geçmişten gelen telefon....

Telefon numarasını tanıyorsan neden açıyorsunuz?Bence bir daha ararsa konuşmasa bile numarasının göründüğünü bir daha ararsa savcılığa vereceginizi söyleyin. Ve bir daha olursa kesinlikle eşinize bir numara arayıp rahatsız ediyor deyin. Eşinizden gizli iş yapmayın

yokmu buna benzer bir durum yaşayan ve bundan kurulan fikir verecek yol göstereck birileri
Benzer bir durum yaşamıştım canım nişanlılık dönemimde. Nişanlıma (yani eşime ) anlattım. Karşı karşıya gelmediler çok şükür. İş yeri olduğu için birşey yapmak çok zor. Saplantılı manyak iş yerimi arıyordu. İş yeri olunca da bireysel şikayet yapılamıyor. Kurumun şikayette bulunması gerekiyor. Bayan olunca da doğal olarak insan iş arkadaşları bilsin istemiyor. Ben tepkisiz kaldım. Cevap vermedim epeyce aradı aradı sonunda pes etti. Vereceğin en ufak bir cevap ve yapacağın hamle onu dikkate alacağın hissi uyandıracaktır. O yüzden zor da olsa en doğru şey tepkisiz kalman. Psikopatın Pençesinden Kurtulmak diye bir kitap dahi aldım. Ve ordaki öneriler işe yaramıştı.

Bak canım oncelıkle sakın ol o karaktersiz sakın laf verme ve hıc korkma seni korkutmaya calisiyor ve yılma niyeti demekkı tekrar gorusmek sakın buna izin verme asıl o zaman sulu olursun hem bekarlıkta erkek arkadaşının olması cok normal simdi arayıp rahatsız etmesı cok yanlıs o arayınca ordan Baska birine acıtır teli yada o noyu engelle ama sabit hasta eger buda Olmaz tabi.
Esine anlatsan belkide huzurunuz kacıcak cok kotu bı durum ama sadece is yerini arıyorsa hıc korkma kendi ozel telini biliyormu?? Biliyorsa engelle ondanda bakalım ne kadar sure daha boyle aricak ama kesinlikle sen muhatap ol a sesini asla duymasın takıntılı pislik

başka ne gibi bir öneri var kitapta ?biraz anlatabilir misin benzer şeyleri yaşamışız şuan içinde bulunduğum durumu en iyi de sen anlayabilirin

özel cebi mi sanırım bilmiyor iş yerimi arıyor .

Ne bu korku böyle anlam veremedim.Sizi arıyor diye neden eşinizin size güveni sarsılsın sanki sizin yaptığınız bir şey mi var.eski sevgilinizin eşinize anlatmasından korktuğunuz bir şey yoksa sallayın bence

var geçmişte hoş şeyler yaşamadık

Ses degistirme programi indirin daha onceden sesinizi erkek sesiyle kaydedin.guya patronmus gibi konusun.burasi bi is yeri bi daha boyle gereksiz yere arayip bizi mesgul ederseniz savciliga basvurucam deyin.tel calinca cepten dinletin

Ses degistirme programi indirin daha onceden sesinizi erkek sesiyle kaydedin.guya patronmus gibi konusun.burasi bi is yeri bi daha boyle gereksiz yere arayip bizi mesgul ederseniz savciliga basvurucam deyin.tel calinca cepten dinletin
anlaşılır mı acaba ? deneyeyim kendim önce

siteye girdiğiniz de lütfen yazın bahsettiğiniz kitap ile ilgili bar kaç ipucu daha verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…