- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
O olduguna eminsen acma tlfnuiş yerimi arıyor anlatamıyor muyum ben acaba nasıl engellicem ?
Ikna edeceksiniz. Eşinize söyleyin durum zaten zor daha da zor hale getirmesin.eşim bu yolu seçmez kendisi muhattap olmak ister. buda hoş şeyler yaşatmaz bize
Benzer bir durum yaşamıştım canım nişanlılık dönemimde. Nişanlıma (yani eşime ) anlattım. Karşı karşıya gelmediler çok şükür. İş yeri olduğu için birşey yapmak çok zor. Saplantılı manyak iş yerimi arıyordu. İş yeri olunca da bireysel şikayet yapılamıyor. Kurumun şikayette bulunması gerekiyor. Bayan olunca da doğal olarak insan iş arkadaşları bilsin istemiyor. Ben tepkisiz kaldım. Cevap vermedim epeyce aradı aradı sonunda pes etti. Vereceğin en ufak bir cevap ve yapacağın hamle onu dikkate alacağın hissi uyandıracaktır. O yüzden zor da olsa en doğru şey tepkisiz kalman. Psikopatın Pençesinden Kurtulmak diye bir kitap dahi aldım. Ve ordaki öneriler işe yaramıştı.yokmu buna benzer bir durum yaşayan ve bundan kurulan fikir verecek yol göstereck birileri
başka ne gibi bir öneri var kitapta ?biraz anlatabilir misin benzer şeyleri yaşamışız şuan içinde bulunduğum durumu en iyi de sen anlayabilirinBenzer bir durum yaşamıştım canım nişanlılık dönemimde. Nişanlıma (yani eşime ) anlattım. Karşı karşıya gelmediler çok şükür. İş yeri olduğu için birşey yapmak çok zor. Saplantılı manyak iş yerimi arıyordu. İş yeri olunca da bireysel şikayet yapılamıyor. Kurumun şikayette bulunması gerekiyor. Bayan olunca da doğal olarak insan iş arkadaşları bilsin istemiyor. Ben tepkisiz kaldım. Cevap vermedim epeyce aradı aradı sonunda pes etti. Vereceğin en ufak bir cevap ve yapacağın hamle onu dikkate alacağın hissi uyandıracaktır. O yüzden zor da olsa en doğru şey tepkisiz kalman. Psikopatın Pençesinden Kurtulmak diye bir kitap dahi aldım. Ve ordaki öneriler işe yaramıştı.
özel cebi mi sanırım bilmiyor iş yerimi arıyor .Bak canım oncelıkle sakın ol o karaktersiz sakın laf verme ve hıc korkma seni korkutmaya calisiyor ve yılma niyeti demekkı tekrar gorusmek sakın buna izin verme asıl o zaman sulu olursun hem bekarlıkta erkek arkadaşının olması cok normal simdi arayıp rahatsız etmesı cok yanlıs o arayınca ordan Baska birine acıtır teli yada o noyu engelle ama sabit hasta eger buda Olmaz tabi.
Esine anlatsan belkide huzurunuz kacıcak cok kotu bı durum ama sadece is yerini arıyorsa hıc korkma kendi ozel telini biliyormu?? Biliyorsa engelle ondanda bakalım ne kadar sure daha boyle aricak ama kesinlikle sen muhatap ol a sesini asla duymasın takıntılı pislik
E tamm daha korkulacak bısey yok patrona dersin savcılığa verılırözel cebi mi sanırım bilmiyor iş yerimi arıyor .
ego mu yapmışmısım yoruma bak ya evliyim sessiz tlf eski erkek arkadaşımdan geliyor. eşimin bunu bilmesi facia ve siz buna ego mu diyoırsunuzbir sessiz telefondan hemen ego yapmışsınız
kendnize dert aramayın
2 sene akilda kalmaz bence..
nasıl korkutucam *
evet bunu diyorum zaten korkuyorum evliliğime zarar gelmesinden bu pislik yüzünden . eşim bana çok güvenir ben de ona bununzedelenmesini istemiyorum. evlenmeden önce bu pislikten bahsetmiştim eşime haberi var fakat şuan ki sessiz telefondan haberi yok.kafasına esti aradı belki diyorsunuzda 3 ayda bir 2 ayda bir arıyor buda beni istemsizce geriyor
var geçmişte hoş şeyler yaşamadıkNe bu korku böyle anlam veremedim.Sizi arıyor diye neden eşinizin size güveni sarsılsın sanki sizin yaptığınız bir şey mi var.eski sevgilinizin eşinize anlatmasından korktuğunuz bir şey yoksa sallayın bence
anlaşılır mı acaba ? deneyeyim kendim önceSes degistirme programi indirin daha onceden sesinizi erkek sesiyle kaydedin.guya patronmus gibi konusun.burasi bi is yeri bi daha boyle gereksiz yere arayip bizi mesgul ederseniz savciliga basvurucam deyin.tel calinca cepten dinletin
siteye girdiğiniz de lütfen yazın bahsettiğiniz kitap ile ilgili bar kaç ipucu daha verin lütfenBenzer bir durum yaşamıştım canım nişanlılık dönemimde. Nişanlıma (yani eşime ) anlattım. Karşı karşıya gelmediler çok şükür. İş yeri olduğu için birşey yapmak çok zor. Saplantılı manyak iş yerimi arıyordu. İş yeri olunca da bireysel şikayet yapılamıyor. Kurumun şikayette bulunması gerekiyor. Bayan olunca da doğal olarak insan iş arkadaşları bilsin istemiyor. Ben tepkisiz kaldım. Cevap vermedim epeyce aradı aradı sonunda pes etti. Vereceğin en ufak bir cevap ve yapacağın hamle onu dikkate alacağın hissi uyandıracaktır. O yüzden zor da olsa en doğru şey tepkisiz kalman. Psikopatın Pençesinden Kurtulmak diye bir kitap dahi aldım. Ve ordaki öneriler işe yaramıştı.
Valla hic bu tur program indirmedim nasil cikiyor ses bilmiyorum :)ama denemekten ne cikar once bi dene bakanlaşılır mı acaba ? deneyeyim kendim önce
tamm indirip deniyorum hemen belki işe yararValla hic bu tur program indirmedim nasil cikiyor ses bilmiyorum :)ama denemekten ne cikar once bi dene bak
Ona buna muhtac olma
Voice changer Diye bi program indiridim simdi custom yazan kisimda sesle oynayinca hic fena olmadi:)))tamm indirip deniyorum hemen belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?