- 22 Ocak 2013
- 41.713
- 210.646
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Geçmiş olsun. İnşallah iyileşir en kısa zamanda. Hiç bir sorun kalmaz.İnşallah abla..
İnşallah çıkmaz kötü bir şey..
Her şey o kadar üst üste geldi ki..
Tek annemin bir şeyi olmasın da gerisi önemli değil...
Ev kardeşin üzerine öyle bekler üstüne almayı? Dur bakalım.. O gelecek gibi geliyor bana sakın dönmeyin.Kardeşine vermeyecek, aldığı evde kendisi yaşayıp kullanacak :)
Artık ben istemiyorum hiçbir şekilde..Ev kardeşin üzerine öyle bekler üstüne almayı? Dur bakalım.. O gelecek gibi geliyor bana sakın dönmeyin.
Teşekkür ederim. Ben arkadaşımın uyarısı üzerine kendi kendimi muayene ederken farketmiştim göğsümdeki kitleyi, aldırdım daha sonra.Çok teşekkür ederim..
Ben hiç muayene olmadım bugüne kadar ..
İnşallah dediğiniz gibi olur,bir sıkıntı çıkmaz..
Sizin de annenize çok geçmiş olsun bu arada, Allah korusun..
Geçmiş olsun..Teşekkür ederim. Ben arkadaşımın uyarısı üzerine kendi kendimi muayene ederken farketmiştim göğsümdeki kitleyi, aldırdım daha sonra.
Tedbir amaçlı kontrol etmekte fayda var. Teşekkür ederim bu arada.Geçmiş olsun..
Gerçekten mi
Ben kendi kendimi muayene de etmem hiç..
Ben de öyle düşünüyorum..Tedbir amaçlı kontrol etmekte fayda var. Teşekkür ederim bu arada.
Ayrıca hayatınız hakkında hayırlısı olur insallah. Konularınızı uzun süredir okuyorum, eşiniz evlilik sorumluluğundan sıkılmış fakat ailesinin yada çevresinin baskısıyla yürütmeye çalışıyor gibi geldi.
Biraz gururlu olmayı denersen üzülmezsinÖyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken de dişimi sıktım resmen ağlamamak İçin..
içeri girer görür ağladığımı diye.
O şimdi mutlu mubenim içim böyle yanarken onun İçin hiçbir eksiklik yok mu Yani
annemin çekişmeli davası tebliğden 4 ay sonraya gün verilince başladı malesef. Anlaşmalı olsa hemen bitiyor daHangi mahkemeye düştü? Benimki 2 de. 2 nin 2 hakimi de ayrışmış. 11 martta açtık davayı daha dilekçem 2 gün önce tebliğe çıktı. Benimki çekişmeli birde kim bilir kaç sene sürecek
Gurursuz olduğumu sanmıyorum zaten...Biraz gururlu olmayı denersen üzülmezsin
canım çok geçmiş olsun Allah anneciğine acil şifalar versinArtık ben istemiyorum hiçbir şekilde..
Şuan da çok mutlu sayılmam,ama aşacağım inşallah böyle kalmayacak..
Çok teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun Allah anneciğine acil şifalar versin
diğerini de Allah bildiği gibi yapsın
Hiç merak etmeyin. Arkadaşımın annesinde de yıllardır var kireçlenme, bir sorun yaşamadı. Umarım siz de güzel haber alırsınız.Salı günü çıkacak mamografi sonucu, ultrasona göre kireçlenme varmış, çok üzgünüm..
Kendi dr u yurtdışına gidecekmiş , geç tarihe randevu verdi.
Annem sonucu alınca başka dr gösterecek..
Ağzınıza sağlık,çok teşekkür ederim.. umarım .. umarım...Hiç merak etmeyin. Arkadaşımın annesinde de yıllardır var kireçlenme, bir sorun yaşamadı. Umarım siz de güzel haber alırsınız.
Beni anlamamana inan hiç şaşırmadım. Aynı düzeyde olsak zaten üzülmezdin. Şu halde kendini gurursuz görmüyorsun. Adam git dese bile yuvam da yuvam diyosun. Aman kendini gurursuz görsen acaba daha neleri kabul edeceksin merak ettim. Kocan seni insan yerine koymuyosa ve evden gidiyorsa sen kağıt üzerinde olan bir evliliğe yuvam deme. Bu evliliği yuva olarak sadece sen düşünüyosun. Eşin gittiğine göre ona göre bir yuvanız yokGurursuz olduğumu sanmıyorum zaten...
Bir evlilik bitiyor üzülmek gurursuzluk mu ? Üzülen gurursuz mu oluyor? Ne kadar saçma bir düşünce...
Biraz sakin olun neden bu kadar celallendiniz ki? Kadinin birseyi kabul ettigi yok.Kabul etmedigi icin bosaniyor zaten.Hic mi iyi bir anisi olmamistir esiyle ya da birlikte guldukleri zamanlar...Adam gitti evlilik bitti hop uzulmeyeyim.Gercek hayatta boyle mi yasaniyor hersey ya abartmayin lutfen.Beni anlamamana inan hiç şaşırmadım. Aynı düzeyde olsak zaten üzülmezdin. Şu halde kendini gurursuz görmüyorsun. Adam git dese bile yuvam da yuvam diyosun. Aman kendini gurursuz görsen acaba daha neleri kabul edeceksin merak ettim. Kocan seni insan yerine koymuyosa ve evden gidiyorsa sen kağıt üzerinde olan bir evliliğe yuvam deme. Bu evliliği yuva olarak sadece sen düşünüyosun. Eşin gittiğine göre ona göre bir yuvanız yok
Ne derseniz deyin. Adam kadına değer vermiyor ama kadın hala yuvam diyor çok seviyorum diyor. Güçlü olmak lazım. Boşanma korkusunu adama hissettirmek lazım. Adam herşeyi yapsın ama kadın yuvam yıkılmasın diye düşünürse adam her pisliği yapar.Biraz sakin olun neden bu kadar celallendiniz ki? Kadinin birseyi kabul ettigi yok.Kabul etmedigi icin bosaniyor zaten.Hic mi iyi bir anisi olmamistir esiyle ya da birlikte guldukleri zamanlar...Adam gitti evlilik bitti hop uzulmeyeyim.Gercek hayatta boyle mi yasaniyor hersey ya abartmayin lutfen.
Bakın ben bu konuda sizinle tamamen hemfikirim.Ama kadin zaten davasini acmis mahkeme gununu bekliyor o yuzden tavriniz biraz sert geldi bana.Ne derseniz deyin. Adam kadına değer vermiyor ama kadın hala yuvam diyor çok seviyorum diyor. Güçlü olmak lazım. Boşanma korkusunu adama hissettirmek lazım. Adam herşeyi yapsın ama kadın yuvam yıkılmasın diye düşünürse adam her pisliği yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?