Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Aynen son bir defa teklif edeyim demiştir..
Benim kabul etmeyeceğimi biliyordu zaten..
Beni ikna edebileceğini mi sanıyordu ki..
Uğraşırım,mücadele ederim,ama gururum kırılırsa orda kalmam bir daha..
O da bunu yaptı.. ben kaç defa sordum,bak gel vazgeç yapma, gereği yok şimdi ev almanın vs. O beni tiye almadı bile...
Kendisi bilir..

Herşeyde bir hayır vardır inşallah bundan sonra çok mutlu olun

Hayirlisi olsun. Bakalim dava gunu ne yapacak? Simdi otursun o evde. Bombos. Sensiz.
O evde o yalnız oturacak,şimdiki evde ben :)
Ben istemedim böyle olmasını... son ana kadar sordum,vazgeç dedim, şartlar iyileşince dedim..
Ama dinlemedi..
Kendi elleriyle yıktı bu yuvayı..
Dava günü boşanır,problem çıkarmaz.. bana sevin,kına yak senin istediğin oldu diyor :) şaka gibi..

Aldirma. Sucu senin uzerine atarak vicdanini rahatlatmaya calisiyor.

Aldirma. Sucu senin uzerine atarak vicdanini rahatlatmaya calisiyor.
Aynen dediğin gibi abla..
Yaptığım hiçbir şeyde gittiğim yolda yanlış yaptığımı sanmıyorum..
Bana senin zihninde ayrılmak var, yoksamevin kimin üstüne olduğunun önemi olmazdı senin için diyor.
Aklı başında olan hiç kimse bunu kabul etmez öyle değil mi ,ben mi yanlış düşünüyorum :/

Adama bak ya yememiş içmemiş bu kadar sıkıntının içinde almış yani. Bir de dalga geçer gibi gel evi aldım diyor sanki boşanma sebebiniz o ev değilmiş gibi.

Keşke bu konuyu ikinci üyelikle açmış olsaydın. Konunun linkini verip okuturdun bu kadar yorumu. Baksın bakalım hangi kadın izin verir böyle bir şeye.

Sen de deseydin ki madem evin kimin uzerine oldugunun onemi yok, ille de kardesinin uzerine neden yaptin? Bosanma niyetinde olan o. Olayi manipule etmeye calisiyor. Ev icin yuvasini yikan sensen madem baskadinin uzerine ev almaktan da vazgecseydi. Para biriktirip ilerde alsaydi. Acelesi neymis. Butun bunlar bahane. Gelme bu akil oyunlarina.

Arabanız vardı ,sattı mı onu ?

Oha ben diyorum sana bu adam ne isterse yaptırmaya çalısıyor bak simdi de gitmiş almış evi gel oturalım diyor ne yiyip içeceksiniz pes 10 yıl borç öde ne kadar para kazanıyor ki bu herif

Keşke bu konuyu ikinci üyelikle açmış olsaydın. Konunun linkini verip okuturdun bu kadar yorumu. Baksın bakalım hangi kadın izin verir böyle bir şeye.
Ona göre ben anormalim zaten...
Ev aldım demeden önce bana “ bu akşam eşyaları,toplayıp yarın evi boşaltacağım” dedi.. ok. Dedim..
Sonra konu boşanma işine geldi ve bana “senin yüzünden bitti,ben istemedim ayrılığı vs.”dedi..
Sonra ben dedim ki “o zaman babam kredi çeksin,ev de babamın üzerine olsun” dedim..
Tamam dedi, şaşırdım...
Sonra konu konuyu açtı ve ev aldığına geldi.. dedim ki sen benle dalga mı geçiyorsun.. madem ev aldın,ben babam kredi çeksin o zaman dediğimde neden tamam dedin diyorum..
Sizin öyle bir şeyi kabul etmeyeceğinizi biliyordum dedi...
O evi almamış olsaydı, ve ben böyle bir şeyi teklif etseydim o zaman kabul etmezdi...şimdi almış ya numara yapıyor bana...
Kendi kabul etmeyeceği şeyi bendem bekliyor...

Abla birgaripinsan adlı üyenin yorumuna yazdığım son cevabı okur musun ..

Hiç sormadım.. muhtemelen evin önünden vermiştir..
Kalanına da kredi çekmiştir..
Sevgili babasıyla planları o idi..
Babanızın ve sizin ondan birşey istemediğini biliyorum ama o arabada sizin de hakkınız vardı .mahkemede bence mal kaçırma adı altında bu ev alma işini ,araba satma işini kullanın

Oha ben diyorum sana bu adam ne isterse yaptırmaya çalısıyor bak simdi de gitmiş almış evi gel oturalım diyor ne yiyip içeceksiniz pes 10 yıl borç öde ne kadar para kazanıyor ki bu herif
3 bin lira :)
Ve işten çıkma durumu vardı yakın zamanda..
Ve de 1 sene devam eden 750 tl araba kredi borcu var.
Amaaaa ona sevgili babası ve kardeşi yardım edecekmişşşşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…