Bu da çok acıbabam yaşıyor,görmedim ama hiç,neyi sever bilmem,neyi severim bilmez,
ben de öylesine söylemek istedim.
Çok duygulandım gerçekten öylemidir bilmiyorum ama bu söylediklerinizi hiç unutmayacağım çok teşekkür ederimAllah rahmet eylesin babana. Ben şuna inanıyorum. Sevgiyi Allah adaletli dağıtmış insanlara. Baba sevgisi görmeyen mutlu bir evlilik yapıyor ya da ailesinden hayır görmeyenin iyi dostlukları oluyor , akrabaları iyi olmayanların yaşadığı ortam huzurlu oluyor vb.... Sizin sevgi hakkınız bir yerlerde saklı bunu unutmayın..
Rabbim mutlaka telafi ediyor o eksikliği . Yerini hicbir şey dolduramaz evet ama sabir veriyor güç veriyor özgüven veriyor bir şekilde o açık kapanıp gidiyor...
Bende böyle diyecektim, keşke sevgiyle anacağım saygı duyduğum bir babam olsaydı,babam yaşıyor,görmedim ama hiç,neyi sever bilmem,neyi severim bilmez,
ben de öylesine söylemek istedim.
Evet katılıyorum, ailemde görmediğim sevgiyi saygıyı eşimin ailesinden gördüm . Allah beni hep iyi insanlarla karşılaştırdı, cok güzel dostlarım var. Annem ve babam var ama yoklarAllah rahmet eylesin babana. Ben şuna inanıyorum. Sevgiyi Allah adaletli dağıtmış insanlara. Baba sevgisi görmeyen mutlu bir evlilik yapıyor ya da ailesinden hayır görmeyenin iyi dostlukları oluyor , akrabaları iyi olmayanların yaşadığı ortam huzurlu oluyor vb.... Sizin sevgi hakkınız bir yerlerde saklı bunu unutmayın..
Rabbim mutlaka telafi ediyor o eksikliği . Yerini hicbir şey dolduramaz evet ama sabir veriyor güç veriyor özgüven veriyor bir şekilde o açık kapanıp gidiyor...
Herkesin içinde bulunduğu durum zor geliyor hangisi daha kötü diye teraziye koyup tartamıyoruzki.Bende böyle diyecektim, keşke sevgiyle anacağım saygı duyduğum bir babam olsaydı,
Konu sahibi, başın sağolsun ama yinede şanslısın sevgiyle andığın bir baban var. Benimki yaşıyor ama işte..
Haklısın herkesin imtihanı farklı farklı.Herkesin içinde bulunduğu durum zor geliyor hangisi daha kötü diye teraziye koyup tartamıyoruzki.
Hiç unutmam bir arkadaşım yakın zamanda babasını kaybetti ve bana sorduğu şey şu oldu. Hangisi daha az acıdır? Senin gibi küçük yaşta hiç tanımadığın birinin ölümü mü yoksa benim gibi yıllarını geçirmiş babasını tanıyıp seven birinin yaşadığı kayıp mı?
Cevap veremedim
Çok çok güzel anlatmışsın arkadaşım...Allah rahmet eylesin babana. Ben şuna inanıyorum. Sevgiyi Allah adaletli dağıtmış insanlara. Baba sevgisi görmeyen mutlu bir evlilik yapıyor ya da ailesinden hayır görmeyenin iyi dostlukları oluyor , akrabaları iyi olmayanların yaşadığı ortam huzurlu oluyor vb.... Sizin sevgi hakkınız bir yerlerde saklı bunu unutmayın..
Ben şuna inanıyorum. Sevgiyi Allah adaletli dağıtmış insanlara. Baba sevgisi görmeyen mutlu bir evlilik yapıyor ya da ailesinden hayır görmeyenin iyi dostlukları oluyor , akrabaları iyi olmayanların yaşadığı ortam huzurlu oluyor vb...
Herkesin içinde bulunduğu durum zor geliyor hangisi daha kötü diye teraziye koyup tartamıyoruzki.
Hiç unutmam bir arkadaşım yakın zamanda babasını kaybetti ve bana sorduğu şey şu oldu. Hangisi daha az acıdır? Senin gibi küçük yaşta hiç tanımadığın birinin ölümü mü yoksa benim gibi yıllarını geçirmiş babasını tanıyıp seven birinin yaşadığı kayıp mı?
Cevap veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?