Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Hıh konu sahibininde buna ihtiyacı vardı, iyi olmanıza çok sevindik araya kendi hikayenizi sıkıştırmanız süper olmuş.

@1var1yok nasılsın?Annen nasıl?Eşinin ailesi geldilermi görüşmeye
Evet geçen hafta amcası ve anne babası geldiler,kendisi yoktu.. okuluna gitmişti..
Ev aldınız mı dedim, yok dedi, oğlunuz aldık dedi dedim, babası pazarlıktan cayıldı dedi..
Amcası bu evliliğin oluru yok mu dedi bana, ben de ev alınmamışsa o zaman yeğenine söyle oturduğumuz evde oturulacaksa, maddi imkanlar müsait olana kadar, ve de evlilik terapistine birlikte gitmemizi kabul ederse bir defa daha deneyebiliriz, dedim.. kendisine bunları söyle, olumlu olumsuz bir an önce bana haber versin dedim..

3-5 gün geçti, yazdı..
bana gerçek bir eş olacaksan,Yanımda olacaksan devam edelim karar senin diye...
Ben de amcanla konuştum , asıl sen onlara tamam diyor musun dedim, ben kovulduğum evde durmam vs vs .. bir sürü zırva..
Baban beni o evden kovdu diyor..
Ben de madem bu sebeple boşanmayı seçtin, babam eşyanı al götür dedi hata mı etmiş dedim..
Madem babam seni kovdu, babamla seni görüştürmeyeyim bundna sonra, aynı ortamda bir araya getirmeyeceğim dedim, ona da yanaşmadı.. sırf benim vicdan azabı çekmem için dedi bunu ,baban beni kovdu diye.. ben de sırf onun kabul etmeyeceğini bile bile o ilerde yaşasın pişmanlık diye babamla görüşme bile dedim..
Yani son sözü yine ben o evde de oturmam,evlilik terapistine de gitmem oldu..
Ben de tamam dedim, bir an önce bu evi boşalt dedim..

Ev almamışlar yani, benim hiçbir çözüm Önerime yanaşmadı yine..
Böyle...
Celp te gelmiş zaten, annemlerde kalıyordum,alamadım da almama da gerek yokmuş, 3 Mayıs’ta gideceğim bitecek işte..
İyi sayılırım, annemin sağlık sorunu kafamı kurcalıyor. 19 nisanda kendi doktoru dönünce belli olacak, o parça çıkarılacak ama kötü olma ihtimali var %50 ..
Çok zor günlerden geçiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah selamet versin, her iki durumunuz için de..

Biliyordum o evi almadıklarını. :) niye illaki o ev diye direttin ki? Kiraya çıksaydınız? O konuda çok haksız sayılmaz bunca şeyden sonra babanın evinde kalmaya yüzü tutmaz.

Biliyordum o evi almadıklarını. :) niye illaki o ev diye direttin ki? Kiraya çıksaydınız? O konuda çok haksız sayılmaz bunca şeyden sonra babanın evinde kalmaya yüzü tutmaz.
Kirayı da kabul etmiyor kendisi..
Kirada oturacağıma biraz daha katar evimin borcunu öderim diyor..
Daha önce onu da söyledim.. istemedi..

Anneniz icin cok gecmis olsun umarim güzel haberler alirsiniz. Öncelikle hakkinda hayirlisini diliyorum ama esin cok bencil bir insan. Kulu kölesi ol her dedigini yap yinede memnun olmaz bir tip.

Anneniz icin cok gecmis olsun umarim güzel haberler alirsiniz. Öncelikle hakkinda hayirlisini diliyorum ama esin cok bencil bir insan. Kulu kölesi ol her dedigini yap yinede memnun olmaz bir tip.
Çok sağ olun..
Ya annem iyi olsun da bu evlilik inanın hiç gözümde yok ..
Bu evlilik bitince bir yerden sonra tekrar toparlanacağımı biliyorum ama anneme bir şey olursa ben ne yaparım...
İlla kardeşinin üstüne kredi çekilerek ev alma niyetiyle bu evliliğin bitmesini kabul eden insan İçin neden üzüleyim ki...

Aynen..
Ben başkasının üzerine olan evi istemiyorum diye yine söyledim, o ev bir başkasının değil bizim olacak bunu o kafana bi sok diyor bana..
Ama tapu kardeşinin üstüne olacaktı yine..
Ben de buna gelemedim .
Ben barışma adımı atınca iflah oldu sandım. Adamdaki inada bak.

Ya bi de şu ipotek olayını teklif et madem. Herhangi bi evi ipotek gösterip evi senin ya da eşinin üzerine yaptırmayı teklif et. O zaman kardeşi kredi çeker ama ev onun üzerine olmamış olur?

Ben barışma adımı atınca iflah oldu sandım. Adamdaki inada bak.
Yok..
İlla ev alacaktı yine..
Bu defa değil ama diğer seferlerde söylemiştim,kira olayını ona da az önce dediğim cevabı verdi..
Bu zor günlerimde yanımda yok ya, hiç olmasın bundan sonra.. Allah muhtaç etmesin... diyecek lafım yok..

Ya bi de şu ipotek olayını teklif et madem. Herhangi bi evi ipotek gösterip evi senin ya da eşinin üzerine yaptırmayı teklif et. O zaman kardeşi kredi çeker ama ev onun üzerine olmamış olur?
İnanın hiç uğraşacak halim yok ya..
O istese bu evliliğin devamını , ilerisi için bu konuda güven sıkıntısı yaşadığımı o bir hal çaresine bakardı..
öyle değil mi..
İnsan bir şeyi isterse bir yolunu bulur..
Hele şu dönemde hiç uğraşmak istemiyorum.
Tamam bitsin.. ben bunu göze almıştım zaten, amcasıgil konuşmaya geldi bir daha, son bir cevap hakkı doğdu ona..

Haklısın ne diyim. Bütün bunları kendisi de düşünüp teklif edebilir. Korkma spnuçlar temiz çıkacak inşallah içini ferah tut Allaha güven.

Haklısın ne diyim. Bütün bunları kendisi de düşünüp teklif edebilir. Korkma spnuçlar temiz çıkacak inşallah içini ferah tut Allaha güven.
İnşallah
Şuan için en önemlisi bu...
Ben zaten sevilen biri olsaydım, elimi bırakmazdı, Yanımda olurdu.. ben beni sevmediğini de kabullendim.. o yüzden çok fazla önemi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…