- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Aynen son bir defa teklif edeyim demiştir..Ben pişmanlık gibi düşündüm gel bu evlilik bitmesin sözünde sanki pişmanlık var, ama belki de evliliğin bitme sebebini sizin üstünüze yıkmak için bu teklifi yaptı, her ne olursa olsun sizin reddetmenize sebep olan da kendisi, yani evliliğin bitme sorumluluğunu sizin üzerinize atamaz sizi bu hale getiren o çünkü.
Hayirlisi olsun. Bakalim dava gunu ne yapacak? Simdi otursun o evde. Bombos. Sensiz.Aynen abla...
Kendi göz göre göre bitirdi..
Ben kabul etmiyorum öyle bir evde oturmam, bu devirde öyle bir evi de kimse kabul etmez..
1-1,5 aya kadar da dava görülecek dedim...
Herşeyde bir hayır vardır inşallah bundan sonra çok mutlu olunAynen son bir defa teklif edeyim demiştir..
Benim kabul etmeyeceğimi biliyordu zaten..
Beni ikna edebileceğini mi sanıyordu ki..
Uğraşırım,mücadele ederim,ama gururum kırılırsa orda kalmam bir daha..
O da bunu yaptı.. ben kaç defa sordum,bak gel vazgeç yapma, gereği yok şimdi ev almanın vs. O beni tiye almadı bile...
Kendisi bilir..
O evde o yalnız oturacak,şimdiki evde ben :)Hayirlisi olsun. Bakalim dava gunu ne yapacak? Simdi otursun o evde. Bombos. Sensiz.
Ah çok saol abla inşallah , olurum inşallah :)Herşeyde bir hayır vardır inşallah bundan sonra çok mutlu olun
Ah çok saol abla inşallah , olurum inşallah :)
Aldirma. Sucu senin uzerine atarak vicdanini rahatlatmaya calisiyor.O evde o yalnız oturacak,şimdiki evde ben :)
Ben istemedim böyle olmasını... son ana kadar sordum,vazgeç dedim, şartlar iyileşince dedim..
Ama dinlemedi..
Kendi elleriyle yıktı bu yuvayı..
Dava günü boşanır,problem çıkarmaz.. bana sevin,kına yak senin istediğin oldu diyor :) şaka gibi..
Aynen dediğin gibi abla..Aldirma. Sucu senin uzerine atarak vicdanini rahatlatmaya calisiyor.
İnşallah abla..☺ Tabi ki hayat sürprizlerle dolu, eğitimine devam eder bambaşka bir yol çizersin ve güzel insanlar girer hayatına
Adama bak ya yememiş içmemiş bu kadar sıkıntının içinde almış yani. Bir de dalga geçer gibi gel evi aldım diyor sanki boşanma sebebiniz o ev değilmiş gibi.Ev almış... Bana gel bitmesin bu evlilik,kendi evimize gidelim dedi....
Hayır dedim,bu şekilde alınan evi istemiyorum..
Ve istemediğimi de daha önce defalarca söyledim..ona rağmen gitmiş almış...
1-1.5 ay içinde dava sonuçlanacak dedim...
Keşke bu konuyu ikinci üyelikle açmış olsaydın. Konunun linkini verip okuturdun bu kadar yorumu. Baksın bakalım hangi kadın izin verir böyle bir şeye.Aynen dediğin gibi abla..
Yaptığım hiçbir şeyde gittiğim yolda yanlış yaptığımı sanmıyorum..
Bana senin zihninde ayrılmak var, yoksamevin kimin üstüne olduğunun önemi olmazdı senin için diyor.
Aklı başında olan hiç kimse bunu kabul etmez öyle değil mi ,ben mi yanlış düşünüyorum :/
Sen de deseydin ki madem evin kimin uzerine oldugunun onemi yok, ille de kardesinin uzerine neden yaptin? Bosanma niyetinde olan o. Olayi manipule etmeye calisiyor. Ev icin yuvasini yikan sensen madem baskadinin uzerine ev almaktan da vazgecseydi. Para biriktirip ilerde alsaydi. Acelesi neymis. Butun bunlar bahane. Gelme bu akil oyunlarina.Aynen dediğin gibi abla..
Yaptığım hiçbir şeyde gittiğim yolda yanlış yaptığımı sanmıyorum..
Bana senin zihninde ayrılmak var, yoksamevin kimin üstüne olduğunun önemi olmazdı senin için diyor.
Aklı başında olan hiç kimse bunu kabul etmez öyle değil mi ,ben mi yanlış düşünüyorum :/
Arabanız vardı ,sattı mı onu ?O evde o yalnız oturacak,şimdiki evde ben :)
Ben istemedim böyle olmasını... son ana kadar sordum,vazgeç dedim, şartlar iyileşince dedim..
Ama dinlemedi..
Kendi elleriyle yıktı bu yuvayı..
Dava günü boşanır,problem çıkarmaz.. bana sevin,kına yak senin istediğin oldu diyor :) şaka gibi..
OhaEv almış... Bana gel bitmesin bu evlilik,kendi evimize gidelim dedi....
Hayır dedim,bu şekilde alınan evi istemiyorum..
Ve istemediğimi de daha önce defalarca söyledim..ona rağmen gitmiş almış...
1-1.5 ay içinde dava sonuçlanacak dedim...
Ona göre ben anormalim zaten...Keşke bu konuyu ikinci üyelikle açmış olsaydın. Konunun linkini verip okuturdun bu kadar yorumu. Baksın bakalım hangi kadın izin verir böyle bir şeye.
Abla birgaripinsan adlı üyenin yorumuna yazdığım son cevabı okur musun ..Sen de deseydin ki madem evin kimin uzerine oldugunun onemi yok, ille de kardesinin uzerine neden yaptin? Bosanma niyetinde olan o. Olayi manipule etmeye calisiyor. Ev icin yuvasini yikan sensen madem baskadinin uzerine ev almaktan da vazgecseydi. Para biriktirip ilerde alsaydi. Acelesi neymis. Butun bunlar bahane. Gelme bu akil oyunlarina.
Hiç sormadım.. muhtemelen evin önünden vermiştir..Arabanız vardı ,sattı mı onu ?
Babanızın ve sizin ondan birşey istemediğini biliyorum ama o arabada sizin de hakkınız vardı .mahkemede bence mal kaçırma adı altında bu ev alma işini ,araba satma işini kullanınHiç sormadım.. muhtemelen evin önünden vermiştir..
Kalanına da kredi çekmiştir..
Sevgili babasıyla planları o idi..
3 bin lira :)Ohaben diyorum sana bu adam ne isterse yaptırmaya çalısıyor bak simdi de gitmiş almış evi gel oturalım diyor ne yiyip içeceksiniz pes 10 yıl borç öde ne kadar para kazanıyor ki bu herif
E tabi sonuçta kendi ailesine alınan ev heralde yardım ederler3 bin lira :)
Ve işten çıkma durumu vardı yakın zamanda..
Ve de 1 sene devam eden 750 tl araba kredi borcu var.
Amaaaa ona sevgili babası ve kardeşi yardım edecekmişşşşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?