Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Babanızın ve sizin ondan birşey istemediğini biliyorum ama o arabada sizin de hakkınız vardı .mahkemede bence mal kaçırma adı altında bu ev alma işini ,araba satma işini kullanın
Kalsın ya :)
Dedim ki adam olan eşine der ki boşanma aşamasında “ben erkeğim,çalışıp her zaman eşya alabilirim,ama sen bayansın,bu eşyalar da hakkın” deyip ceketini alıp giderdi dedim. Bana ne diyor biliyor musunuz.
Hala bir şeyler koparma derdindesin diyor :)
Ben böyle bir insandan başka bir şey beklemem ..
Zaten açtım dün davayı...

Narsist, bencil adam. Yalan kivirma akil oyunu hersey var. Bosver. Hayirlisi boyleymis. Kendi aslinda herseyin farkinda. Uzulme. Sen kalbini ferah tut. Allah herseyi biliyor. Adamin niyeti kotu.

Ya da aslında henüz almadı, senin teklifine hayır deseydi haksız duruma düşecekti, ben zaten evi aldım almasaydım olabilirdi diye ayak yaptı. Bu kadar kısa sürede almış olması şaşırtıcı zaten. Bu ihtimal de olabilir.

Belki de o ev sana "kredi cekip ev alacagim" demeden once alindi. Sen hayir deyince aldim bile diyemedi, evi terk etti. Muhtemelen oyle.
Abla araba ortadaydı ama .. birlikte bir eve gidip baktık, ertesi günü böyle olaylar oldu zaten..
Hani 2 gün önceye kadar araba vardı zaten.. arabayı evin önünden verip kalanına kredi çekeceklerdi normalde..

Adam kabus gibi yaa, kendisi eşyaları alırken birşeyler koparma derdinde olmuyor mu, kendi kendini ele vermiş

Yaptığım şeyler ve gittiğim yolda yanlış hiçbir şey yok değil mi..
Normalde böyle bir şey kabul edilir bir şey değil dimi...
Bileziklerinle ev eşyası aldın ...esin şimdi cirkeflikle hepsini istiyor.Yeri geldi hafta sonu evden dışarı cikmadiniz araba kredisi odediniz ....esin üçkağıtçılikla ev peşinatı yapicam diyerek yoketti!! Bir ömür ev kredisi odeseniz ve ayrilmasaniz da o evde senin bir hakkın/payın olmayacaktı.

Bu adam dalga geciyor ya. Baska bi aciklamasi yok.

Şimdi amcası aramış babamı, kayıtlı değilmişti. Ve babamın telefonu başka odadaydı,2-3 defa ard arda aradı..
Ve eş kişisinin amcası...
Yarın buraya gelip konuşacakmış...
Yarın evi boşaltacaklarmış...
Amcası yarın bize gelip konuşmak istemiş..
BAbam da gelmek isteyen birine gelme denmez diye buyur gel demiş..
Benim blöf yaptığımı sandılar sanırım...

İş ciddiye binince böyle tutuşurlar işte, olaylar bu raddeye gelmeden önce nerdeydi bu aile büyükleri.

Yine barisacakmissin gibi bi his yaratti bu yazdigin bende. Yine baban hadi kizim yuvani yikma diyecek sende bir tek bunu bekler gibi gidecekmissin gibi. Yoksa baban buyur gel demezdi.....

Yine barisacakmissin gibi bi his yaratti bu yazdigin bende. Yine baban hadi kizim yuvani yikma diyecek sende bir tek bunu bekler gibi gidecekmissin gibi. Yoksa baban buyur gel demezdi.....
Kardeşinin üstüne alınan eve gidip te hiçbir kuvvet oturtamaz beni..
Ben saf cahil değilim onun öyle kolayca kandırabileceği..
O ev alındı ya BİTTİİ....

Kardeşinin üstüne alınan eve gidip te hiçbir kuvvet oturtamaz beni..
Ben saf cahil değilim onun öyle kolayca kandırabileceği..
O ev alındı ya BİTTİİ....

O zaman iyi canim. Ben seni burdaki konularindan bilirim severimde. Hep takipte kaldim. Babanin gecen ayrilikta yaptigi zaten hataydi. Bi hataya daha düsme. Seni hic bir zaman es yerine koymayan bi adam icin degmez hayatini zindan etmeye. Cani ister okula baslar cani ister cocuk diye baski yapar cani ister kardesine ev alir. Sen nesin bostan korkulugu mu..... Etme kendine bunu

İş ciddiye binince böyle tutuşurlar işte, olaylar bu raddeye gelmeden önce nerdeydi bu aile büyükleri.
Umrumda değil abla.. hiçbir kuvvet beni o eve götüremez.. bitti .. ben hiçbir hakkımın gözetilmediği eve yıllarca sıkıntı çekip yeri gelir ödemeye yardım ederim.. eee senin ne hakkın var... olmaz o iş..

Üstelik tek sorun ev değil, eşin çok değişik biri, hakaret ediyor, aşağılıyor, senin fikrini zerre kadar önemsemiyor, gitsin kendine bi vitrin mankeni alsın yeni evinin baş köşesine de koysun, itiraz etmez, yemez içmez tam ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…