- 20 Ocak 2010
- 48.868
- 189.325
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Gene barışmak için uğraşmışsın ama kocan olacak gene burnundan kıl aldırmamış aferin böyle devam et az ezdi çünkü seniEvet geçen hafta amcası ve anne babası geldiler,kendisi yoktu.. okuluna gitmişti..
Ev aldınız mı dedim, yok dedi, oğlunuz aldık dedi dedim, babası pazarlıktan cayıldı dedi..
Amcası bu evliliğin oluru yok mu dedi bana, ben de ev alınmamışsa o zaman yeğenine söyle oturduğumuz evde oturulacaksa, maddi imkanlar müsait olana kadar, ve de evlilik terapistine birlikte gitmemizi kabul ederse bir defa daha deneyebiliriz, dedim.. kendisine bunları söyle, olumlu olumsuz bir an önce bana haber versin dedim..
3-5 gün geçti, yazdı..
bana gerçek bir eş olacaksan,Yanımda olacaksan devam edelim karar senin diye...
Ben de amcanla konuştum , asıl sen onlara tamam diyor musun dedim, ben kovulduğum evde durmam vs vs .. bir sürü zırva..
Baban beni o evden kovdu diyor..
Ben de madem bu sebeple boşanmayı seçtin, babam eşyanı al götür dedi hata mı etmiş dedim..
Madem babam seni kovdu, babamla seni görüştürmeyeyim bundna sonra, aynı ortamda bir araya getirmeyeceğim dedim, ona da yanaşmadı.. sırf benim vicdan azabı çekmem için dedi bunu ,baban beni kovdu diye.. ben de sırf onun kabul etmeyeceğini bile bile o ilerde yaşasın pişmanlık diye babamla görüşme bile dedim..
Yani son sözü yine ben o evde de oturmam,evlilik terapistine de gitmem oldu..
Ben de tamam dedim, bir an önce bu evi boşalt dedim..
Ev almamışlar yani, benim hiçbir çözüm Önerime yanaşmadı yine..
Böyle...
Celp te gelmiş zaten, annemlerde kalıyordum,alamadım da almama da gerek yokmuş, 3 Mayıs’ta gideceğim bitecek işte..
İyi sayılırım, annemin sağlık sorunu kafamı kurcalıyor. 19 nisanda kendi doktoru dönünce belli olacak, o parça çıkarılacak ama kötü olma ihtimali var %50 ..
Çok zor günlerden geçiyorum...
Kapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Barışmak İçin uğraşmadım..Gene barışmak için uğraşmışsın ama kocan olacak gene burnundan kıl aldırmamış aferin böyle devam et az ezdi çünkü seni
Ciddi misiniz..Kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorsun diye suçlu sen oldun değil mi ? :) şaka gibi konuyu görünce kendimi gördüm biraz daha farklı yolla emeğim olan evi annenizin üzerine yapacam diyen bir eşten ayrılma aşamasındayım sebep hiçbir hakkım yok diye kendi parasıymış. Boşver kardeş yakma içini böyle adamlar bugün olmazsa yarın soğutuyor kendinden
Tamam boşaltırım dedi miBarışmak İçin uğraşmadım..
Onun onları kabul etmeyeceğini bilerek sundum o teklifi..
Günah benden gitti, bu evliliğin yükü onun omuzlarına kaldı artık..
İlerde vicdan azabını ben değil,o çeksin diye dedim..
Ona ne tek kelime yazdığım,çizdiğim,konuştuğum var..
Sunduğum şeyleri kabul etmediği an tamam boşaltırsın evi bir an önce dedim, onun istediği gibi yaşamaya kabul etmedim ki evliliği devam ettirmek uğruna..
Evet dedi..Tamam boşaltırım dedi mi
İsabet olmuşEvet dedi..
Aynen..İsabet olmuş
Hayırlısı ... anlaşmaya gönlü olsa her yola gelirdi
Gönlü olmayanla da zaten hayat geçmez
Hakkında hayırlısı olsun canım.Aynen..
Günah benden gitti..
Mesela o bana “ evlilik terapistine gidelim, bir de öyle deneyelim” deseydi.. ve ben hayır deseydim eğer çok iyi biliyorum ki ileride pişman olurdum...
keşke deneseydim, ne kaybederdim derdim..
Bizim için istedi, bir çıkarı yoktu ki derdim..
Derdim Yani...
İşte ben değil, o desin bunları diye son defa bunu da teklif ettim.. ama biliyordum ki onun kafa yapısındaki bir insan bunları kabul etmezdi..
Neyse bakalım hayırlısı
Ben göndermem.Polisliğe ve astsubaylığa başvuru yapacağını, benim sicil kaydımın lazım olduğunu ve bugün göndermem gerektiğini yazmış bana ...
Hiçbir şey yazmadım, birkaç mesaj daha attı bununla ilgili..
Sonra “her şey normal gibi bunu benden nasıl istiyorsun,boşanmaya az kaldı ondan sonra başvurursun,beni ilgilendirmez” yazdım..
Boşanmadan önce gireceğim bu sınava vs yazdı.. başka hiçbir şey demedim..
Benim hayatımı bu hale getirdi, hiçbir şey olmamış gibi ona bunu göndermek istemiyorum aslında .. ne yapayım bilmiyorum..
Gondermeyeceksin kuzum utanmaza bak ya işi düşünce yazıyor bencil ve egoist ne hali varsa görsün gerekirse sınavlara giremesin boşver...Polisliğe ve astsubaylığa başvuru yapacağını, benim sicil kaydımın lazım olduğunu ve bugün göndermem gerektiğini yazmış bana ...
Sonra “her şey normal gibi bunu benden nasıl istiyorsun,boşanmaya az kaldı ondan sonra başvurursun,beni ilgilendirmez” yazdım..
Benim hayatımı bu hale getirdi, hiçbir şey olmamış gibi ona bunu göndermek istemiyorum aslında .. ne yapayım bilmiyorum..
Polisliğe ve astsubaylığa başvuru yapacağını, benim sicil kaydımın lazım olduğunu ve bugün göndermem gerektiğini yazmış bana ...
Günaha Girer miyim hayatıyla ilgili bir şey sonuçta diye düşünüyorum...Gondermeyeceksin kuzum utanmaza bak ya işi düşünce yazıyor bencil ve egoist ne hali varsa görsün gerekirse sınavlara giremesin boşver...
Ben de aynen dediğiniz gibi düşündüm işte.. günaha girmemek için...ben onun günahına girmek istemezdim. gerçekten lazimsa gönderirdim. ama yasadiklarinizdan dolayi gondermek istemezseniz de yadirgamam sizi ben.
Göndermek istemiyorum zaten ama hayatını etkilemek te istemiyorum .. günaha girmek istemiyorum..ama şu yaşadıklarıma bakınca göndermeyi hiç istemiyorum...Ben göndermem.
Sizi bilmiyorum tabi.
Ben de aynen dediğiniz gibi düşündüm işte.. günaha girmemek için...
Ama o benim hayatımı be hale getirdi ona bakıyorum bir de ve bunu düşününce göndermek istemiyorum..
Ne günahı kuzum Allah'ını seversen...Günaha Girer miyim hayatıyla ilgili bir şey sonuçta diye düşünüyorum...
Ama şuan beni bu durumlara düşürüp, şu yaşadıklarıma bakınca da göndermek istemiyorum bilmiyorum
Dediğiniz gibi..herkesin iyiliği ve kötülüğü de kendi önüne çıkıyo. o sizin günahıniza girdi diye siz niye onun gunahini omzunuza alasiniz ki.
bana tokat atana gül atarim gibi bi yaklasim değil yanlış anlamayin beni. haklısınız da sonuna kadar konularınızi biliyorum takip ediyorum.
ama bosanirken bile herşeye dikkat ettiniz hak hukuk gecmesin diye. bırakın vebali size kalmasin. sanki polis astsubay olunca mutlu mu olcak. sizin yollariniz ayrı artık. onun ayağına batan taslar ne caninizi acitir ne de mutlu eder sizi.
herkes ettiğini bulacak sizin ekstra bi caba harcamaniza gerek yok.
Polislik ve astsubaylığa girecekmiş şimdi de..Ne günahı kuzum Allah'ını seversen...
O yuvasını dağıtırken çaba harcamazken asıl günaha girdi...
Hani okuyordu bu paşa!!!!
Nolmuş şimdi...
Bırak ne hali varsa görsün giremesin o sınavlara birde utanmadan boşanmadan önce gireceğim diyor deli oldum burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?