Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Ah be kuzum kabul edilebilir birşey olsa burda birbirini hiç tanımayan insanlar seni bu şekilde yönlendirir miydi, müsterih ol kimse kabul etmez böyle birşeyi, yoksa bir yuvanın yıkılmasının vebalini kim üstlenir de burda bitsin diyebilir.

Sonuç olarak sizin onu sevmediğinizi bile bile evlenmek istedi değil mi ?
Sizin tek büyük hatanız sevmeden evlenmeniz.
Eşiniz benim sevgim ikimizede yeter mantığıyla düşündü sanırım ve düşündüğü gibi olmadı.
İşler tersine döndü siz seven tarafa geçince, o iten tarafa geçti. Bir türlü ortada buluşamadınız.
Bundan sonraki hayatınızda çok ince eleyip, sık dokuyun ve gerçek anlamda sevip sevildiğiniz bir insanla beraber olun.
Hata varsa çift taraflı var, emin olun o sizin kadar kendini suçlayıp, hata aramıyordur kendisinde.
Son olarakta kim olursa olsun, eşini ne kadar çok severse sevsin asla bir başkasının üzerine olan evin borcunu ödemeyi kabul etmez. Sıkıntısını benim yaşadığım bir borcun ödülü başkasının olamaz.

Batı adliyesinden anlaşmalı boşanma için mi gün aldınız? Neden soruyorum, bende 19 martta başvurum anlaşmalı ve taa 21 mayısa gün verdiler
Hangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecek

O lafı erkeklere kızılay dağıtmış sanırım. Şikayet edince eşim de öyle söylüyor. Öpüp başımıza koymamızı bekliyolar. :)

Hangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecek

Evet benim de 2. Aile. Ben bundan 8 ay önce sıhhiyede ki adliye de çekişmeli açmıştım, 2,5 ay sonra çektim, 2,5 ayda daha duruşma günü dahi belli olmamıştı.. çekişmeli baya sancılı bir süreç, allah sabır versin şimdiden..

Aynen. Dediğiniz gibi.. ben beni sevmeni beklerim,yeter ki sen ol diyordu bana..
Sevmediğimi çok iyi biliyordu..
Onun duygularıyla asla oynamadım ben, onu sevdiğimi hissetmediğim zamanlar laf olsun diye bile 1 defa seviyorum demedim..
En büyük hatam bu dediğiniz gibi,telafisi de yok
Bundan sonraki hayatım İçin şu aşamada çok umutsuzum zaten.. bir daha birini ister miyim Yanımda, tekrar birine nasıl güvenebilir, nasıl inanabilirim hiç bilmiyorum..
Muhtemelen yalnız yaşlanıp yalnız ölürüm gibi :)

Benim 1. 1 nolu aile mahkemesine gittim..
26 Mart’ta açtım davayı ,28 inde belli oldu duruşma günü..
Allah sizin de yardımcınız olsun..
Eşya,arabanın yarısı vs bana kalan bir şey yok, anlaşma ile verecek bir insan değildi bunları,ben de çekişmeli olup ta senelerce uğraşmayayım diye lanet olsun hiçbir şey istemiyorum dedim...

Anneniz nasıl oldu ? Umarım bir şey çıkmamıştır sonuçlarda. Konuyu ara ara okudum da denk geldim.

Anneniz nasıl oldu ? Umarım bir şey çıkmamıştır sonuçlarda. Konuyu ara ara okudum da denk geldim.
Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..
Kendi dr u yurtdışına gidecekmiş , geç tarihe randevu verdi.
Annem sonucu alınca başka dr gösterecek..

Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..
Kireçlenme olunca ne oluyormus yani ne demek?

Kireçlenme olunca ne oluyormus yani ne demek?
Mamografi çeken dr pek bi açıklama yapmamış,sonuç çıkınca kendi dr unuza gösterin demiş, annem 2 defa mamografi çekince endişelenmiş ve kireçlenme olduğunu söylemiş..
Umarım iyi gelir sonuç, Allah ım korusun

Kötü hastalık olmasında diğerleri ins hallolur. Soncularinizi guzel gelir inşallah

Muhtemelen biyopsi yapmayı önereceklerdir annene.Sonuç büyük çoğunlukla iyi çıkmakla beraber, kötü diye nitelendirilen sonuçlarda bile meme kanserinde erken tanı koyduran bir bulgu, memede kireçlenme bulgusu.Allah sağlık sıhhat versin.Korktuğunuzdan korusun inşallah.

Netten araştırdık,öyleymiş abla.. ilk evresinde olabilen bir şeymiş, ama Allah korusun, Allah hayırlısıyla iyi sonuçlara ulaşmayı nasip etsin..
Annem her yıl düzenli mamografi çektirir, geçen sene 18 Mart’ta çektirdi en son ve sonuçları tertemizdi...
1 senede olmuş bu olay
Ve bu 1 senede annem benim durumlarıma çok üzüldü ....

Annenize çok geçmiş olsun. Benim annemde de yıllardır var göğüs damarlarında kireçlenme. Annem bu yaşına kadar bir sorun yaşamadı insallah annenizin de bir sorunu çıkmaz. Allah şifa versin. Bu arada sizde önlem amaçlı muayene olun

Çok teşekkür ederim..
Ben hiç muayene olmadım bugüne kadar ..
İnşallah dediğiniz gibi olur,bir sıkıntı çıkmaz..
Sizin de annenize çok geçmiş olsun bu arada, Allah korusun..

Çok teşekkür ederim..
Ben hiç muayene olmadım bugüne kadar ..
İnşallah dediğiniz gibi olur,bir sıkıntı çıkmaz..
Sizin de annenize çok geçmiş olsun bu arada, Allah korusun..
İçini ferah tut benim hislerim kötü birşey çıkmayacak yönünde, ayrıca kendini sorumlu da hissetme olaylara üzüldü hastalandı gibi bir hissiyata kapılma olur mu. Herşey Allah’ tan.

Alsın hepsini kardeşine versin. Boşver çok pişman olacak.

İçini ferah tut benim hislerim kötü birşey çıkmayacak yönünde, ayrıca kendini sorumlu da hissetme olaylara üzüldü hastalandı gibi bir hissiyata kapılma olur mu. Herşey Allah’ tan.
İnşallah abla..
İnşallah çıkmaz kötü bir şey..
Her şey o kadar üst üste geldi ki..
Tek annemin bir şeyi olmasın da gerisi önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…