Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

Beni zaten üzüyo yuzume vurmuyo ama eskisi gibi yüzü gulmuyo ve onu ben bu hale getirdim.bu ağırıma gidiyo.kendimi burada yazılanlardan sonra dahada kötü hissediyorum.
İnsan karşı tarafı geçmiş hatalarıyla ve bugünü ile kabul ederse gerçekten seviyordur bunu anlarsın zamanla.

Boşanmadan nasıl tekrar evleneceksin ya,hangi kafayı yaşıyorsun sen

Şimdi ben anlamadım, ters ilişki falan ne alaka, bunu söylemeye ne gerek var ki? Öte yandan da sevgilinle bekaretini kaybetmeden yaptıklarını neden söylüyorsun? Kime ne ki... Bir kere evlenip ayrıldım dersin olay biter yani, bekarete önem veren biriyse anlar zaten evlilik yaşamış insanın bakire olmayacağını. 3 senelik google geçmişi de durmaz ayrıca, kimse kimseyi yemesin. O bilgisayar hiç mi güncelleme almadı? İmkanı yok.

Dua et ayrılmamış türk erkeği bu birsey deme oda masAllah merakliymis tovbe et bol bol ise ayrılmamış sadece kıskançlığı ortaya çıktı hangimiz esimizin geçmişi dahi olsa kabullenirki kolay kolay zamana bırak

tarayıcı geçmişi değil ol googlenin yani gmail hesabına bağlı olduğu için.android telefonda mecbur gmail hesabı alıyosun ve orayada kayıt oluyo telefonda değiştirsen duruyo.ancak googlenin kendi geçmiş ayarı varmış oradan siliniyomus

Iyi de birliktelik yaşandıysa önceden evlenince bilir zaten adam,anlatmak zorunda da değilsin her yaşadığını düzü tersi yok ona ne

zaten evlilik geçirmişsiniz ilişki yaşadığınız belli. bunu bilmiyor muydu nişanlınız? neden en ince ayrıntıya kadar anlattınız? ne gerek.. kendimi koyuyorum da yerine. aklıma gelip dururdu.

Iyi de birliktelik yaşandıysa önceden evlenince bilir zaten adam,anlatmak zorunda da değilsin her yaşadığını düzü tersi yok ona ne
Baştan sona okumamışsınız. O benim evlilik tarihinden önce ve boşandıktan sonra böyle şeyler arttığını öğrendi.o yüzden sordu ve anlatmazsam bitireceğini dürüst olursam herşeyin geride kalabileceğini söyledi. Ama bu kadarını beklemiyodum dedi

Tamam da çok saçma, hepimiz gmail kullanıyoruz ve google'da bişeyler aratıyoruz. Hiç de öyle mailler gelmiyor, inandırıcı değil bence bu konu.

Bu konu patlar gibi bi his var icimde..

Tamam da çok saçma, hepimiz gmail kullanıyoruz ve google'da bişeyler aratıyoruz. Hiç de öyle mailler gelmiyor, inandırıcı değil bence bu konu.
Ya ne saçmalıyorsun. G gmail üyesiysen gir google ayarlarına sen özet geçmişi gibi ayrı bi yeri var. Ne kadar kötüsünüz ya yardım istedik yaptıklarınıza bakın.

İster evlilik öncesi istersen sonrası arattırır merak edersin,yeri gelir yaşarsın kime ne?
Geçmişin geleceğindeki insanı bağlamaz
Dürüst olucam diye de girdiğin ilişki türlerini sayılarını söylemez bir kadın çok saçma erkekler kaç kere kimle seviştiğini anlatacak sanki hoş değil

Bosandigimi gizlemedim.eski sevgilimi de gizlemedim. Ama ters ilişki yasadigimi ve boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgili olup cinsel ilişkiye girdiğimi gizledim. Ve o bana yakistiramdigini söyledi bubyuzden
kusura bakma ama hayatına giren herkesle de yaşamışsın. evlendiğin adamla ters düz neyse yaşamışsın hadi daha onu atlatamadan sadece 4 ay sonra nasıl biriyle bilmem kaç kez birlikte oldun. hadi bunuda geç nasıl tekrar birini buldun.
bu ne hız ya. ayrıca her kadın yaşamıyor böyle birşeyi. kendi vicdanınızı susturmak için çamur atmayın
birini çok seversin onunla birlikte olursun eyvallah
herkeslede olmazki yahu
sonrada adam kabul etsin niye etsin o insan değil mi mecbur mu
hemen o neler yapmıştıra bağlamışlar
niye yapsın arkadaşım herkesin midesi geniş mi

Keşke nişanlına detay vermeyip sadece birlikteliğim oldu deseydin..Anlattıklarını yüzüne vurabilir .Sen geçmişi hesabını verdin ona peki o sana verdi mi ? Onun da sana itirafları olmalı olmadıysa da iste .Evlilik karşılıklı fedakarlık ister.

O nişanlılık zamanımız da yakinlasmamizda benden uzak durdu evlenmeden bişey yapmayalım birimize izin vermeyelim dedi.o işte çok iyi o yüzden dahada canım yaniyo.hak etmiyorum diye

O nişanlılık zamanımız da yakinlasmamizda benden uzak durdu evlenmeden bişey yapmayalım birimize izin vermeyelim dedi.o işte çok iyi o yüzden dahada canım yaniyo.hak etmiyorum diye

Seni seviyorsa kabul eder.Çok problem edecekse ayrıl derim .Hata yaptın diye ömür boyu bedel ödeyecek değilsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…