- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Kesinlikle konusmayin veya konusturtmayin. Bi uyenin dedigi gibi ac kapa yaptirip "alo" dahi demeyin. Sonucta size birsey demiyor bi eylem yapmamış. Yok yere kendi huzurunuzu kacirmayin. Kesinlikle muhattap olmayın. Bence keser . Eger kesmezse devam ederse o zaman düşünürsünüz.benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?
beni anlayan ender yorumlardan bir tanesi tşk ederim :) kesmezse ne yapmalıyım ?Kesinlikle konusmayin veya konusturtmayin. Bi uyenin dedigi gibi ac kapa yaptirip "alo" dahi demeyin. Sonucta size birsey demiyor bi eylem yapmamış. Yok yere kendi huzurunuzu kacirmayin. Kesinlikle muhattap olmayın. Bence keser . Eger kesmezse devam ederse o zaman düşünürsünüz.
Kesmeyip konusmaya iletisime gecmeye calisirsa esinize anlatin direkt. Eger boslugunuza gelip konusursunuz falan sonra sizi suclu cikarir o da benimle konustu der. Sonra al basina belayi eger gelisme olursa buraya yazin.beni anlayan ender yorumlardan bir tanesi tşk ederim :) kesmezse ne yapmalıyım ?
tamm mutlaka yazarımKesmeyip konusmaya iletisime gecmeye calisirsa esinize anlatin direkt. Eger boslugunuza gelip konusursunuz falan sonra sizi suclu cikarir o da benimle konustu der. Sonra al basina belayi eger gelisme olursa buraya yazin.
ilk 3 ay önce aradığında onun olduğunu bilmiyordum açtım konuşmadan kapattı iş yeri olduğu için bu pek mümkün olmaz şüphelendim numarayı sorgulattım bunun adına kayıtlı olduğunu öğrendim. 2. araması dün dü bu kez açmadım tlf tekrar aramadı bunun üzerineMadem telefon numarası ekranda gözüküyor neden açıyorsunuz?
Hastalıklı bir hali varsa lütfen önlem alın eşinize de anlatınruh hastası olduğunu düşünüyorum evleneli 3 yıl olmuş hala neyin derdinde çocuk gibi ses dinleyip kapatma nedir yani .sinirlerim gerçekten çok bozuldu
hastalıklı hali olmasaydı bu şekilde davranmazdı sanırım. işi eyleme dökerse konuşmayı düşünüyorum. umarım dökmez kapanır gider bu şekildeHastalıklı bir hali varsa lütfen önlem alın eşinize de anlatın
Bunun bir kez olmadigini, artik evlendigini ve yuva kurdugunu ama adamin telefonla seni aramasinin seni rahatsiz ettigini, esinin eski iliskini bilmedigini ve bu aramalarin yuvanin huzurunu kacirabilir endisesi tasidigini soyleyebilirsin. Neysr sen bilirsin adamin tacizleri daha da artarsa o zanan gerekeni yaparsin. Ancak adamla gorusmen hatta arama beni diye bile gorusmen onu hala onemsedigini dusundurebilir ona tavsiye etmem. Erkek kafasi baska calisiyor cunku.savcıya gidip ne anlatıcam . eski sevgilim iş yerimi aradı eee konuştumu senle tehdit mi etti taciz de mi bulundu hayır. sessiz telefondan rahatsız oldum geldim mi diyeceğim elimde arama kaydı yok. iş yerimi aradığı için. inceleme yapılırsa aradığına dair iş yeri tlf incelenir onda da suç unsuru yok yanlışlıkla aradım diyip sıyrılabilir.çok rahat hemde
hiçbir şekilde yanıt vermeyi düşünmüyorum ararmakta ısrarcı olursa iş tacize kadar varırsa şikayetçi olucam. tek temennim olayın bu noktaya gelmemesi ve bir daha iş yerimi aramamasıBunun bir kez olmadigini, artik evlendigini ve yuva kurdugunu ama adamin telefonla seni aramasinin seni rahatsiz ettigini, esinin eski iliskini bilmedigini ve bu aramalarin yuvanin huzurunu kacirabilir endisesi tasidigini soyleyebilirsin. Neysr sen bilirsin adamin tacizleri daha da artarsa o zanan gerekeni yaparsin. Ancak adamla gorusmen hatta arama beni diye bile gorusmen onu hala onemsedigini dusundurebilir ona tavsiye etmem. Erkek kafasi baska calisiyor cunku.
O sekilde 1 2 hane benimde kaloyor da butun numara kalmaz yani demek istedigimBenim de kalıyor numaraları unutmam hatta 5 sene önceki sevgilimin son 4 numarasını hatırlıyorum
evet biliyor anlatmuştım. 3 aydır sürekli aramıyır 3 ay önce bir kez aradı sesimi dinleyip kapattı 3 ay geçti aradan şimdi bir kez daha aynı şekilde aradı.Eski sevgiliniz falan filan fark etmez. Eşiniz eskiden böyle bir ilişkiniz olduğunu biliyor mu? Bilmiyorsa bile eğer 3 aydır bu şekilde tacize uğradığınızı ama kendisine söylemediğinizi öğrenirse o evlilik ya biter ya da güven feci şekilde sarsılır. Biliyoruz sizin niyetiniz asla öyle olmasa da benim eşimi eski sevgilisi böyle taciz etse ve bana söylemese, seni arayıp durması hoşuna mı gitti, diye de itham ederdim. Evet buraya yazdıklarınızı gösterebilirsiniz ama ne olursa olsun gizlemeniz hoş değil. Ben olsaydım şimdiye kadar o eski sevgiliye haddini çoktan bildirmiştim. Karşı taraf da bu durumdan şikayetçi olmadığınızı, hoşunuza gittiğini düşünüyor olabilir. Gizli numaradan veya bir ankesörlüden -ki ankesörlü daha iyi olur- arar ağzıma ne gelirse sayardım. Bunu da yaparken arama için numarayı çevirirken vs videoya çekerdim, atabileceği iftiralara karşı. Başıma geldi aynı durum. Eşimi karıştırmadım ben ama beni maksimum iki gün taciz edebildi. Çünkü, ağzımı felaket bozarak net bir çizgi çektim.
tehlikeli biri değil gibi geldi. 3 ayda bir kere bir alo sesiniz için arıyorevet biliyor anlatmuştım. 3 aydır sürekli aramıyır 3 ay önce bir kez aradı sesimi dinleyip kapattı 3 ay geçti aradan şimdi bir kez daha aynı şekilde aradı.
takıntılı biri biliyorum beni korkutan da butehlikeli biri değil gibi geldi. 3 ayda bir kere bir alo sesiniz için arıyor
Esin biliyor mu eskiden bu kisiyle iliskin oldugunu?iş yerimin ekrarına düşüyor numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?