Kendi harap oldu. O kadar mutluydu ki mutluluğunu çaldım.yoksa o geçmiş dedi seviyorum ve pişmansın tövbe etmişsin bana ayıp örtmek düşer dediSeni seviyorsa kabul eder.Çok problem edecekse ayrıl derim .Hata yaptın diye ömür boyu bedel ödeyecek değilsin .
Boşanma süresinde ilknevliligimdeki pislik evlenmeden birlikte olduğumuzu söyledi mahkemede ve mahkemem devam ediyo Eşim katılmak istedi ben yok dedim ve dosyayı da okutmadim bu yuzdenhuzursuzlugundan araştırmış onada bişey demiyorum sonuçta haklı cikti
Aferin ona helal olsun.İnşallah bunları sorun yapmaz ve çok mutlu olursunuz.Kendi harap oldu. O kadar mutluydu ki mutluluğunu çaldım.yoksa o geçmiş dedi seviyorum ve pişmansın tövbe etmişsin bana ayıp örtmek düşer dedi
Aynen bu cümle midemi bulandırıyor iğrençSiz sevişirken kendisi armut toplamıyordu elbette. Geçmiş gecmişte kaldı, şimdi aldatmış değilsiniz ki. Eğer bakireyim deyip yalan söylediyseniz o başka tabii, yalan suçtur.
Bu arada "bana sahip oldu" falan demeyin. Kimse kimsenin sahibi olamaz, hele ki içine girerek asla.
O evliyken yaptiklarimi değil.boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgiliyi en cinsel ilişkiler yaşamış olmam. Zina ya bulaşmışsın dedi ve kendini zina yapicak biri degilseni affetmesi nedir ya niye bu kadar küçük düşürüyorsun kendini? geçmiş senin geçmişin ona ne sen ona karısıyla cinsel hayatını sordun mu? kaldı ki senin internet geçmişini kurcalaDigi için onun senden af dilemesi gerek ben böyle terbiyesiz had bilmez insanla birlikte olmazdım her şeyden önce
Mahkeme boşanma değil Boşanırken darp edilsin onun mahkemesimahkeme devam ediyorsa nasıl evlendin
ee kendisi de evlenip boşanmış
sorun ne
niye karşısında bu kadar ezilip buzuldunuz af dilediniz ben anlamadım
bana yakistiramamis diyorsunuz da neyi yakistiramamis evlenip aşık olup hoşlanıp sevişmeyi mi
gerçekten bu kadar saçma ilişkiler içerisine nasıl kendinizi surukluyorsunuz anlayamıyorum
Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Onlar mutlu mesut yasiyacaklar sırf gizledikleri icin mutlu olucaklar.
Psikolojiniz bozulmuştur elbette kesinlikle kınamıyorum ama her kişinin kabul edeceği birşey değil. Bilmiyorum yorum yapamıyorumHak vermiyomuyum saniyosun. Ne kadar psikolojimin bozulduğunu biliyomusunuz.
Eşim bakire olduğunu biliyo sıkıntı yok onda. Ama ben boşandıktan 4 ay sonra biriyle birlikte olup onunla cinsel ilişkiye girdiğimi biliyo . sen boşandın niye böyle bir birlikteliğe yanasiyosun. Bi kere bekarayım gitti diye nasıl yaptın diyo. Kendisi söylüyor ben kızlık zarında değilim beyin zarı problem diyo. Sen artık boşanmış bi kadinim diyip sevgilinin evine gidip 3 4 ayda tanidigin insanla naısl birlikte olursun diyoŞimdi ben sorunu anlamadım. Siz zaten bunları anlatmadınız mı eşinize?
Zaten biliyordu evlenirken bakire olmadığınızı?
Problem ne? Evlenirken bakire değildim. İlk evliliğim. Eşim bana bunu sormadı bile.
Zinaya bulaşmışsın ne demek? Kendi yapmamış mı? Kendisi zinayı sevişmekle kısıtlandırıyorsa yanılıyor.
Ben olsam ayrılırdım. Geçmişimden sana ne derdim.
Önünüze getirecek emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?