geçmişten gelen telefon....

Üzerinden 4 yıl geçti canım.İnan hatırlamıyorum fazla birşey. Ama onun istediği onu hatırlayıp hamle yapman. Sakın bunu yapma
bana önereceğiniz başka bir şey var mı ? yada aklınıza gelen kurtulmak için yaptığınız birşey inanın küçük de olsa bir fikre ihtiyacım var. sinir sisitemim çöktü bu konu yüzünden

bana önereceğiniz başka bir şey var mı ? yada aklınıza gelen kurtulmak için yaptığınız birşey inanın küçük de olsa bir fikre ihtiyacım var. sinir sisitemim çöktü bu konu yüzünden
Telefon çaldığında başkasına cevaplattır. Cevaplayan kişi de kimsin nesin demesin. Sanki iş yerinde o telefona başkası bakıyor gibi. Önemsenmediğini anlasın.

İsyerine bi numara arıyor konusmyor diyip çıtlatsanız?Bir yetkli belki niye arıyorsun sen burayı diye korkutur.
Ama bence en doğrusu sikayet etmek.En kötü esinize söylersiniz yani.İs büyümeden çözmeye bakın.
Yada telefondakine numarayı savcılığa verdik.Bikaç güne gelir kağıt elinize diyin.Hayır numarayı bilen adrese de gelir 2 gün sonra Allah korusun

korkutmayın beni 3 yıl oldu evleneli şidiye kadar gelmez miydi ? 3 ay önce de sessiz tlf gelmişti şimdide

ego mu yapmışmısım yoruma bak ya evliyim sessiz tlf eski erkek arkadaşımdan geliyor. eşimin bunu bilmesi facia ve siz buna ego mu diyoırsunuz

numara tespiti yok diyorsunuz
kimin aradığı net değil
siz geçmişte yaptıkları yüzünden kesin o diye itham etmek istiyorsunuz
ve üstelik elinizde kanıtınız yokmuş

korkutmayın beni 3 yıl oldu evleneli şidiye kadar gelmez miydi ? 3 ay önce de sessiz tlf gelmişti şimdide
yokluyor demek arada manyak.Cok da ciddiye almayın ararsa sikayet ettik dersiniz.İlla devam ederse gerçekten sikayet edersiniz.Bunun için zehir etmeyin kendinize hayatı,muhteemelen istediği o çünkü.
Gecmis olsunn

Gecmiste iliskinize sahit olan, ablasi kizkardesi vs varsa onu arayip, beni bu sekilde taciz ediyor savciliga gidecegim diyip korku verseniz.
Pesimi birakmiyor esime soyleyexegim olacaklari siz dusunun deseniz.

numara tespiti yok diyorsunuz
kimin aradığı net değil
siz geçmişte yaptıkları yüzünden kesin o diye itham etmek istiyorsunuz
ve üstelik elinizde kanıtınız yokmuş
siz okumuyor musunuz sanırım konu ve yorumları . iş yeri tlf nun ekrarnına numarası çıkıyor .kimin atradığı net .iş yeri olduğu için arama kaydı tutulamıyor cep tlf nu gibi değil yani

ya kimse yok mu bana bir çare sunun lütfen gerçekten psikolojik olarak zor durumdayım
Çok sinir bozucu bir durum sizi anlıyorum ama öncelikle sakin olun, o kişi eşiniz yokken girmiş hayatınıza ve kimse sizi suçlayamaz aranızda çok özel şeyler yaşanmış bile olsa geçmiş, bitmiş önce kendiniz yaşadıklarınızın arkasında durun, eşiniz durumu sizden duysun aksi takdirde güveni sarsılabilir. Sizi arayan bu şahıs nasıl bir insan, size zarar verme potansiyeli var mı, eğer varsa kimse duymasın falan diye düşünmeyin duyan duysun herkes kendi ayıplarına baksın ki sizinki ayıp bile değil, tehlikeli bi durum söz konusu ise polise bildirin

ruh hastası olduğunu düşünüyorum evleneli 3 yıl olmuş hala neyin derdinde çocuk gibi ses dinleyip kapatma nedir yani .sinirlerim gerçekten çok bozuldu

ruh hastası olduğunu düşünüyorum evleneli 3 yıl olmuş hala neyin derdinde çocuk gibi ses dinleyip kapatma nedir yani .sinirlerim gerçekten çok bozuldu
eşim dışında kimse ile bu konuyu paylaşmayı düşünmüyorum beni çok zorlarsa işin içine tehdit vb. taciz girerse eşimle tabiki ki paylaşıcam . benim sıkıntım iş o dereceye gelmeden kendimden nasıl uzak tutabilirim.

Karsiniza cikma cesaretini gostermeden savciliga sikateyye bulunun.
savcıya gidip ne anlatıcam . eski sevgilim iş yerimi aradı eee konuştumu senle tehdit mi etti taciz de mi bulundu hayır. sessiz telefondan rahatsız oldum geldim mi diyeceğim elimde arama kaydı yok. iş yerimi aradığı için. inceleme yapılırsa aradığına dair iş yeri tlf incelenir onda da suç unsuru yok yanlışlıkla aradım diyip sıyrılabilir.çok rahat hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…