Peki polise şikayet etmek?siz konu yu ve yorumu okudunuz mu acaba ? cep değil iş yerimi aradı anlaşılmayan ne acaba . aptal değilim heralde cep telefonumu aradığı zaman bunları düşünemeyecek kadar
onlarda geldi fakat benimle konuşmadı sesimi dinleyip kapattı rahatsız oldum bu durumdan iş yerimi aradığı için arama kaydı vs gösterme şansım yok. bir de konunun işyerime yansımasını istemiyorumPeki polise şikayet etmek?
Savcılığa bildirmek?
Bunlar gelmedimi aklınıza?
Tatlım bazı durumlarda kötü olan iki yoldan birisini seçmek gerek. Eşine söylersen veya eşin bu durumu öğrenirse yuvan yıkılabilir. Ama baban senin yuvanın bozulmasını istemez. Babana dersin babacım beni rahatsız ediyo ediyo yuvamı yıkacak dediğinde baban seni kurtarmaya çalışırbabamların duyması daha kötü olmaz mı ? kafam karışık öyle bir durumda ne yapmalıyım
güncelleme :merhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
Ara sayfaları okumadığım için anlayamadım. O olduğundan nasıl eminsiniz?güncelleme :
bu konuyu açalı 3 ay olmuştu bugün tekrar iş yerimi aradı pislik ve gene konuşmadı . canım bu duruma çok sıkılıyor ve çözüm önerileri bekliyorum lütfen yardımcı olun. amacı ne olabilir bu pisliğin şuan o kadar huzursuzum ki anlatamam
Numara belli mi .Telefonlarinızi gizli numaralara engelleyin .Kimse numarasini gizlemiyor ki .Hic konusmayan sessiz telefonu savci napsin .güncelleme :
bu konuyu açalı 3 ay olmuştu bugün tekrar iş yerimi aradı pislik ve gene konuşmadı . canım bu duruma çok sıkılıyor ve çözüm önerileri bekliyorum lütfen yardımcı olun. amacı ne olabilir bu pisliğin şuan o kadar huzursuzum ki anlatamam
Açma numarasını görünce ya da erkek bi iş arkadaşına arattır bizi niçin arıyorsunuz diye sorsuniş yerimi aradı özel cep tlf değil her defasında belirtiyorum bunu iş yerimide gizliye kapatma durumum sözkonusu değil .evet belli numara belli olduğu için o olduğunu anladım zaten
iş yerimi aradı özel cep tlf değil her defasında belirtiyorum bunu iş yerimide gizliye kapatma durumum sözkonusu değil .evet belli numara belli olduğu için o olduğunu anladım zaten
Benim anlayamadigim burda yuva yikacak ne var yorumlari okuyamadim bisey de kacirmis olabilirim. Aradi rahatsiz etti iste herkezin basina gelebilir.güncelleme :
eşimin duyması iyi olmaz .evli bir kadınım sonuçta arayan eski sevgili buda beni rahatsız ediyorBenim anlayamadigim burda yuva yikacak ne var yorumlari okuyamadim bisey de kacirmis olabilirim. Aradi rahatsiz etti iste herkezin basina gelebilir.
nereye kadar devam edicem buna ?canım numara telefonda çıkıyor demedin mi açma telefonu ya da aç kapa hemen susturmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?