- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
İnşallahBüyükannenin mekanı cennet olsun, annen için de inşallah Rabbim şifalar versin. Ben de boşanma aşamasında babamın kanser olduğunu öğrenmiş yıkılmıştım gerçekten herşey üst üste geliyor, ama geçiyor herşey, Allah kimseye kaldırabileceğinden fazla yük vermez, acılarımızla büyüyor varoluyoruz, herşey geçecek şimdikinden çok daha iyi olacaksın.
Şimdi hiçbir şey düşünmeden uyuyup dinlen, herşey yoluna girecekİnşallahsabah erken kalkmam lazım ama gözüme uyku girmiyor..
Bu konuyu düşünmüyorum bile...
Bugün kendisine annemin bazı rahatsızlıkları var dediğimde “ciddi bir şeyi yoktur annenin emin ol geç” dedi bana ..
Böyle vurdumduymaz nesi var ne oldu demeyen insanla devam etmek hata olur zaten..
İşin kötü yanı babam amcasını aradı ve yarın cenazemiz var başka zaman görüşürüz dedi, ve o babasıyla köyümüze gelmez umarım.
Biz o kafayla bunu düşünemedik...
Merhabalar . Her zaman söylediğim bir söz vardır . Hayatta kendimizden daha değerli hiç birşey yoktur diye . Ve gerçekten öyle . Varsın bitsin ama dik durun . Uzuldukce ezilen ezildikce üzülen olmayın . İyi ki varsınız bunu unutmayınÖyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken de dişimi sıktım resmen ağlamamak İçin..
içeri girer görür ağladığımı diye.
O şimdi mutlu mubenim içim böyle yanarken onun İçin hiçbir eksiklik yok mu Yani
Bende katiliyorum benim ev almam rn az 1 hafta surdu cunku banka heleki devley bankasi 1 gunde eksper gondermez. En az 3 gun sonra gelebilirim diyoPazar gunu konu acmissin. Bu gun gunlerden carsamba. 3 gunde araba satilip ev alinmis. Tuhaf degil mi? Bu iste bir bit yenigi var.
Kahkaha biraz abarti olmuş sankiO varken güçlü durmak adına tv de izlediğim programa kahkahalar attım..
sırf mutlu imajı vermek için..
Ben böyle biri değildim, aşırı derecede gururlu kimseye eyvallahı olmayan biriydim..
Bu dönemde ben de kendimi tanıyamıyorum..
onun istediği gibi olacak her şey alıp götürecek eşyalarını istemiyorum da zaten artık, eminim bu eşyalar oldukça daha çok acı çekeceğim. Aranasını da alsın hayrını göremesin hiçbir şeyini istemiyorum.. Salı günü mahkeme kapısındayım..
Beni tanımak isterseniz konularıma bakın, gizlemedim ve en ufak bir konuyu çarpıtıp kendimi haklı göstermeye çalışmadım..
Altın mevzusuna açıklık getireyim o zaman .
Benim ailem yatak odasını biz almayız , beyaz eşyaları alalım dediler ve tüm beyaz eşyaları babam aldı...
Evin mobilyalarını da eşim aldı,ailesinden hiçbir destek almadan,ve eşyaların borcu evlendikten sonra ödendi büyük kısmı.. taksitle alındı çünkü..
Yatak odasını nakit eniştesinden para bularak aldılar, ve eniştesi sıkışınca direkt parasını istedi ve bınlar da taktıkları 3 bileziği benden istediler..
Olay bu... ve şuan boşanıyoruz , benim bileziklerim sayesinde alınan yatak odasını da götürecek..
Ne yapsaydım, eşyalarının yanına al bu da bizim taraftan takılan altınlar diye koysa mıydım..
Benim de bu evlilikte çok hatalarım var, ve öz eleştirimi yapıp bunu dile getirebilen biriyim..
Ama bu konuda su götürmez gerçek var ki, böyle bir eve kimse razı olmazdı..
Dünyanın binbir türlü hali var, çok iyi giden evlilikler bile bitebiliyor.. bana bu eve rızam yok deyince “ elinde imzalı kağıt var,git ver “ diyen insanla ben bu borcun altına nasıl girebilirdim..
Bu insan ilerde en ufak tartışmada bana yine bu lafı ederse ben nasıl güvenebilirim...
Kaç günde hemen nasıl aldı ,kredi ne ara çıktı ,ne ara ekspertiz yapıldı da tapuya gittiler .
Sizinle bunun kavgasını yaparken başvurmuş olabilirle mi acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence geldiklerinde ailecek size İzah edecekler, şu kadar süre sonra kendi üzerine alacak, formalite icabı şuan böyle oldu vs diye. Ben kk nın genelinin aksine bunu bir değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum. Yuva yıkmak çok ağırDün ikindi namazıyla büyükannemi defnettik.. Allah rahmet eylesin..
Babam amcasını cenazemiz var diye aradığı İçin onların da haberi oldu ve babasıyla ikisi bizim köye cenazeye geldiler..
Bizim arabamızla geldiler.. ev aldığını söylemişti,arabayı vermişlerdir sanıyordum.. belki de babasının arabasını verdiler,bilmiyorum...Ev meselesi ile ilgili onlara hiçbir şey soran olmadı, ben babasına hoşgeldin dedim,kendisiyle hiç konuşmadım...
Ailemden kimse de onlarla pek muhabbet etmedi, babam hiç konuşmadı zaten..
Cenaze defnedildi,yemek yenildi ve gidecekleri zaman babası babama size bi ara gelecez dedi, babam yine bir şey demedi,çünkü toplulukmuştu...
Şimdi ise e devletten baktım, duruşma günü belli olmuş , 3 Mayıs 10:05 te boşanıyoruz...
Tenzip tutanağı hazırlandı diyor...
Dün ikindi namazıyla büyükannemi defnettik.. Allah rahmet eylesin..
Babam amcasını cenazemiz var diye aradığı İçin onların da haberi oldu ve babasıyla ikisi bizim köye cenazeye geldiler..
Bizim arabamızla geldiler.. ev aldığını söylemişti,arabayı vermişlerdir sanıyordum.. belki de babasının arabasını verdiler,bilmiyorum...Ev meselesi ile ilgili onlara hiçbir şey soran olmadı, ben babasına hoşgeldin dedim,kendisiyle hiç konuşmadım...
Cenaze defnedildi,yemek yenildi ve gidecekleri zaman babası babama size bi ara gelecez dedi, babam yine bir şey demedi,çünkü toplulukmuştu...
Şimdi ise e devletten baktım, duruşma günü belli olmuş , 3 Mayıs 10:05 te boşanıyoruz...
Dün ikindi namazıyla büyükannemi defnettik.. Allah rahmet eylesin..
Evet..Batı adliyesinden anlaşmalı boşanma için mi gün aldınız? Neden soruyorum, bende 19 martta başvurum anlaşmalı ve taa 21 mayısa gün verdiler
Hakkinda hayirlisi olsun insallah..Evet..
Ben 26 martta gittim ve davayı açtım, 3 Mayıs’a verdiler..
Ben ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur demiştim..
Hakkında hayırlısı olsunDün ikindi namazıyla büyükannemi defnettik.. Allah rahmet eylesin..
Evet..
Ben 26 martta gittim ve davayı açtım, 3 Mayıs’a verdiler..
Ben ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur demiştim..
Olabilir.Bende aynı şekilde istiyordum. Sanırım bizde çocuk olduğu için arayı uzun tuttular.. hayırlısı olsun sizin içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?