Geçmişim

Ben de eşine anlatmandan yanayım.Üstü kapalı anlatabilirsin.Çocuktum bir şey anlamamıştım ama tek anladığım yaptıkları normal değildi dersin.Onu görünce huzursuz oluyorum,aklıma tatsız şeyler geliyor,kesinlikle görüşmek istemiyorum dersin.
Hangi yolla olur bilmiyorum ama sonuna kadar haklısın ve böyle biriyle asla görüşmek zorunda değilsin.

öncelikle psikolojik tedavi alın. yaşadıklarınız çok ağır olduğundan diplere itmiş, unutmuşsunuz bu meseleyi. yüzleşebilmeniz için terapi almanız şart. şu an cok yanlış fikirlere kapılmış durumdasınız kendinizle ilgili bunlar daha da derinleşmeden çözüm bulmak zorundasınız. o şahısla ilgili kararınızı da bundan sonra verirsiniz. kendisinin hatırlamama ihtimali yok, sizin unutmuş olmanıza güveniyor sadece.

O pislik belki hala sapikdir belki hala öyle seyler yapiyordur. En iyisi bir piskologla uzmanla konus icini anlat. Öyle hareket et kesin piskologda esine söylemeni istiyecek piskologun yardimi ile hateket et. Ileride cocugun olursa o kisi ile nasil ayni ortamda bulunacaksiniz? Bulunamassiniz inanin bana. Esiniz bunu bilmesi lazim. Kimsenin akli dengi yerinde ise sizi suclamaz zaten

Bence eselemeyin, o da resit degilmis sizde degilmissiniz. Her ne kadar 15 yasinda cocuk cocuk degil gibi gorunse de aslinda cocuk. Hukuki olarak cocuk bir kere. Lise talebesi ya.

Eşinize ondan hoşlanmadığınızı onunla aynı ortamda bulunmak istemediğinizi söyleyin yeter bence.. Ayrıntı isterse ,oturması kalkması konuşması hoşuma gitmiyor çocukluğum dan beri Gıcık oluyorum ona deyin..Dahada ayrıntı isterse çocukken bana asılıyordu deyin eşiniz birdaha asla sizi aynı ortama sokmaz..

eşinize anlatın.
İlk başta başınıza geleni anlatın kim olduğunu sorduğunda da söyleyin.
Eşiniz nasıl biridir bilemem fakat aksi biriyse söylemeden vazgeçip başka bir bahaneyle görüşmeleri engelleyin.

Ben eşinize anlatmanızdan yana değilim... bu pislik zaten hayatımızı bi sekilde mafetmis birdaha mafetmesine izin verme... kocan ögrense belki sakin tepki vermeye bilir... buyuk ihtimal senin küçük olduğin icin hatirlamadıgini dusunuyor .. rahatlığı ondandır... Ama eşine onunla görüşmek istemediğini onda içine sinmeyen birsey olduğunü falan söyle ... haa eklemeden gecmeyim bu adamla yanliz kalma ben pedofili oldugunu değilde sana karşı bi diygusu oldugunu dusundum

Bence ne eşine anlat nede o pislikle konuş, bi arkadasın dediği gibi annene yada güvendiğin bi aile büyüğüne anlat ve o konuşsun sapıkla göz dağı vererek, işe yararım bilmiyorum ama senin konuşmandan daha etkili olur ki sen konusunca tekrar rahatsız bile edebilir

Inanin nasıl tepki verecegini bilmiyorum. Ama cok buyuk bir şey bu. Onun icin kaldiramayacagi birsey bu. Yabanci tanimadigi yada en azından bu kadar yakin olmadigi biri olsa coktan anlatmistim belkide... Ama işin ozellikle bu kismi elimi kolumu bağlıyor.
Sanırım onunla görüşüp bunun hesabini sormam en mantıklı olani. En azindan suan bilmediğimi düşünup rahat oldugu kadar rahat davranmaz artik...
bence seni taciz eden o adama bulasma neden bu piskin kalkip sana iftirada atabilur. ya bence en mantiklisi esinle konusman

Arkadaslar öncelikle gec cevap yazdığım icin Üzgünüm. Şöyle cevap vereyim biraz düşündüm ve yorumları okuyunca aklima suan icin yatan ve benim icin uygun olan eşime ondan hoslanmadigimi belirtmem olacak.

Ben eşinize anlatmanızdan yana değilim... bu pislik zaten hayatımızı bi sekilde mafetmis birdaha mafetmesine izin verme... kocan ögrense belki sakin tepki vermeye bilir... buyuk ihtimal senin küçük olduğin icin hatirlamadıgini dusunuyor .. rahatlığı ondandır... Ama eşine onunla görüşmek istemediğini onda içine sinmeyen birsey olduğunü falan söyle ... haa eklemeden gecmeyim bu adamla yanliz kalma ben pedofili oldugunu değilde sana karşı bi diygusu oldugunu dusundum

Esime rahatsiz oldugumu soylemeye karar verdim zaten. Bir arkadaş daha yazmisti yoksay diye. Inanin suan yaptigim bu zaten. Karşısında o kadar rahat ve hicbirsey yasanmamis gibi davranmaya çalışıyorum ki inanilmaz neşeli görünüyorum.
Pedofili konusunda mantikli bakmaya çalışıyorum. 15 yaşında ki biri pedofili olabilir mi bilmiyorum inanin. Bana karsi bir duygusuda suan icin oldugunu sanmıyorum. Evli zaten çünkü. Bilemiyorum inanin.

Görüşmeyin asla öyle bir şansınız varsa.Sizi biraz anlayabiliyorum o iğrenç hissi çok iyi bilirim insan kendinden utanıyor sebepsiz.

Beni tanimamasi imkansiz...
Ozaman kıt aklınca, unutmuştur çocuktu zaten ayaklarındadır adi.
Bence eğer eşiniz kıskanç ve tskıntılıysa eşinize söylemeyin derim.
Farklı bir şeyler söyleyin ve görüşmek istemediğinizi söyleyin..
Aksi takdirde işler cok karışır gibi geldi bana..

Görüşmeyin asla öyle bir şansınız varsa.Sizi biraz anlayabiliyorum o iğrenç hissi çok iyi bilirim insan kendinden utanıyor sebepsiz.
Eger baska biri olsaydı burdan yazilan gibi esime anlatirdim. Ve kesinlikle hayatımdan cikarirdim. Şuan öyle bir durumki bu eşime anlatamam. Hem kaldiramaz hem olaylar buyur. Asla görüşme olasılığımizda yok maalesef. Esimle ben görüşmesek bir sekilde esimin ailesi sebebiyle görüşmek zorunda kalıyoruz. Özellikle yazin... ben eşimden cok utanıyorum. Ona kötülük yapmis gibi hissediyorum bazen.

Ozaman kıt aklınca, unutmuştur çocuktu zaten ayaklarındadır adi.
Bence eğer eşiniz kıskanç ve tskıntılıysa eşinize söylemeyin derim.
Farklı bir şeyler söyleyin ve görüşmek istemediğinizi söyleyin..
Aksi takdirde işler cok karışır gibi geldi bana..
Evet maalesef banada öyle geliyor. Esim bunu dışarı yansitmasa yanimda olmaya calissa bile bir zaman sonra dayanamaz buna.

Back
X