- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Ayrıca bu nasıl arkadaşmış ki herseyini anlatmış ve onun için bize gece gece beddua etti
Tobe bismillah
eee burda hatalı yada suçlu aramana gerek varmı robot değiliz sonuçta kimse sevistigini yadirgamiyor senin kullandığın cümle senin tefuzun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz istemiş sevismis ne var bunda bu kullanilmakmi millet uzaya gidiyor bakirelikmi kaldı
Ne vaad ediyor ki
hiç bir anne babayı evlat yetistirme konusunda elestiremeyiz anne baba çocuğun iç gudulerine hukmedemez sen çok yanlış düşünüyorsun hâlâ çıkamıyorsun hayat benim hayatım kimene istediğim gibi yaşarım rahibemiyiz neyi dert ediyorsun seni isteyen herturlu kabul eder bunu unutmaIyi niyetlilere Gercekten tesekür ediyoruz
Alay edenlerin halinden belli bu zihniyette erkek cocuklari yetistirip adam diye sokuyorlar topluma. Zaten böyle erkekleri yetistiren utanarak söylüyorum hem cinsim degil mi?
Bir çok sebepten gidebilir erkek. Başka sebepten gidip bunu bahane de yapabilir. Sorun arkadaşınızın aşırı geçmişe takık yaşaması. Yav kadın arkadaşlarım bile ne saçma bahanelerle ne kazıklar atıp hayatımdan çıktı. Çok mu üzüldüm yooooooBurada aci veren olay sevismek degil. Olay, önce kabul etmis gibi yapmak sonra, erkegin yok ben yapamam senle, sen baskasiyla da oldun demesi. Ulan sen de yapmadin mi, bu neyin hesabi?
Belki adam, „ ya Ben senle anlasamiyorum, kafamiz uyusmuyor“ diyip gitseydi bu kadar icerlemezdi. Ama cinsellik yüzünden cekip gitmesi kizi baya üzdü. Büyük suc islemis gibi.
Ayrıca bu nasıl arkadaşmış ki herseyini anlatmış ve onun için bize gece gece beddua etti
Tobe bismillah
O gidenler sevişip gittiler de kimle seviştiler bu iş iki kişiyle oluyor istek arzu tutku sevgi aşk bunlar varken ikisi bu eylemi yaparken seviştik olmuyor seviştiler oluyorişteş'li filler karşılıklı eylem değil miydi yahu ? en temel dilbigisi kurallarından. habire sevişip gittiler yazıyor da karşılıklı bir olay. e zoraki de olmamış. belli ki kızda gönüllüymüş iki ilişkide de.
şimdi burada erkeğin nesi suçlu ?
hiç bir anne babayı evlat yetistirme konusunda elestiremeyiz anne baba çocuğun iç gudulerine hukmedemez sen çok yanlış düşünüyorsun hâlâ çıkamıyorsun hayat benim hayatım kimene istediğim gibi yaşarım rahibemiyiz neyi dert ediyorsun seni isteyen herturlu kabul eder bunu unutma
yaa gitsin o ayrıldı diye sen kullanilmismi oluyorsun sende istedin oda istedi zorlama varmı madem karşısındakine guvenemiyor şuan görüştüğü çocuğa ozaman hiç bu konulara girmesin kullandi tabiri yanlış neden kendini ezikliyorBurada aci veren olay sevismek degil. Olay, önce kabul etmis gibi yapmak sonra, erkegin yok ben yapamam senle, sen baskasiyla da oldun demesi. Ulan sen de yapmadin mi, bu neyin hesabi?
Belki adam, „ ya Ben senle anlasamiyorum, kafamiz uyusmuyor“ diyip gitseydi bu kadar icerlemezdi. Ama cinsellik yüzünden cekip gitmesi kizi baya üzdü. Büyük suc islemis gibi.
bundan sonra ki hayatına aldığı insanları tanımadan özelini anlatmasın yaş olarak küçük belli cinselligi yaşayıp sonrasında kaldiramiyorsa bundan sonra daha dikkatli davransin ama üzülecek bir şey yokÖyle deme. Kendi komsum oglunu pipisini överek seviyor şimdiden. Maalesef var hala bu zihniyette kadınlar.
Hayat onun hayatı bunu ben de söylüyorum. Ama haliyle üzülüyor . Büyük suç işledim diyor. Oysa dediğiniz gibi namus iki bacak arasında değil. Ama ben bunu anlatamadım kendisine .
Keşke herşey açık açık konuşulabilse.
Benim bir kaç yabancı erkek tanıdıklarım var. Adamlar evlilik ve uzun vaadeli ilişki düşünmüyorlar. Ve bunu açık açık söylüyorlar arzu ettikleri kadınlara. Kimi yapıyor kimi redediyor.
Bizim türk toplumunun erkeklerinde böyle dürüstlük göremiyorum. Hep hile ile sahte boş sözlerle fethediyorlar kadınları. Yazık
Heh şimdi de fethedildik. Tam konudan çıkıyorum yeni bir şey yazıyorsunuz geri geliyorum. Çok etkilendim sizden :)
aynen bendeHeh şimdi de fethedildik. Tam konudan çıkıyorum yeni bir şey yazıyorsunuz geri geliyorum. Çok etkilendim sizden :)
Çok lazımsın kal bu gece
İlişkiyemi giröiş arkadaşın?Bu arkadaşının özeli ama bunu çok ciddiye alan erkejler var.Kendılerı her moku yer ama kadının kımseyle gorusmus olmasını bıle ıstemezler .Bence dogruları anlatsın arkadasınız.Merhaba güzel bayanlar,
Benim bir samimi kiz arkadasim biriyle tanisti 15 ay önce ve olay ciddiye gidiyor ( söz kesilecek) . Kendisi yıllar önce biriyle ilişki yaşadı. Onun pişmanlığını yaşıyor zaten.
Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.
Siz olsanız nasıl geçiştirirsiniz? Ne yalan konuşmak ne de gerçekleri anlatmak istemiyor, çünkü yarın öbür gün başına kakar diye çok korkuyor.
Senin de bana karşı boş olmadığını hissetmiştim. Kalırım ama evlenelim demek yok. Bağlanma problemim var benim. Aşk gadınıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?