Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Abla araba ortadaydı ama .. birlikte bir eve gidip baktık, ertesi günü böyle olaylar oldu zaten..
Hani 2 gün önceye kadar araba vardı zaten.. arabayı evin önünden verip kalanına kredi çekeceklerdi normalde..
Bilmiyorum kafani bulandirmak istemem ama belki araba satilmadi. O da belki kardesinin uzerine yapildi.
Zaten anlamadigim araba ne cabuk satildi? Ev ne cabuk alindi?

Ev alındı mı? Kaçırmışım o ayrıntıyı.
Alınmış...
Bugün söyledi,geliyor musun benle diye..

90 yaşındaki büyükannem vardı..
Kalp yetmezliğiyle fenalaşıp hastaneye kaldırmışlardı..
Vefaat etti.. haberini şuan aldık, çok üzgünüm şuan...
Yarın onu defnedeceğiz..
Köye gideceğiz...
Annem mamografi çekildi ve dr çok iyi şeyler söylememiş..Salı günü belli olacak
Bugün ne kadar kötü bir gün benim için...

Keşke karşı taraftan "Seni" dinleyebilme imkanım olsaydı...

Sadece bu konu veya geçmiş bir kaç konu üzerinden yorum yapan arkadaşlar bu kadar yıkıcı yorumlar yapmayın yahu...
" Bak sana dediğini yaptırmaya çalışıyor, kesin barışıp geri dönersin vs.... her ne olursa olsun dört duvar arasında yaşananı kimse bilemez...Konu sahibinin de milyonlarca hatası vardır belki de...

Konu sahibi , lütfen kimsenin sözüne bakma, kendi hatalarını da düşün...iyice düşün... Böyle dedi ,şöyle dedi, böyle yaptı... Bunlar yüzünden bitmesin evliliğin...

Sana bir soru soracağım dikkati mi çekti, belki yanlış anladım beni aydınlatırsan sevinirim...Eşinin altınları ile evde ki eşyalar alınıyor, senin altınların annen de değil mi? ( Sen ,ben ,senin, benim...) Böyle ise ne kadar doğru? Tam tersi olsaydı ?

Hayırlısı olsun hakkınızda ne diyelim...

Yaptığım şeyler ve gittiğim yolda yanlış hiçbir şey yok değil mi..
Normalde böyle bir şey kabul edilir bir şey değil dimi...

Evet ama konu sahibinin babası da beyaz eşyaları almış. Diğer tarafın kalan eşyaları alması gerekirken taktıkları zaten gelinin hakkı olan 3 bilezikle almışlar. Ve 2 senedir konu sahibinin babasının evinde kira ödemeden oturmuşlar. Yani eşyalar aslında kadının ama tok gözlü aikeye denk gelmiş beyefendi eşyaları sahiplenmiş. Evliyken alınan arabayı da sahiplenmiş senin de hakkın var dememiş. Yarım kalan şampuanın bile peşine düşmüş. Muhtemelen ev alınacaktı, yıllarca kadın borcu ödeyebilsin diye mutfak masrafından kısacaktı, çalışıp katkı sağlayacaktı yada çalışmasa da kocası çalışırken o da evi çekip çevirip temiz bi yuva vercekti. Sonra olur da yine boşanırlarsa ki bu büyük ihtimal o ev de elinden gidecekti. Çünkü kocası bu da senin hakkın yemeyeyim hakkını günahtır demedi.

Beni tanımak isterseniz konularıma bakın, gizlemedim ve en ufak bir konuyu çarpıtıp kendimi haklı göstermeye çalışmadım..
Altın mevzusuna açıklık getireyim o zaman .
Benim ailem yatak odasını biz almayız , beyaz eşyaları alalım dediler ve tüm beyaz eşyaları babam aldı...
Evin mobilyalarını da eşim aldı,ailesinden hiçbir destek almadan,ve eşyaların borcu evlendikten sonra ödendi büyük kısmı.. taksitle alındı çünkü..
Yatak odasını nakit eniştesinden para bularak aldılar, ve eniştesi sıkışınca direkt parasını istedi ve bınlar da taktıkları 3 bileziği benden istediler..

Olay bu... ve şuan boşanıyoruz , benim bileziklerim sayesinde alınan yatak odasını da götürecek..
Ne yapsaydım, eşyalarının yanına al bu da bizim taraftan takılan altınlar diye koysa mıydım..

Benim de bu evlilikte çok hatalarım var, ve öz eleştirimi yapıp bunu dile getirebilen biriyim..
Ama bu konuda su götürmez gerçek var ki, böyle bir eve kimse razı olmazdı..
Dünyanın binbir türlü hali var, çok iyi giden evlilikler bile bitebiliyor.. bana bu eve rızam yok deyince “ elinde imzalı kağıt var,git ver “ diyen insanla ben bu borcun altına nasıl girebilirdim..
Bu insan ilerde en ufak tartışmada bana yine bu lafı ederse ben nasıl güvenebilirim...

Kardeşinin üstüne alınan eve gidip te hiçbir kuvvet oturtamaz beni..
Ben saf cahil değilim onun öyle kolayca kandırabileceği..
O ev alındı ya BİTTİİ....
Muhtemelen şu zaman üstüme alıcam diyip durucak gene sen bilirsin ama kaç sefer döndün hiç birinde mutlu olmadın

Ahhh herşey üst üste gelir, başınız sağolsun anneniz için de bol bol dua edeceğim, bu dünyada hepimizin bir sınavı var

Ahhh herşey üst üste gelir, başınız sağolsun anneniz için de bol bol dua edeceğim, bu dünyada hepimizin bir sınavı var
Çok teşekkür ederim...
Büyükanneyi Allah rahmet eylesin, ama keşke hepimiz onun kadar sağlıklı,uzun ömürlü yaşayabilsek.. son ana kadar dilinde duayla..
Yarın defnedeceğiz..
Annemi düşünüyorum ben daha çok..iki göğüs te de kireçleme tarzı bir şey görülmüş.. 2 defa mamografi çekmiş çok detaylı incelemiş dr
Canım çok sıkkın...
Salı gününü korkuyla bekliyorum...

Haklılığın konusunda hiç tereddütün olmasın, hepimizin hataları oluyor, evliliğin başlarında belki birkaç hatan oldu diye eşinin sana bu şekilde davranmasını asla hak etmedin. Hatalarının farkına varıp düzeltmişsin geçmiş gitmiş ama eşin seni tamamen sindirmeye yönelik davranmış böyle yürümezdi evlilik

Büyükannenin mekanı cennet olsun, annen için de inşallah Rabbim şifalar versin. Ben de boşanma aşamasında babamın kanser olduğunu öğrenmiş yıkılmıştım gerçekten herşey üst üste geliyor, ama geçiyor herşey, Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla yük vermez, acılarımızla büyüyor varoluyoruz, herşey geçecek şimdikinden çok daha iyi olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…