- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi lorilori72
-
Hocan gecmissindir dediyse gecmissindie. Bende sordum bana gectin bence demsti. Umut vermezlerdi oyle olsa. Bakalm sabirla bekle 2 saate ararlar merak etmrGerçekten mi. İnsallah ya. Akşam ararsın dediler iple cekiyorum . Ben de geçmişimdir inşallah
İnsallah. Çok teşekkür ederimHocan gecmissindir dediyse gecmissindie. Bende sordum bana gectin bence demsti. Umut vermezlerdi oyle olsa. Bakalm sabirla bekle 2 saate ararlar merak etmr
Sorumsuz bi kursmuş, geçip kurtulmuşsundur inşBen de sordum ama bana pazartesi öğrenirsin dediler. Sonra da başkana sor dediler. Gelmişsindir ya dedi o da. İyice stres yaptım
Ben 2 defa stop ettirip kalmıştım.Stop ettirince bırakıyorlar diye biliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdugeçmiş miyimdir gerçekten ?
Yokuşta dur kalki yapabildiniz mi? Ben haftaya sinava girecegim hala yokusta arabayi kaldiramiyorumYa hocam önceden sadece bi tur attırıyorlarmıs. Şimdi de l park , paralel park, yokuşta kalkış, ani fren gibi şeyler var. Ben vites değiştirmeyi unuttum diye stop ettirdim aracı. Ama komisyon başkanı ikinci hatanı görmezden gelecez dedi. Ben sordum hocaya geçtim mi diye geçmissindir dedi ama bilemiyorum yine de merak içindeyim
Evet yapabiliyordum. 14 saat ders aldım hiç bi derste yokuşta sıkıntı yasamadım. Benim tek sıkıntım durduğumda vitesi bire almayı unutmak oluyordu. Zaten orda hata yaptımYokuşta dur kalki yapabildiniz mi? Ben haftaya sinava girecegim hala yokusta arabayi kaldiramiyorum
Kalmış olsan orda söylerlerdi geçmişsin demekki
Çok teşekkür ederimArabadan indirmedilerse %90 geçmişsindir bazıları tamamlansa bile bırakabiliyor.
Bu arada hayırlı olsun ehliyetin.
Tebrikleeer, sevindimGeçmişim
Çok teşekkürlerTebrikleeer, sevindim
Yokusta nasil kaldirdiniz arabayi geri gitmeden stop etmedenEvet yapabiliyordum. 14 saat ders aldım hiç bi derste yokuşta sıkıntı yasamadım. Benim tek sıkıntım durduğumda vitesi bire almayı unutmak oluyordu. Zaten orda hata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?