geçmişten gelen telefon....

Biraz dusundum de siz hic patronmus falan gibi konusmayin direk erkek sesiyle alo diyin sadece.cunku bi daha arayip savciliga falan verilmedigini gorunce hic onunu alamazsiniz.her aradiginda erkek acarsa bi sure sonra aramaz

Biraz dusundum de siz hic patronmus falan gibi konusmayin direk erkek sesiyle alo diyin sadece.cunku bi daha arayip savciliga falan verilmedigini gorunce hic onunu alamazsiniz.her aradiginda erkek acarsa bi sure sonra aramaz
custom dan sonra nasıl ayarlıyoruz?

bence bu kadar alengirlli işler yapma. görmezden gel.
eşine de seni bir numaranın aradığını ama kim olduğunu bilmediğini anlat. eğer ciddi bir iletişime geçerse sonuna kadar yalanla. zaten evlenmiş barklanmışsın. geçmiş 3 yıl. böyle dengesizler için huzurunu bozmaya değmez yani. adam olaydı da sevgilisine sahip çıkıp evleneymiş.
öyle dayıya babaya şuna buna anlatma. olay dallanır budaklanır eşin duyunca bu defa daha zorda kalırsın. anlatacaksan eşine anlat

farklı fikir ve düşüncelere açığım :) dediğiniz mantıklı geldi aileden birilerine anlatmak işleri daha da karmaşık hale getirecek sanırım.ha buarada kendisi de evli y di en son ben den önce evlendi hatta ama şuan ki medeni durumunu bilmiyorum .bilmek de istemem zaten

Sesi isaretledigim yerden kaydede bilirsin
Dosyaya bi isim yaz ki diger seslerle karismasin

Bu kisimdan da programa girib sesi dinleye bilirsin tekrar

aynen rahat ol. o seni yokluyor. tanıdı mı aklında mıyım o da cevap verecek mi falan diye. görmezden duymazdan gelirsen vazgeçer bence.

aynen rahat ol. o seni yokluyor. tanıdı mı aklında mıyım o da cevap verecek mi falan diye. görmezden duymazdan gelirsen vazgeçer bence.
inşallah vazgeçer hayatımda hiçbirşeyi bu kadar çok istemedim. ben den uzak oldun beddu etmiyorum. ben den daha mutlu daha huzurlu bir hayatı olsun ki bana bulaşmaya fırsatı olmasın

polis tanıdığın arkadasin varmi resmiyete dökmeden ilgilensinler.yada numarayı biliyon zaten erkek arkadaşlarından birine arattir oradan uzaklaş arkadaş iyi bir tehdit küfür karışımı konuşsun.dinsizin hakkından imansız gelir.

gazi polis var tanıdığım fakat ağzı biraz gevşek . aradığında konuşmuyor alo dşiyorum pat tlf kapatıyor. bu yüzden birşey yapamıyorum . en iyisi arkadaşların da yorumda söylediği gibi tepkisiz kalmak numarasını görünce açmamak .başka fikriniz varsa söyleyin akıl akıldan üstündür.

vazgeçecekse ala.sayfalari okuyamadım ama onun olduğu telefonlara erkek arkadaşlarınız baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…