Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Çok teşekkür ederim..
Ben hiç muayene olmadım bugüne kadar ..
İnşallah dediğiniz gibi olur,bir sıkıntı çıkmaz..
Sizin de annenize çok geçmiş olsun bu arada, Allah korusun..
Teşekkür ederim. Ben arkadaşımın uyarısı üzerine kendi kendimi muayene ederken farketmiştim göğsümdeki kitleyi, aldırdım daha sonra.

Geçmiş olsun..
Gerçekten mi
Ben kendi kendimi muayene de etmem hiç..
Tedbir amaçlı kontrol etmekte fayda var. Teşekkür ederim bu arada.

Ayrıca hayatınız hakkında hayırlısı olur insallah. Konularınızı uzun süredir okuyorum, eşiniz evlilik sorumluluğundan sıkılmış fakat ailesinin yada çevresinin baskısıyla yürütmeye çalışıyor gibi geldi.

Ben de öyle düşünüyorum..
Evlilik sorumluluğu ağır geldi kendisine,taşıyamadı..
Ben ona askıntı olacak değilim,tek sözü yeter boşanmak İçin.. o sözü etti ve davayı açtım zaten..
Kendisi bilir...

Hangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecek
annemin çekişmeli davası tebliğden 4 ay sonraya gün verilince başladı malesef. Anlaşmalı olsa hemen bitiyor da

Eğee böyle dik duruşunuzu bozmaz ve ona minnet etmezseniz bu gidişi çok sürmez merak etmeyin. Şuan aklınca size ders veriyor.. hiç bakmayıb bile ardından.
Köpek gibi pişman olup gelecek..
O zamanda sizin kurallarıniza gıre evliliğiniz şekillerinir.

Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..
Kendi dr u yurtdışına gidecekmiş , geç tarihe randevu verdi.
Annem sonucu alınca başka dr gösterecek..
Hiç merak etmeyin. Arkadaşımın annesinde de yıllardır var kireçlenme, bir sorun yaşamadı. Umarım siz de güzel haber alırsınız.

Gurursuz olduğumu sanmıyorum zaten...
Bir evlilik bitiyor üzülmek gurursuzluk mu ? Üzülen gurursuz mu oluyor? Ne kadar saçma bir düşünce...
Beni anlamamana inan hiç şaşırmadım. Aynı düzeyde olsak zaten üzülmezdin. Şu halde kendini gurursuz görmüyorsun. Adam git dese bile yuvam da yuvam diyosun. Aman kendini gurursuz görsen acaba daha neleri kabul edeceksin merak ettim. Kocan seni insan yerine koymuyosa ve evden gidiyorsa sen kağıt üzerinde olan bir evliliğe yuvam deme. Bu evliliği yuva olarak sadece sen düşünüyosun. Eşin gittiğine göre ona göre bir yuvanız yok

Biraz sakin olun neden bu kadar celallendiniz ki? Kadinin birseyi kabul ettigi yok.Kabul etmedigi icin bosaniyor zaten.Hic mi iyi bir anisi olmamistir esiyle ya da birlikte guldukleri zamanlar...Adam gitti evlilik bitti hop uzulmeyeyim.Gercek hayatta boyle mi yasaniyor hersey ya abartmayin lutfen.

Ne derseniz deyin. Adam kadına değer vermiyor ama kadın hala yuvam diyor çok seviyorum diyor. Güçlü olmak lazım. Boşanma korkusunu adama hissettirmek lazım. Adam herşeyi yapsın ama kadın yuvam yıkılmasın diye düşünürse adam her pisliği yapar.

Bakın ben bu konuda sizinle tamamen hemfikirim.Ama kadin zaten davasini acmis mahkeme gununu bekliyor o yuzden tavriniz biraz sert geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…