Geçmişten bir fotoğraf

Narincadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
379
295
103
Ben çok küçük yaşta babamı kaybettim. Onunla sayılı resmimiz var ve hakkında bildiğim sayılı anım.
Az önce resmimize bakarken baştan aşagı giydiği kıyafetten farkettimki en sevdiğimiz renk aynı renkmiş.
Tutamadım kendimi deli gibi ağladım. Bunu bile tesadüfen varsayımla öğrenmek bana çok koydu içime bi ateş düştü.
Çözümü olmayan bir dert sadece yazıp paylaşmak istedim, kıymet bilin sevin sarılın demeye geldim

Allah rahmet eylesin babana. Ben şuna inanıyorum. Sevgiyi Allah adaletli dağıtmış insanlara. Baba sevgisi görmeyen mutlu bir evlilik yapıyor ya da ailesinden hayır görmeyenin iyi dostlukları oluyor , akrabaları iyi olmayanların yaşadığı ortam huzurlu oluyor vb.... Sizin sevgi hakkınız bir yerlerde saklı bunu unutmayın..

Rabbim mutlaka telafi ediyor o eksikliği . Yerini hicbir şey dolduramaz evet ama sabir veriyor güç veriyor özgüven veriyor bir şekilde o açık kapanıp gidiyor...

Çok duygulandım gerçekten öylemidir bilmiyorum ama bu söylediklerinizi hiç unutmayacağım çok teşekkür ederim

babam yaşıyor,görmedim ama hiç,neyi sever bilmem,neyi severim bilmez,
ben de öylesine söylemek istedim.
Bende böyle diyecektim, keşke sevgiyle anacağım saygı duyduğum bir babam olsaydı,

Konu sahibi, başın sağolsun ama yinede şanslısın sevgiyle andığın bir baban var. Benimki yaşıyor ama işte..

Evet katılıyorum, ailemde görmediğim sevgiyi saygıyı eşimin ailesinden gördüm . Allah beni hep iyi insanlarla karşılaştırdı, cok güzel dostlarım var. Annem ve babam var ama yoklar

Bende böyle diyecektim, keşke sevgiyle anacağım saygı duyduğum bir babam olsaydı,

Konu sahibi, başın sağolsun ama yinede şanslısın sevgiyle andığın bir baban var. Benimki yaşıyor ama işte..
Herkesin içinde bulunduğu durum zor geliyor hangisi daha kötü diye teraziye koyup tartamıyoruzki.
Hiç unutmam bir arkadaşım yakın zamanda babasını kaybetti ve bana sorduğu şey şu oldu. Hangisi daha az acıdır? Senin gibi küçük yaşta hiç tanımadığın birinin ölümü mü yoksa benim gibi yıllarını geçirmiş babasını tanıyıp seven birinin yaşadığı kayıp mı?
Cevap veremedim

Haklısın herkesin imtihanı farklı farklı.

Bende babamı 5 sene önce kaybettim ve sizin konunuzu okuduktan sonra çok üzüldüm..Bende mimiklerimi babama çok benzetiyorum mesela. Herkesde söyler..Rabbim çok sevmiş demek ki.. Elden birşey gelse keşke..Başınız sağolsun..

Basınız sağolsun
Babam hayatta görüşüyoruz da sık sık
Hangi rengi sever
Ben hangi rengi severim bilmiyoruz
Böyle de bi durum var

Hep mesafeliydik hala da oyleyiz
Oysa ki babam yani

Çok çok güzel anlatmışsın arkadaşım...
Ellerine,kalbine sağlık.

Böyle mi gerçekten ? Huzur verici bi düşünce ama realistik gelmiyor bana. Yine de gece gece mutlu ettiniz ya teşekkür ederim.

Tanıdığında daha zor sanki,yarıştırmak gibi olmasın ama ben babamı tanıdım dertlestim saatlerce sohbet ettim akıl aldım,dağ gibi arkamda olduğunu bildim,96 saat filmindeki liam neeson gibiydi babam dünyaları yakardı bizim için hayatım boyunca gururlandırmak istediğim aferim almak istediğim sırtımı sıvazlasın diye beklediğim tek insan oydu,hala ekmeğini yerim onun kişiliğinin,geçen memlekete gittik köylü pazarından biseyler aldık kart geçmiyormuş nakitte yoktu,kart verdi eft numarası var gidince yollarsınız hesaba dedi,abla dedim ankaraya gidecez bu ne güven ya yollamazsak,sen dedi x 'in kızı değil mısın evet dedim,o zaman yollarsın dedi,beni daha önce görmüş babamla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…