Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Cidden öğretmen misiniz, zira okuduğunuzu anlamama sıkıntınız var.
Konu sahibi zaten evinden ayrılmış ailesinin yanında, davasını da açmış.

Cidden öğretmen misiniz, zira okuduğunuzu anlamama sıkıntınız var.
Konu sahibi zaten evinden ayrılmış ailesinin yanında, davasını da açmış.
Öğretmendim ama kanserim ve yaşamaya çalışıyorum. Asıl siz konu sahibinin bana ne dediğini anlamamışsınız. Adam evliliğini düşünmüyor evden gidiyor ama kadın hala yuvam diyor.

Bu nasıl sert bir üsluptur hanım efendi ?
Farkında mısınız bilmiyorum ben olayın ertesi günü davamı açmışım... 3 Mayıs a gün bile verilmiş ve bekliyorum..
Onunla en ufak bir iletişimim yok..
Ortada gurursuz olduğum hangi durum var ? İnsan olarak etkileniyor ve üzülüyoruz bir şeyler için.. mutlu olmak üzere adılan adımlardan sonra bu hale gelmek ,ve dediğim gibi insan olarak bunlardan etkilenip üzülmek gurursuzluk mu? Ben “icraat göster,elindeki imzalı kağıdı ver, tehdit etme beni” bu sözleri bile hazmedememiş ve gitmiş dava açmışım... bu mudur gurursuzluk? İlk mesajdan itibaren bir saldırı havasındasınız bana karşı neden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız. Dilim serttir. Ama işte nerde yuvam diye ağlayan bir kadın görsem dayanamıyorum
Dilin sert olması marifet değildir..
Hele ki gereksiz zamanlarda..
Benim de dilim çok serttir mesela.. ama gereksiz zamanlarda insanları kırmak İçin değil, hak edene hak ettiği şekilde cevap vermek için...

Ay ne kadar duygusuzsunuz ya. Kadın zaten boşanma davası açmış gününü bekliyor. Siz üzülmesine bile laf ediyorsunuz. Boşanıyor; bir zahmet üzülsün, arada canı sıkılsın, keşkeleri olsun, kızgınlıkları, kırgınlıkları olsun. İnsan sonuçta. Kim boşanacağım diye evleniyor ? Üzülmesinden doğal ne var ? Bunun nesi gurursuzluk anlamıyorum. Güçlü kadın demek üzülmeyen kadın demek değildir hanımefendi.

Gurursuz olduğumu sanmıyorum zaten...
Bir evlilik bitiyor üzülmek gurursuzluk mu ? Üzülen gurursuz mu oluyor? Ne kadar saçma bir düşünce...
Boşver sen.... ne kadar kötü bile olsa, hatta şiddet gören kadınlar bile evlilikleri biterken üzülüyor yıkılıyor. En basitinden bir alışkanlık bitiyor ya...İnsan sigarayı bırakırken bile nasıl zorlanıyor ki sen beraber oldugun insanı bırakıyorsun...Üzülmek çok çok çok normal....Ben de bir ara eşimle ayrılmalıyım diye düşünmüştüm. Hatta bir kaç ay boyunca gece gündüz düşünüp kendimi hasta etmiştim. Sonrasında ne olacak ya diyip akısına bıraktım, kurslara yazıldım, işe gittim geldim vb.. Bir taraftan ama hala aklımda düşünce vardı.. En sonunda eşimle konuştum, sorunlarımı anlattım, yoksa ayrılmak istediğimi söyledim. Sorunlarıma çözüm buldu mu hayır, ama yapıcı yaklaştı bana; bu anlattıklarımın ayrılmak için yeterli olmadığını söyledi, ayrılmak istemediğini söyledi vb.. Devam etmeye karar verdik. Şimdi iyi gidiyoruz. Ama demem o ki düşüncesi bile beni yatağa düşürmüştü ki gördüğüm kadarıyla sen gayet güçlüsün

İyiyim çok şükür..
Annemin bazı sağlık sorunları var şu aşamada.. size yemin ederim o umrumda bile değil...
Ha aklıma gelmiyor mu ,geliyor..
Ama en son o evden gittiği gün gözümden yaş döküldü onun İçin, hıçkıra hıçkıra ağladım o gün..
sonra düşündüm, beni bırakıp giden bir insan .. ben şöyle şöyle yapalım,bitmesin vs bütün yaklaşımlarımı reddedip, rızam yok istemiyorum dememe rağmen burnunun dikine gidip beni önemsemiyorsa bitmiştir ya böyle bir İnsan benim için dedim...
Tam 1 ay kaldı, sonrasında zaman geçince daha iyi olacağım inşallah...
Allah ım yardımcım olsun..

Amin canım.. Bu ev almaktaki inat nedir böyle ya cok sasırdım. Ama yine de sana benımle geliyor musun demesi senın hakkında hala umudu var hissini verdi bana. Umarım cok mutlu olursun

Tetkik sonuçları nasıl inşallah korktuğun gibi çıkmamıştır

Tetkik sonuçları nasıl inşallah korktuğun gibi çıkmamıştır
Doktoru yurt dışına çıktı ve 19 Nisan a randevu verdi abla.. yani doktora gösteremedik ama annem Perşembe günü başka bir genel cerraha gösterecek..
Onun dışında mikrokalsifikasyon yani kireçlenme varmış. Sağ göğüste gevşek halde, 6 ay sonunda ultrason çekilmesi gerektiği, sol göğüste ise sık ve kümelenmiş halde orta derecede şüpheli bir kireçlenme gözlendiği yazılmış
Tel ile işaretleme yöntemiyle alınması gerektiği yazıyor sol göğüs İçin...
Dua ile bekliyoruz, şüpheli bir şey olması korkutuyor.. Allah yardımcımız olsun, zor günler geçiriyoruz..

Dualarım seninle inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine korkulacak birşey çıkmaz.

Aynen anne bir tane koca bin tane. Rabbim annene sağlık versin. Acılar bazen üst üste gelir sonra geçer biraz sabır. İlişkiyi zorladınız. Birbirinize uygun değilsiniz. Annen sağlığına kavuşunca kendine dön bak. Dibi gör ondan sonrası ferahlık. Acını erteleme. Genceciksin yeniden aşık olup sevilecsksin.

Çok sağ olun..
İnşallah, annem iyi olsun da gerisinin önemi yok..
Çok şükür ben de iyiyim, yeyip içip geziyor,kuzenimle vs vakit geçiriyorum..
Hep bu psikolojide olursam çok kolay atlatacağım Allah ın izniyle, ki birkaç ay sonra inşallah daha iyi olacağım..

Şuan bulunduğum şehirde değilim zaten , eşyalarını toplamamış daha evden..
Okuduğu ilde sınavlardaymış.. önümüzdeki hafta gelip toplar sanırım eşyaları. 20 gün kadar kaldı, geç bir tarih olsa öne almaya çalışırdım da bekliyorum şimdilik o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…