdi adamın görüşü başkasıyla cinsellik yaşamış birini kabul etmeyecekse direk ayrılsın.. Ama tam olarak fikir sahibi değilse birbirimizin geçmişi hakkında konuşmamız gerektiğini düşünüyor musun gibisinden birşeyler konuşup direk söylemesi lazım gibi.. Araya aileler girmeden bu soru işaretinden kurtulması lazım..

Valla şimdi bundan adama ne, geçmişte o hayatında yoktu falan derdim ama herkesin fikrine saygı duyulması kanaatindeyim.. Adam eğer kimseyle cinsellik yaşamamışsa, eşinin de daha önce kimseyle cinsellik yaşamamış olmasını isteyebilir.. Gider o zaman öyle biriyle evlenir..

Ama niye böyle dedin ki şimdi konunun basından beri başka şeyler diyen sen şimdi niye böyle oldu

Konuyu arkadaşım adına açtım. Mevzu ben değildim konu başında. Ama sonunda ihale bana patladı.

Konuyu arkadaşım adına açtım. Mevzu ben değildim konu başında. Ama sonunda ihale bana patladı.
Hadi arkadaşın adına olsun ama yorumlara verdiğin cevaplarınla sonraki yazdıkların hiç.olmadi kuzeyle.guney kadar zit uçlar oldu..

Hadi arkadaşın adına olsun ama yorumlara verdiğin cevaplarınla sonraki yazdıkların hiç.olmadi kuzeyle.guney kadar zit uçlar oldu..

Benim de üzüldüğüm durumlar var elbette. Mesela adamların dürüstçe istediklerini söylememesi. Sonra bekareti konu yapıp çekip gitmeleri.
Biriyle beraber olmak illaki nikah garantisi değil.

Aynen acaba uykusu geldide uyku hali ne yazdigini mi bilmiyor yada bizim uyku geldide yalnis mi okuyoruz ceyceycim
Yaa kendime kızdım . 25 yaş altı bşr kızla gene o yaşlarda erkeğin aşkına yardımcı okayım dedim. 2. Üniversiteler doktoralar çıktı ortaya şaşkınım

Yaa kendime kızdım . 25 yaş altı bşr kızla gene o yaşlarda erkeğin aşkına yardımcı okayım dedim. 2. Üniversiteler doktoralar çıktı ortaya şaşkınım
Aynen mufazakar aile falan dedi başlarda
40 yaşlarında ve iki üniversite bitiren birileri niye ergen gibi düşünürler.ki

Aynen acaba uykusu geldide uyku hali ne yazdigini mi bilmiyor yada bizim uyku geldide yalnis mi okuyoruz ceyceycim

Aman Allahım ben kimlerden fikir istemişim??

Doktora
1.
doktor sanını kazanmak için verilen sınav.
2.
üniversiteyi bitirdikten sonra bir bilim dalında bilimsel bir yapıt ve sınavla ulaşılan aşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…