Gecmisi

Öyle mi? Aydınlatayım. Herkese Dr. Bir ünvandir. Ve bunun için ayrıca bir özel araştırma yapılır.
Adam yetişkindir doktordur iş sahibidir. Tıp okuyor yazdınız. Asistan doktor olur sonra uzman doktor olur eğer akademik kariyer istitorsa doç. Dr prof diye gider. 30 lu yaşlarda bu adam en az

Adam yetişkindir doktordur iş sahibidir. Tıp okuyor yazdınız. Asistan doktor olur sonra uzman doktor olur eğer akademik kariyer istitorsa doç. Dr prof diye gider. 30 lu yaşlarda bu adam en az

Bu tıp değilse nedir acaba? Diş hekimi ve şu an doktorasına çalışıyor.

Burada baya süper beyinler varmış. Doktor ve doktoranın arasında ki farkı bilen. Bende okumuşum yazılanları

Bir kaç Yardımcı olan arkadaşlara gene de teşekkür ederim.

13 yaşında çocuk mu yazdık bizde?

Burada baya süper beyinler varmış. Doktor ve doktoranın arasında ki farkı bilen. Bende okumuşum yazılanları

Bir kaç Yardımcı olan arkadaşlara gene de teşekkür ederim.
Doktorun ve doktoranın ne.oldugunu biliyoruz tip okuyan birinden bahsediyorsunuz biz buna şaşırdık

13 yaşında çocuk mu yazdık bizde?
Üniv. Öğrencisi toy bir kızla gene genç bir çocuk gibi anlattınız evet. Yorum yapmayacağım artık. Şaşkınım. Kuzenim 40 yaşında bekar bir doktor. Aslaaa aslaaaa bekaret vs konuşmaz . Şu an nişanlı bir diş doktoruyla. Ailemizden tek kişi kızın geçmişini sormadı araştırmadı. Kuzen de öyle. Şaşkınımm konuyu anlayınca o yüzden. İyi geceler

Siz ve ben öyle olabiliriz. Ama geri kafalı tıpcılar başka akademisyenler De var maalesef. Okumak ile alakası yok. Benim bir tanıdığım çok iyi ünlü bir matematik ci mesela onunla ilgi alakayı kestim çünkü kadınları obje olarak görüyor. Ama gün işiğı görmemiş eş istiyor. Okumakla alakası yok

Tmm haklısınız siz . Arkadaşınıza kolay gelsin . Umarım evlenir en kısa zamanda doktor beyle. İyi geceler

“Kötü” bir olay yaşadı derken? Eski sevgilisinin yatak performansı mı kötüymüş anlamadım?

Şeyinizin hesabını erkeklere vermeyi bıraktığınız gün mutlu olursunuz; konuyu geçiştirmenin yolunu bulduğunuzda değil!

Tamam yani mesele bakire olmaması değil öyle mi? şimdiki partnerinin ondan bekaret beklentisi yok yani??

tamam madem mesele bekaret değil, içi rahat olsun. Sonuçta adamın evli olduğunu bilmiyormuş dimi? O zaman sorun da yok , evet senden önce cinsellik yaşadım desin geçsin nedir yani.

madem bilmeyerek evli bir adamla beraber oldu, haberi olmadığı için suçu da yok, doğru mu?

Sucu yok tabi ki bilmiyordu. Bile bile yapsaydi suclu olurdu tabi. Kafasina takmis simdi, cünkü sonraki erkek arkadasi sorun yok dedi ve cinsellik yasadiktan sonra, kaldiramam diyip gitti.
Korkusu simdi ki iliskisi de cinsellik yasadi diye bitmesi.

Ama bakın siz 2 farklı şeyden nakşediyorsunuz.

bundan önceki evli biriyle seviştiğini kaldıramam demiş ve gitmiş, doğru mu? Ancak şu anki adayın bekarete önem verdiğini ve cinsellik yaşadığı için onu istemeyeceğini söylüyorsunuz. Yanlış mı anladım?

şimdi hanımefendi gerçekten Arap saçına döndü. Geçmişi boş verin. Şu anki güncel aday, bekarete önem veriyor mu? Yoksa evlilik öncesi cinsellik onun için normal mi? Buna bi cevap verir misiniz öncelikle?

Hayır ben bitirdim. Ama kendisi 2. Ci uniyi okuyor. Son sınıfta adam da tıp okuyor. Doktorasını bitirecek bu aralar
Bir de doktor ve doktora arasındaki farkı hepimiz biliyoruz elbette. Hatta tıp mezunlarına karışıklık olmasın diye tıp doktoru veya direkt hekim deniyor ki, doktorasını tamamlayıp dr ünvanı alan, tıp alanı dışındaki biriyle karışmasın diye.

ancak siz kişinin tıp fakültesinde tıp okuduğunu söylüyorsunuz. Mezun olduğunda tıp doktoru olur. Doktorasını tamamlamış olmaz. İkisi farklı şeyler.

ha zaten doktordur, üzerine akademisyen olarak devam etmek ister, yrd doç, doç vb adımlara geçer. O zaman doktora tamamlamak denilebilir.

Evet isteyen istediğini yapabilir, bunu öncelikle yazma gereği duyuyorum çünkü birileri her an kimse kimseye karışamaz, herkes istediğini yapar size ne deyip yorumuma musallat olabilir Arkadaşınız böyle bir olay yaşamış olabilir ama bunu en başından erkek arkadaşına söylemeli. Çünkü bunu bilmeye hakkı var. Şahsen ben eşimin benden önce bir kadınla cinsel birliktelik yaşamış olduğunu öğrensem asla evlenmezdim, kesin ve net. Değer yargım bu şekilde, belki erkek arkadaşının da öyle olabilir. Ve kusura bakılmasın ama bunu söz, nişan, düğün gibi toplumumuzda önem verilen merasimlerden önce, hayatlarını birleştirmeden, yeni bir düzen kurmadan önce o kişiye kesinlikle söylemek zorunda, resmen insanları kandırmış oluyorsunuz. Ha arkadaşın derse ki erkek arkadaşım bu konuya takılacak biri değil, daha iyi ya o zaman söylemesinin önünde bir engel yok demektir. Kimse kimsenin umutlarını boşa harcamasın. Buna hakkı yok.

Bu konuları hiç anlamıyorum .adamla ciddi ilişki olsun diye yatmıyorlar heralde yani ne bilim o gerdek gecesi törenle birliktelik yaşanacak ama kız bakire değil.bunun anlaşılmasından korkuyor.
E o sürece kadar hiç yakınlaşma olmuyor mu ciddi olduğu için
Ciddi ilişki evlilik vs hiç tecrübe ettiğim konular değil de bana garip geliyor.
Adam gerdek gecesini bekliyorsa zaten bakire olmayan kızı asla kabul etmez o zihniyette çünkü.

E tamam senin kuzenin normal ama anormal bir sürü adam var.
Benim eski görüştüğüm adam Proftu .çok önemli bir beyin cerrahı hatta ünlü biri çevresinde Tv lere çıkıyor herif
Kadınlara 2.el diyordu onu ne yapacaz?
Herkes okumuş diye bekaret sorgulamaz diye birşey yok valla
Böyle tiplerde var

Dün gece ceycey le beynimiz yandı otrera dedim ki otrera ya şenlenelim gelsin beri

Aynen dediğin gibi konuyu sanki baştan başka biri yorumlar yapıyordu sonra değişti
Ve ben ceycey adına diyeyim diğer üyelerde aynıdır gece konuya yorum yazanlardan bahsediyorum sanki 20 24 yaşlarında kendi hallerinde yaşayan belki tutucu bir çevre ve muhafazakar belkide bir ailede gibi bakire olmadığı için ne yapicam diye panik yapan ne yapıcağını bilmeyen birine yorum yaptığımızı sandık

Sonra ben şok..meğer iki üniversite bitirmiş yaşları 40 olan dediği gibi tIp okuyan aktif sex hayatı olan ve bundan hoşlanan biri cıktı karşımıza arkadaşının da aynısı olduğunu bu ilişkinin 3 yada 4. Olduğunu yazdı

Madem böyle hayatları var ki olabilir beni ilgilendirmez ama 49 yaşında eğitimli birinin bu tarz durum için ah vah demesi tarihimize gitti konu içinde ayrı konu çıktı
Değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…