Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

İnşallah sabah erken kalkmam lazım ama gözüme uyku girmiyor..
Bu konuyu düşünmüyorum bile...
Bugün kendisine annemin bazı rahatsızlıkları var dediğimde “ciddi bir şeyi yoktur annenin emin ol geç” dedi bana ..
Böyle vurdumduymaz nesi var ne oldu demeyen insanla devam etmek hata olur zaten..
İşin kötü yanı babam amcasını aradı ve yarın cenazemiz var başka zaman görüşürüz dedi, ve o babasıyla köyümüze gelmez umarım.
Biz o kafayla bunu düşünemedik...

Şimdi hiçbir şey düşünmeden uyuyup dinlen, herşey yoluna girecek

Merhabalar . Her zaman söylediğim bir söz vardır . Hayatta kendimizden daha değerli hiç birşey yoktur diye . Ve gerçekten öyle . Varsın bitsin ama dik durun . Uzuldukce ezilen ezildikce üzülen olmayın . İyi ki varsınız bunu unutmayın

Pazar gunu konu acmissin. Bu gun gunlerden carsamba. 3 gunde araba satilip ev alinmis. Tuhaf degil mi? Bu iste bir bit yenigi var.
Bende katiliyorum benim ev almam rn az 1 hafta surdu cunku banka heleki devley bankasi 1 gunde eksper gondermez. En az 3 gun sonra gelebilirim diyo

Kahkaha biraz abarti olmuş sanki

Bence mesele sadece boşanma ihtimali de değil. Diyelim bir evladınız oldu, hastalık var ölüm var kalım var. Size bir şey olsa o çocuğa da bir kuruş düşmeyecek. Kaynınız şimdi bekar ama bakalım gelecek gelin eşinin üstüne olan ve kredisini ödemesine yardım ettiği evi hak sahibine teslim edecek mi.. Böyle bir risk alınmaz hele de 3-4 bin gibi bir maaşla araba kredisi ödemeye devam edilen bir bütçede...

öncelikle hem geçmiş olsun hem de başınız sağ olsun. ben geçmiş konularınızı da okudum zaten kaç defa ayrılık eşiğinden dönmüşsünüz sizin tek konunuz ev konusu değil ki boşanmaya sebep ev gibi yazmışsınız hep ama değil son nokta o olmuş... benim fikrim ev senin veya eşinin üstüne olsa vazgeçeceksin çıkıp o eve gideceksin çünkü bir kaç defa " ben kardeşinin üzerine olan eve gider miyim" tarzı cümle kurmuşsun.hayat senin hayatın kararını sen vereceksin ama dönersen asla mutlu olamayacaksın bence insan oğlu değiştim der ama değişmiyor asla madem oturacağın bir ev ve arkanda duran bir ailen var iyi düşün karar ver. hayatını bir insana göre sınırlama 26 yaşındasın karşına bir çok insan çıkar elbet bir çok yol çıkar geniş düşün tüm evliliğini yaşadıklarını neler yaşayabileceğini düşün sevgiye sığınma sevgi her şeyi kurtarmıyor ayakta tutmuyor maalesef. gençsin çok hem de çok iyi düşün karar ver anlık kararlarla kendi yolunu çizme sonunda mutlu olacağın yolu seç

Dün ikindi namazıyla büyükannemi defnettik.. Allah rahmet eylesin..
Babam amcasını cenazemiz var diye aradığı İçin onların da haberi oldu ve babasıyla ikisi bizim köye cenazeye geldiler..
Bizim arabamızla geldiler.. ev aldığını söylemişti,arabayı vermişlerdir sanıyordum.. belki de babasının arabasını verdiler,bilmiyorum...Ev meselesi ile ilgili onlara hiçbir şey soran olmadı, ben babasına hoşgeldin dedim,kendisiyle hiç konuşmadım...
Ailemden kimse de onlarla pek muhabbet etmedi, babam hiç konuşmadı zaten..
Cenaze defnedildi,yemek yenildi ve gidecekleri zaman babası babama size bi ara gelecez dedi, babam yine bir şey demedi,çünkü toplulukmuştu...

Şimdi ise e devletten baktım, duruşma günü belli olmuş , 3 Mayıs 10:05 te boşanıyoruz...
Tenzip tutanağı hazırlandı diyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence geldiklerinde ailecek size İzah edecekler, şu kadar süre sonra kendi üzerine alacak, formalite icabı şuan böyle oldu vs diye. Ben kk nın genelinin aksine bunu bir değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum. Yuva yıkmak çok ağır

hakkınızda hayırlı olsun. tekrardan başınız sağolsun. umarım daha fazla üzülmeden biter gider.

Batı adliyesinden anlaşmalı boşanma için mi gün aldınız? Neden soruyorum, bende 19 martta başvurum anlaşmalı ve taa 21 mayısa gün verdiler

Batı adliyesinden anlaşmalı boşanma için mi gün aldınız? Neden soruyorum, bende 19 martta başvurum anlaşmalı ve taa 21 mayısa gün verdiler
Evet..
Ben 26 martta gittim ve davayı açtım, 3 Mayıs’a verdiler..
Ben ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur demiştim..

Hakkında hayırlısı olsun

Başınız sağolsun. Neneye Allah rahmet eylesin.
Öncelikle boşanma davası açtığınız için tebrik ederim. Lütfen bu kararınızın arkasında durun.
Böyle bir kişilikle ömrün geri kalan kısmını geçirmeye yazık, ziyan.
Babanızı tembihleyin ararlarsa konuşucak bir şey kalmadı, kızım kararını verdi, ben artık karışmıyorum kızımın kararının sonuna kadar arkasındayım desin.
Siz de lütfen ama lütfen geri dönmeyin. O kadar güzel yaşanacak yıllarınız var iken, kendinize o cehennemi layık görmeyin.
Adam değişmez. Değişmiş gibi yapar ama değişmez. Olan size, ziyan olmuş gençliğinize olur. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…