Geçtim mi kaldım mı

Gerçekten mi. İnsallah ya. Akşam ararsın dediler iple cekiyorum . Ben de geçmişimdir inşallah
Hocan gecmissindir dediyse gecmissindie. Bende sordum bana gectin bence demsti. Umut vermezlerdi oyle olsa. Bakalm sabirla bekle 2 saate ararlar merak etmr

benım zamanımda stop ettırmek kalma nedenıydı sımdı sıstem degısmıs dıyorlar bılemıyorum
aksam 6 gıbı arayıp kurumu ogrenın veya gıdın kursa ogrenırsınız

Turkiye'de hemen ogrenmiyor musun yani? Hollanda'da bitis yerine geldiginde sinav egitmeni, surucu kursu hocan ve sen bir masaya oturursun. Orda direk alip alamadigini soylerler ve alamadiysan neleri yanlis yaptigini soylerler. Tr de sistem acayipmis. Insallah almissinizdir. Ben 4 sefer yaptim ve alamadim. Burda sinavi gecmek asiri zor. Sinava girmekte cok pahali. Sinav basina 250 euro. Ara verdim tekrar bir aradan baslicam ama yine ders almaliyim cunku teori sinavimin gecerlilik suresi bitti. Ders basina 40 euro. Bizde teori sinavi 1.5 yil gecerli. Off dusunmesi bile sikinti. Cok pahali

Ben yokuşta geri geri gitmiştim ama geçirmişlerdi. Sınav sırasında kurs hocam da yanımızdaydı. Bitince ben indim onlar kaldı, sonra hocam geldi hayırlı olsun dedi. Siz de geçersiniz inşallah.

Yokuşta dur kalki yapabildiniz mi? Ben haftaya sinava girecegim hala yokusta arabayi kaldiramiyorum

Yokuşta dur kalki yapabildiniz mi? Ben haftaya sinava girecegim hala yokusta arabayi kaldiramiyorum
Evet yapabiliyordum. 14 saat ders aldım hiç bi derste yokuşta sıkıntı yasamadım. Benim tek sıkıntım durduğumda vitesi bire almayı unutmak oluyordu. Zaten orda hata yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…