- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ah be kuzum kabul edilebilir birşey olsa burda birbirini hiç tanımayan insanlar seni bu şekilde yönlendirir miydi, müsterih ol kimse kabul etmez böyle birşeyi, yoksa bir yuvanın yıkılmasının vebalini kim üstlenir de burda bitsin diyebilir.Çok teşekkür ederim ,Allah razı olsun..
Öyle mi dersiniz..
Sadece şundan emin olsam yeter aslında Maddi anlamda şu süreçte zaten sıkıntı çekerken,böyle bir evi bir de bir başkasının üstüne ben değil kimsenin kabul etmeyeceğinden...
Benim de hatalarım var, benim de yanlışlarım,yapmamam gereken davranışlarım vardı..
Onu başta sevmiyordum,ondan dolayı kötü davrandığım oldu.. bundan dolayı çok pişman olduğum noktalar var mesela..
Ben de sütten çıkma ak kaşık değilim, hani kendimi şöyleyim ,böyleyim diye pofpoflamam.. benim de çok hatalarım oldu.. bana evlilik sonrası ikimizin de hayatını büyük ölçüde etkileyecek kararını okul okumak istediğini başta söylemedi mesela..
Bu çok ufak görünen ama aslında büyük problem,beni ilk hiçe sayışı burda başladı..
Beni ikinci plana attı, benim isteklerimi düşüncelerimi, beklentilerimi ,bu beni içten içe hep doldurdu,ve bu dönemlerde benden hep anlayış bekledi..
Mesela son zamanlarda bana diyordu ki en ufak bir münakaşada “beni rahat bırak,sabah işime gideyim,sonra da def olup okuluma gideyim” ..
Yani Benimle ilgili bir planı yok hayatında..
Ve de bu dönemde çocuktur,kıyafettir, son zamanda ev meselesi hep bir kriz ortamı yarattı dönem dönem..
Ve kendisiyle oturulup hiçbir şey konuşulmuyor,ben insan gibi karşılıklı oturup problemleri aşmaya hasret kaldım..
Bağırıp,çağırıp,sağa sola rezil edip kalktı gitti her defasında.. sırf kendi isteklerimi,beklentilerimi söylediğim için..
İşte böyle..
Hangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecekBatı adliyesinden anlaşmalı boşanma için mi gün aldınız? Neden soruyorum, bende 19 martta başvurum anlaşmalı ve taa 21 mayısa gün verdiler
O lafı erkeklere kızılay dağıtmış sanırım. Şikayet edince eşim de öyle söylüyor. Öpüp başımıza koymamızı bekliyolar. :)Ben kendisine artık bir şeylerin beni rahatsız ettiğini,ve katlanamadığımı söylediğimde bana “benim neyime sabrediyorsun sen, içkim yok,kumarım yok, başka taraklarda bezim yok,evimi köyümü biliyorum” gibi bir açıklaması vardı hep..
İş sadece bunlarda bitmez ki ,bunlar kritere göre olmaması gereken şeyler değil midir zaten..
Kriter derken şöyle ; mesela ben alkole karşıyımdır ama bir başkası normal karşılar gibi.
Zaten saydığı şeyler normalde olması gereken şeyler değil mi..
Ama bunun dışında saydığım gibi insanı içten içe yıpratan, psikolojik olarak bitiren bir yanı var, o işte her şeye sebep..
Hangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecek
Aynen. Dediğiniz gibi.. ben beni sevmeni beklerim,yeter ki sen ol diyordu bana..Sonuç olarak sizin onu sevmediğinizi bile bile evlenmek istedi değil mi ?
Sizin tek büyük hatanız sevmeden evlenmeniz.
Eşiniz benim sevgim ikimizede yeter mantığıyla düşündü sanırım ve düşündüğü gibi olmadı.
İşler tersine döndü siz seven tarafa geçince, o iten tarafa geçti. Bir türlü ortada buluşamadınız.
Bundan sonraki hayatınızda çok ince eleyip, sık dokuyun ve gerçek anlamda sevip sevildiğiniz bir insanla beraber olun.
Hata varsa çift taraflı var, emin olun o sizin kadar kendini suçlayıp, hata aramıyordur kendisinde.
Son olarakta kim olursa olsun, eşini ne kadar çok severse sevsin asla bir başkasının üzerine olan evin borcunu ödemeyi kabul etmez. Sıkıntısını benim yaşadığım bir borcun ödülü başkasının olamaz.
Benim 1. 1 nolu aile mahkemesine gittim..Hangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecek
Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..Anneniz nasıl oldu ? Umarım bir şey çıkmamıştır sonuçlarda. Konuyu ara ara okudum da denk geldim.
Kireçlenme olunca ne oluyormus yani ne demek?Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..
Kendi dr u yurtdışına gidecekmiş , geç tarihe randevu verdi.
Annem sonucu alınca başka dr gösterecek..
Mamografi çeken dr pek bi açıklama yapmamış,sonuç çıkınca kendi dr unuza gösterin demiş, annem 2 defa mamografi çekince endişelenmiş ve kireçlenme olduğunu söylemiş..Kireçlenme olunca ne oluyormus yani ne demek?
Kötü hastalık olmasında diğerleri ins hallolur. Soncularinizi guzel gelir inşallahMamografi çeken dr pek bi açıklama yapmamış,sonuç çıkınca kendi dr unuza gösterin demiş, annem 2 defa mamografi çekince endişelenmiş ve kireçlenme olduğunu söylemiş..
Umarım iyi gelir sonuç, Allah ım korusun
Muhtemelen biyopsi yapmayı önereceklerdir annene.Sonuç büyük çoğunlukla iyi çıkmakla beraber, kötü diye nitelendirilen sonuçlarda bile meme kanserinde erken tanı koyduran bir bulgu, memede kireçlenme bulgusu.Allah sağlık sıhhat versin.Korktuğunuzdan korusun inşallah.Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..
Kendi dr u yurtdışına gidecekmiş , geç tarihe randevu verdi.
Annem sonucu alınca başka dr gösterecek..
Netten araştırdık,öyleymiş abla.. ilk evresinde olabilen bir şeymiş, ama Allah korusun, Allah hayırlısıyla iyi sonuçlara ulaşmayı nasip etsin..Muhtemelen biyopsi yapmayı önereceklerdir annene.Sonuç büyük çoğunlukla iyi çıkmakla beraber, kötü diye nitelendirilen sonuçlarda bile meme kanserinde erken tanı koyduran bir bulgu, memede kireçlenme bulgusu.Allah sağlık sıhhat versin.Korktuğunuzdan korusun inşallah.
Çok teşekkür ederim..Annenize çok geçmiş olsun. Benim annemde de yıllardır var göğüs damarlarında kireçlenme. Annem bu yaşına kadar bir sorun yaşamadı insallah annenizin de bir sorunu çıkmaz. Allah şifa versin. Bu arada sizde önlem amaçlı muayene olun
İçini ferah tut benim hislerim kötü birşey çıkmayacak yönünde, ayrıca kendini sorumlu da hissetme olaylara üzüldü hastalandı gibi bir hissiyata kapılma olur mu. Herşey Allah’ tan.Çok teşekkür ederim..
Ben hiç muayene olmadım bugüne kadar ..
İnşallah dediğiniz gibi olur,bir sıkıntı çıkmaz..
Sizin de annenize çok geçmiş olsun bu arada, Allah korusun..
Alsın hepsini kardeşine versin. Boşver çok pişman olacak.Benim 1. 1 nolu aile mahkemesine gittim..
26 Mart’ta açtım davayı ,28 inde belli oldu duruşma günü..
Allah sizin de yardımcınız olsun..
Eşya,arabanın yarısı vs bana kalan bir şey yok, anlaşma ile verecek bir insan değildi bunları,ben de çekişmeli olup ta senelerce uğraşmayayım diye lanet olsun hiçbir şey istemiyorum dedim...
İnşallah abla..İçini ferah tut benim hislerim kötü birşey çıkmayacak yönünde, ayrıca kendini sorumlu da hissetme olaylara üzüldü hastalandı gibi bir hissiyata kapılma olur mu. Herşey Allah’ tan.
Kardeşine vermeyecek, aldığı evde kendisi yaşayıp kullanacak :)Alsın hepsini kardeşine versin. Boşver çok pişman olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?