geçmişten gelen telefon....

siz konu yu ve yorumu okudunuz mu acaba ? cep değil iş yerimi aradı anlaşılmayan ne acaba . aptal değilim heralde cep telefonumu aradığı zaman bunları düşünemeyecek kadar
Peki polise şikayet etmek?
Savcılığa bildirmek?
Bunlar gelmedimi aklınıza?

Peki polise şikayet etmek?
Savcılığa bildirmek?
Bunlar gelmedimi aklınıza?
onlarda geldi fakat benimle konuşmadı sesimi dinleyip kapattı rahatsız oldum bu durumdan iş yerimi aradığı için arama kaydı vs gösterme şansım yok. bir de konunun işyerime yansımasını istemiyorum

babamların duyması daha kötü olmaz mı ? kafam karışık öyle bir durumda ne yapmalıyım
Tatlım bazı durumlarda kötü olan iki yoldan birisini seçmek gerek. Eşine söylersen veya eşin bu durumu öğrenirse yuvan yıkılabilir. Ama baban senin yuvanın bozulmasını istemez. Babana dersin babacım beni rahatsız ediyo ediyo yuvamı yıkacak dediğinde baban seni kurtarmaya çalışır

güncelleme :
bu konuyu açalı 3 ay olmuştu bugün tekrar iş yerimi aradı pislik ve gene konuşmadı . canım bu duruma çok sıkılıyor ve çözüm önerileri bekliyorum lütfen yardımcı olun. amacı ne olabilir bu pisliğin şuan o kadar huzursuzum ki anlatamam

Ara sayfaları okumadığım için anlayamadım. O olduğundan nasıl eminsiniz?

ya kimse yok mu bana bir çare sunun lütfen gerçekten psikolojik olarak zor durumdayım

eşimin haberi olmadan nasıl olacak? birde pislik konuşmuyor alo diyorum pat kapatıyor . kafayı yicem az kaldı

Numara belli mi .Telefonlarinızi gizli numaralara engelleyin .Kimse numarasini gizlemiyor ki .Hic konusmayan sessiz telefonu savci napsin .

iş yerimi aradı özel cep tlf değil her defasında belirtiyorum bunu iş yerimide gizliye kapatma durumum sözkonusu değil .evet belli numara belli olduğu için o olduğunu anladım zaten

canım numara telefonda çıkıyor demedin mi açma telefonu ya da aç kapa hemen susturmak için

iş yerimi aradı özel cep tlf değil her defasında belirtiyorum bunu iş yerimide gizliye kapatma durumum sözkonusu değil .evet belli numara belli olduğu için o olduğunu anladım zaten
Açma numarasını görünce ya da erkek bi iş arkadaşına arattır bizi niçin arıyorsunuz diye sorsun

Benim anlayamadigim burda yuva yikacak ne var yorumlari okuyamadim bisey de kacirmis olabilirim. Aradi rahatsiz etti iste herkezin basina gelebilir.

Son düzenleme:
acaba aradığı zaman açtığımda telefon numarası ekrana çıkıyor bir daha ararsan savcılığa şikayet edicem demelimiyim .

Benim anlayamadigim burda yuva yikacak ne var yorumlari okuyamadim bisey de kacirmis olabilirim. Aradi rahatsiz etti iste herkezin basina gelebilir.
eşimin duyması iyi olmaz .evli bir kadınım sonuçta arayan eski sevgili buda beni rahatsız ediyor

Yorumları da okuyunca anladım.
Eşiniz normal karşılamayacak belli ki.
Kendi aileniz ile yakın mısınız?
Eğer yakınsanız koşa koşa babanıza gideceksiniz.
Numarayı da biliyorsunuz belli ki.
Durumu babanıza anlatacaksınız.
Babanız ne yapması gerektiğini bilir zaten.
Bir güzel sı*sın sövsün.
Bir daha ararsan gereken yerlere şikayet edeceğiz diye tehdit etsin.
Bir daha aramaz.
En güzel ve kolay çözüm bu.
Ayrıca siz asla muhattap olmayın.
Babanız halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…