- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Evet haklısınız. Dilim serttir. Ama işte nerde yuvam diye ağlayan bir kadın görsem dayanamıyorumBakın ben bu konuda sizinle tamamen hemfikirim.Ama kadin zaten davasini acmis mahkeme gununu bekliyor o yuzden tavriniz biraz sert geldi bana.
Cidden öğretmen misiniz, zira okuduğunuzu anlamama sıkıntınız var.Ne derseniz deyin. Adam kadına değer vermiyor ama kadın hala yuvam diyor çok seviyorum diyor. Güçlü olmak lazım. Boşanma korkusunu adama hissettirmek lazım. Adam herşeyi yapsın ama kadın yuvam yıkılmasın diye düşünürse adam her pisliği yapar.
Öğretmendim ama kanserim ve yaşamaya çalışıyorum. Asıl siz konu sahibinin bana ne dediğini anlamamışsınız. Adam evliliğini düşünmüyor evden gidiyor ama kadın hala yuvam diyor.Cidden öğretmen misiniz, zira okuduğunuzu anlamama sıkıntınız var.
Konu sahibi zaten evinden ayrılmış ailesinin yanında, davasını da açmış.
Bu nasıl sert bir üsluptur hanım efendi ?Beni anlamamana inan hiç şaşırmadım. Aynı düzeyde olsak zaten üzülmezdin. Şu halde kendini gurursuz görmüyorsun. Adam git dese bile yuvam da yuvam diyosun. Aman kendini gurursuz görsen acaba daha neleri kabul edeceksin merak ettim. Kocan seni insan yerine koymuyosa ve evden gidiyorsa sen kağıt üzerinde olan bir evliliğe yuvam deme. Bu evliliği yuva olarak sadece sen düşünüyosun. Eşin gittiğine göre ona göre bir yuvanız yok
Dilin sert olması marifet değildir..Evet haklısınız. Dilim serttir. Ama işte nerde yuvam diye ağlayan bir kadın görsem dayanamıyorum
Ay ne kadar duygusuzsunuz ya. Kadın zaten boşanma davası açmış gününü bekliyor. Siz üzülmesine bile laf ediyorsunuz. Boşanıyor; bir zahmet üzülsün, arada canı sıkılsın, keşkeleri olsun, kızgınlıkları, kırgınlıkları olsun. İnsan sonuçta. Kim boşanacağım diye evleniyor ? Üzülmesinden doğal ne var ? Bunun nesi gurursuzluk anlamıyorum. Güçlü kadın demek üzülmeyen kadın demek değildir hanımefendi.Beni anlamamana inan hiç şaşırmadım. Aynı düzeyde olsak zaten üzülmezdin. Şu halde kendini gurursuz görmüyorsun. Adam git dese bile yuvam da yuvam diyosun. Aman kendini gurursuz görsen acaba daha neleri kabul edeceksin merak ettim. Kocan seni insan yerine koymuyosa ve evden gidiyorsa sen kağıt üzerinde olan bir evliliğe yuvam deme. Bu evliliği yuva olarak sadece sen düşünüyosun. Eşin gittiğine göre ona göre bir yuvanız yok
Boşver sen.... ne kadar kötü bile olsa, hatta şiddet gören kadınlar bile evlilikleri biterken üzülüyor yıkılıyor. En basitinden bir alışkanlık bitiyor ya...İnsan sigarayı bırakırken bile nasıl zorlanıyor ki sen beraber oldugun insanı bırakıyorsun...Üzülmek çok çok çok normal....Ben de bir ara eşimle ayrılmalıyım diye düşünmüştüm. Hatta bir kaç ay boyunca gece gündüz düşünüp kendimi hasta etmiştim. Sonrasında ne olacak ya diyip akısına bıraktım, kurslara yazıldım, işe gittim geldim vb.. Bir taraftan ama hala aklımda düşünce vardı.. En sonunda eşimle konuştum, sorunlarımı anlattım, yoksa ayrılmak istediğimi söyledim. Sorunlarıma çözüm buldu mu hayır, ama yapıcı yaklaştı bana; bu anlattıklarımın ayrılmak için yeterli olmadığını söyledi, ayrılmak istemediğini söyledi vb.. Devam etmeye karar verdik. Şimdi iyi gidiyoruz. Ama demem o ki düşüncesi bile beni yatağa düşürmüştü ki gördüğüm kadarıyla sen gayet güçlüsünGurursuz olduğumu sanmıyorum zaten...
Bir evlilik bitiyor üzülmek gurursuzluk mu ? Üzülen gurursuz mu oluyor? Ne kadar saçma bir düşünce...
İyiyim çok şükür..Boşver sen.... ne kadar kötü bile olsa, hatta şiddet gören kadınlar bile evlilikleri biterken üzülüyor yıkılıyor. En basitinden bir alışkanlık bitiyor ya...İnsan sigarayı bırakırken bile nasıl zorlanıyor ki sen beraber oldugun insanı bırakıyorsun...Üzülmek çok çok çok normal....Ben de bir ara eşimle ayrılmalıyım diye düşünmüştüm. Hatta bir kaç ay boyunca gece gündüz düşünüp kendimi hasta etmiştim. Sonrasında ne olacak ya diyip akısına bıraktım, kurslara yazıldım, işe gittim geldim vb.. Bir taraftan ama hala aklımda düşünce vardı.. En sonunda eşimle konuştum, sorunlarımı anlattım, yoksa ayrılmak istediğimi söyledim. Sorunlarıma çözüm buldu mu hayır, ama yapıcı yaklaştı bana; bu anlattıklarımın ayrılmak için yeterli olmadığını söyledi, ayrılmak istemediğini söyledi vb.. Devam etmeye karar verdik. Şimdi iyi gidiyoruz. Ama demem o ki düşüncesi bile beni yatağa düşürmüştü ki gördüğüm kadarıyla sen gayet güçlüsün
Amin canım.. Bu ev almaktaki inat nedir böyle ya cok sasırdım. Ama yine de sana benımle geliyor musun demesi senın hakkında hala umudu var hissini verdi bana. Umarım cok mutlu olursunİyiyim çok şükür..
Annemin bazı sağlık sorunları var şu aşamada.. size yemin ederim o umrumda bile değil...
Ha aklıma gelmiyor mu ,geliyor..
Ama en son o evden gittiği gün gözümden yaş döküldü onun İçin, hıçkıra hıçkıra ağladım o gün..
sonra düşündüm, beni bırakıp giden bir insan .. ben şöyle şöyle yapalım,bitmesin vs bütün yaklaşımlarımı reddedip, rızam yok istemiyorum dememe rağmen burnunun dikine gidip beni önemsemiyorsa bitmiştir ya böyle bir İnsan benim için dedim...
Tam 1 ay kaldı, sonrasında zaman geçince daha iyi olacağım inşallah...
Allah ım yardımcım olsun..
Tetkik sonuçları nasıl inşallah korktuğun gibi çıkmamıştırİyiyim çok şükür..
Annemin bazı sağlık sorunları var şu aşamada.. size yemin ederim o umrumda bile değil...
Ha aklıma gelmiyor mu ,geliyor..
Ama en son o evden gittiği gün gözümden yaş döküldü onun İçin, hıçkıra hıçkıra ağladım o gün..
sonra düşündüm, beni bırakıp giden bir insan .. ben şöyle şöyle yapalım,bitmesin vs bütün yaklaşımlarımı reddedip, rızam yok istemiyorum dememe rağmen burnunun dikine gidip beni önemsemiyorsa bitmiştir ya böyle bir İnsan benim için dedim...
Tam 1 ay kaldı, sonrasında zaman geçince daha iyi olacağım inşallah...
Allah ım yardımcım olsun..
Doktoru yurt dışına çıktı ve 19 Nisan a randevu verdi abla.. yani doktora gösteremedik ama annem Perşembe günü başka bir genel cerraha gösterecek..Tetkik sonuçları nasıl inşallah korktuğun gibi çıkmamıştır
Dualarım seninle inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine korkulacak birşey çıkmaz.Doktoru yurt dışına çıktı ve 19 Nisan a randevu verdi abla.. yani doktora gösteremedik ama annem Perşembe günü başka bir genel cerraha gösterecek..
Onun dışında mikrokalsifikasyon yani kireçlenme varmış. Sağ göğüste gevşek halde, 6 ay sonunda ultrason çekilmesi gerektiği, sol göğüste ise sık ve kümelenmiş halde orta derecede şüpheli bir kireçlenme gözlendiği yazılmış
Tel ile işaretleme yöntemiyle alınması gerektiği yazıyor sol göğüs İçin...
Dua ile bekliyoruz, şüpheli bir şey olması korkutuyor.. Allah yardımcımız olsun, zor günler geçiriyoruz..
Amin ablaDualarım seninle inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine korkulacak birşey çıkmaz.
Umarımrabbim bu gun annenin temiz haberiyle tum ailenizi sevindirir insallah canim dualarimdasin
Çok sağ olun..Aynen anne bir tane koca bin tane. Rabbim annene sağlık versin. Acılar bazen üst üste gelir sonra geçer biraz sabır. İlişkiyi zorladınız. Birbirinize uygun değilsiniz. Annen sağlığına kavuşunca kendine dön bak. Dibi gör ondan sonrası ferahlık. Acını erteleme. Genceciksin yeniden aşık olup sevilecsksin.
Şuan bulunduğum şehirde değilim zaten , eşyalarını toplamamış daha evden..Merhaba arkadaşım. Ben boşandım. Kalemi arayıp rica edip davamızı öne çektik ve yine hakime rica edip aynı gün kararı yazdırıp kesinleştirdik. Eğer 1 ay daha beklemek istemiyorum dersen diye bilgilendirmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?