geçmişten gelen telefon....

benim konuşmam mı yoksa dayımın konuşması mı hata olur ?
Kesinlikle konusmayin veya konusturtmayin. Bi uyenin dedigi gibi ac kapa yaptirip "alo" dahi demeyin. Sonucta size birsey demiyor bi eylem yapmamış. Yok yere kendi huzurunuzu kacirmayin. Kesinlikle muhattap olmayın. Bence keser . Eger kesmezse devam ederse o zaman düşünürsünüz.

beni anlayan ender yorumlardan bir tanesi tşk ederim :) kesmezse ne yapmalıyım ?

beni anlayan ender yorumlardan bir tanesi tşk ederim :) kesmezse ne yapmalıyım ?
Kesmeyip konusmaya iletisime gecmeye calisirsa esinize anlatin direkt. Eger boslugunuza gelip konusursunuz falan sonra sizi suclu cikarir o da benimle konustu der. Sonra al basina belayi eger gelisme olursa buraya yazin.

Madem telefon numarası ekranda gözüküyor neden açıyorsunuz?
ilk 3 ay önce aradığında onun olduğunu bilmiyordum açtım konuşmadan kapattı iş yeri olduğu için bu pek mümkün olmaz şüphelendim numarayı sorgulattım bunun adına kayıtlı olduğunu öğrendim. 2. araması dün dü bu kez açmadım tlf tekrar aramadı bunun üzerine

Bunun bir kez olmadigini, artik evlendigini ve yuva kurdugunu ama adamin telefonla seni aramasinin seni rahatsiz ettigini, esinin eski iliskini bilmedigini ve bu aramalarin yuvanin huzurunu kacirabilir endisesi tasidigini soyleyebilirsin. Neysr sen bilirsin adamin tacizleri daha da artarsa o zanan gerekeni yaparsin. Ancak adamla gorusmen hatta arama beni diye bile gorusmen onu hala onemsedigini dusundurebilir ona tavsiye etmem. Erkek kafasi baska calisiyor cunku.

hiçbir şekilde yanıt vermeyi düşünmüyorum ararmakta ısrarcı olursa iş tacize kadar varırsa şikayetçi olucam. tek temennim olayın bu noktaya gelmemesi ve bir daha iş yerimi aramaması

Dediler mi bilmiyorum ama böyle durumlarda iş yerinin muhatap olması gerekir savcılığa onlar şikayet ederler.çünkü orası bir iş yeri ve siz işin numarasından aranıp iş yerinde taciz ediliyorsunuz.
Bunun için bir avukat veya savcı ile görüşüp bilgi alırsanız,ve ona göre usulüne uygun bir şekilde de patronunuzla görüşürseniz onlar şikayeti yapar.
İşyeri fark etmiş ve savcılığa vermiş dersiniz
Böylece kocanız da karışamaz.

Kafayı yiyecek bir durum yok cnm. Arasin kapatsın.sende o olduğunu bilmezden gel. Konuşursa tersle. Savcılığa verecem kayıt altına aldim her konuşmayı fln de. Şikâyetçi olacam de her defasında. Bırakır aramayı. Sen hiç konuşmaya girme dinleme bile pes eder. Yani onun eline koz verme.

Eski sevgiliniz falan filan fark etmez. Eşiniz eskiden böyle bir ilişkiniz olduğunu biliyor mu? Bilmiyorsa bile eğer 3 aydır bu şekilde tacize uğradığınızı ama kendisine söylemediğinizi öğrenirse o evlilik ya biter ya da güven feci şekilde sarsılır. Biliyoruz sizin niyetiniz asla öyle olmasa da benim eşimi eski sevgilisi böyle taciz etse ve bana söylemese, seni arayıp durması hoşuna mı gitti, diye de itham ederdim. Evet buraya yazdıklarınızı gösterebilirsiniz ama ne olursa olsun gizlemeniz hoş değil. Ben olsaydım şimdiye kadar o eski sevgiliye haddini çoktan bildirmiştim. Karşı taraf da bu durumdan şikayetçi olmadığınızı, hoşunuza gittiğini düşünüyor olabilir. Gizli numaradan veya bir ankesörlüden -ki ankesörlü daha iyi olur- arar ağzıma ne gelirse sayardım. Bunu da yaparken arama için numarayı çevirirken vs videoya çekerdim, atabileceği iftiralara karşı. Başıma geldi aynı durum. Eşimi karıştırmadım ben ama beni maksimum iki gün taciz edebildi. Çünkü, ağzımı felaket bozarak net bir çizgi çektim.

Numarasını engellemek çokta zor olmamalı.
Patronunuz falan sorarsa dolandırıcı dersiniz geçersiniz,özele de kapatın aramalarınızı. E tamsm,sorun çözüldü daha ne?
Ayrıca eşinize neden söylemediğinizi anlayamadım.
Sıcağı sıcağına söylemeniz lazımdı,3-4 ay geçtikten sonrs söylerseniz,hoşunuza gittiğini ya da birşeyler sakladığınızı falan düşünür. Güzel giden bir evliliği neden güven problemiyle yerle bir ediyorsunuz ki?

evet biliyor anlatmuştım. 3 aydır sürekli aramıyır 3 ay önce bir kez aradı sesimi dinleyip kapattı 3 ay geçti aradan şimdi bir kez daha aynı şekilde aradı.

gizliden arasa bile çıkıyor mu numarası iş yerinizde

evet biliyor anlatmuştım. 3 aydır sürekli aramıyır 3 ay önce bir kez aradı sesimi dinleyip kapattı 3 ay geçti aradan şimdi bir kez daha aynı şekilde aradı.
tehlikeli biri değil gibi geldi. 3 ayda bir kere bir alo sesiniz için arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…