- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.132
- 798
Adam yetişkindir doktordur iş sahibidir. Tıp okuyor yazdınız. Asistan doktor olur sonra uzman doktor olur eğer akademik kariyer istitorsa doç. Dr prof diye gider. 30 lu yaşlarda bu adam en azÖyle mi? Aydınlatayım. Herkese Dr. Bir ünvandir. Ve bunun için ayrıca bir özel araştırma yapılır.
Adam yetişkindir doktordur iş sahibidir. Tıp okuyor yazdınız. Asistan doktor olur sonra uzman doktor olur eğer akademik kariyer istitorsa doç. Dr prof diye gider. 30 lu yaşlarda bu adam en az
Ceycey bizde kandırildik galibaAdam yetişkindir doktordur iş sahibidir. Tıp okuyor yazdınız. Asistan doktor olur sonra uzman doktor olur eğer akademik kariyer istitorsa doç. Dr prof diye gider. 30 lu yaşlarda bu adam en az
Adam dış hekimi iki üniversite bitiren bir arkadaşın var 40 yaşında actigin konuya bak bekaret ..Bu tıp değilse nedir acaba? Diş hekimi ve şu an doktorasına çalışıyor.
Adam yetişkindir doktordur iş sahibidir. Tıp okuyor yazdınız. Asistan doktor olur sonra uzman doktor olur eğer akademik kariyer istitorsa doç. Dr prof diye gider. 30 lu yaşlarda bu adam en az
Doktorun ve doktoranın ne.oldugunu biliyoruz tip okuyan birinden bahsediyorsunuz biz buna şaşırdıkBurada baya süper beyinler varmış. Doktor ve doktoranın arasında ki farkı bilen. Bende okumuşum yazılanları
Bir kaç Yardımcı olan arkadaşlara gene de teşekkür ederim.
Kuzenim doktor ayol saat geç olmasa bi ona danışırdık
Üniv. Öğrencisi toy bir kızla gene genç bir çocuk gibi anlattınız evet. Yorum yapmayacağım artık. Şaşkınım. Kuzenim 40 yaşında bekar bir doktor. Aslaaa aslaaaa bekaret vs konuşmaz . Şu an nişanlı bir diş doktoruyla. Ailemizden tek kişi kızın geçmişini sormadı araştırmadı. Kuzen de öyle. Şaşkınımm konuyu anlayınca o yüzden. İyi geceler13 yaşında çocuk mu yazdık bizde?
Üniv. Öğrencisi toy bir kızla gene genç bir çocuk gibi anlattınız evet. Yorum yapmayacağım artık. Şaşkınım. Kuzenim 40 yaşında bekar bir doktor. Aslaaa aslaaaa bekaret vs konuşmaz . Şu an nişanlı bir diş doktoruyla. Ailemizden tek kişi kızın geçmişini sormadı araştırmadı. Kuzen de öyle. Şaşkınımm konuyu anlayınca o yüzden. İyi geceler
Tmm haklısınız siz . Arkadaşınıza kolay gelsin . Umarım evlenir en kısa zamanda doktor beyle. İyi gecelerSiz ve ben öyle olabiliriz. Ama geri kafalı tıpcılar başka akademisyenler De var maalesef. Okumak ile alakası yok. Benim bir tanıdığım çok iyi ünlü bir matematik ci mesela onunla ilgi alakayı kestim çünkü kadınları obje olarak görüyor. Ama gün işiğı görmemiş eş istiyor. Okumakla alakası yok
“Kötü” bir olay yaşadı derken? Eski sevgilisinin yatak performansı mı kötüymüş anlamadım?Merhaba güzel bayanlar,
Benim bir samimi kiz arkadasim biriyle tanisti 15 ay önce ve olay ciddiye gidiyor ( söz kesilecek) . Kendisi yıllar önce biriyle ilişki yaşadı. Onun pişmanlığını yaşıyor zaten.
Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.
Siz olsanız nasıl geçiştirirsiniz? Ne yalan konuşmak ne de gerçekleri anlatmak istemiyor, çünkü yarın öbür gün başına kakar diye çok korkuyor.
Tamam yani mesele bakire olmaması değil öyle mi? şimdiki partnerinin ondan bekaret beklentisi yok yani??Otrera
1. Konu arkadaşım
2. İlk beraber olduğunda pişman değildi, evli olduğunu duyunca kendini kötü hissetmeye başladı. Sonra ki sevgilisi sorun etmem dedi ve beraber olduktan sonra ( cinsel) kaldıramıyorum diyip gitti.
Ezildiği şey ilk cinselliğinin bir evli adamla olması. Ve bunun başına kakılması
Bütün cevapları beğenmek diye bir zorunluluk mu var sitede?
Ama bakın siz 2 farklı şeyden nakşediyorsunuz.Sucu yok tabi ki bilmiyordu. Bile bile yapsaydi suclu olurdu tabi. Kafasina takmis simdi, cünkü sonraki erkek arkadasi sorun yok dedi ve cinsellik yasadiktan sonra, kaldiramam diyip gitti.
Korkusu simdi ki iliskisi de cinsellik yasadi diye bitmesi.
Bir de doktor ve doktora arasındaki farkı hepimiz biliyoruz elbette. Hatta tıp mezunlarına karışıklık olmasın diye tıp doktoru veya direkt hekim deniyor ki, doktorasını tamamlayıp dr ünvanı alan, tıp alanı dışındaki biriyle karışmasın diye.Hayır ben bitirdim. Ama kendisi 2. Ci uniyi okuyor. Son sınıfta adam da tıp okuyor. Doktorasını bitirecek bu aralar
E tamam senin kuzenin normal ama anormal bir sürü adam var.Üniv. Öğrencisi toy bir kızla gene genç bir çocuk gibi anlattınız evet. Yorum yapmayacağım artık. Şaşkınım. Kuzenim 40 yaşında bekar bir doktor. Aslaaa aslaaaa bekaret vs konuşmaz . Şu an nişanlı bir diş doktoruyla. Ailemizden tek kişi kızın geçmişini sormadı araştırmadı. Kuzen de öyle. Şaşkınımm konuyu anlayınca o yüzden. İyi geceler
Dün gece ceycey le beynimiz yandı otreraBir de doktor ve doktora arasındaki farkı hepimiz biliyoruz elbette. Hatta tıp mezunlarına karışıklık olmasın diye tıp doktoru veya direkt hekim deniyor ki, doktorasını tamamlayıp dr ünvanı alan, tıp alanı dışındaki biriyle karışmasın diye.
ancak siz kişinin tıp fakültesinde tıp okuduğunu söylüyorsunuz. Mezun olduğunda tıp doktoru olur. Doktorasını tamamlamış olmaz. İkisi farklı şeyler.
ha zaten doktordur, üzerine akademisyen olarak devam etmek ister, yrd doç, doç vb adımlara geçer. O zaman doktora tamamlamak denilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?