- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Gönderme ne mok yerse yesinPolisliğe ve astsubaylığa başvuru yapacağını, benim sicil kaydımın lazım olduğunu ve bugün göndermem gerektiğini yazmış bana ...
Hiçbir şey yazmadım, birkaç mesaj daha attı bununla ilgili..
Sonra “her şey normal gibi bunu benden nasıl istiyorsun,boşanmaya az kaldı ondan sonra başvurursun,beni ilgilendirmez” yazdım..
Boşanmadan önce gireceğim bu sınava vs yazdı.. başka hiçbir şey demedim..
Benim hayatımı bu hale getirdi, hiçbir şey olmamış gibi ona bunu göndermek istemiyorum aslında .. ne yapayım bilmiyorum..
Ya gönderme evrak mevrak ne alaka? Neden iflah olsun ki? Olacaksa da sen mi sebep olacaksin bu kadar iyi niyetli olma. Birak kendi kendine halletsin hem senin küçük beynin basmazmis hicbirseye. Sana oyle demisti. Hatırladın mı??? Aklina bunlari getir.Polislik ve astsubaylığa girecekmiş şimdi de..
dgs sınavına girecekti, hazırlanmak zor geldi heralde bilmiyorum..
Şimdi de farklı yollara kayıyor..
Bana yakışan o evrağı gönderip Allah a havale etmek..
Ama her şeyi de kolayca onun önüne sermek istemiyorum daha fazla bilmiyorum...
Dediğiniz gibi..
Kalbimin bir tarafı diyor ki boşver def olsun gitsin,Ne hali varsa görsün yolla gitsin..
Bir tarafı da bu evliliği bu kadar kolay hiçe sayan,kıytırık sebepler için bu hallere sebep olan birine o evrağı gönderme,boşandıktan sonra girsin gireceği sınavlara diyor..
Zor bir karar canımDediğiniz gibi..
Kalbimin bir tarafı diyor ki boşver def olsun gitsin,Ne hali varsa görsün yolla gitsin..
Bir tarafı da bu evliliği bu kadar kolay hiçe sayan,kıytırık sebepler için bu hallere sebep olan birine o evrağı gönderme,boşandıktan sonra girsin gireceği sınavlara diyor..
Sizin yaptığınız onun yaptıklarına göre şekillenmemeli. Siz doğru olanı yapmalısınız. O da yeni bir hayata başlayacak siz de. Ne kadar kötü olsa da bir insanın hayatından bir sınav dönemi götürme vebaline girmeyin bence. Allah için büyüklük sizde kalsınGünaha Girer miyim hayatıyla ilgili bir şey sonuçta diye düşünüyorum...
Ama şuan beni bu durumlara düşürüp, şu yaşadıklarıma bakınca da göndermek istemiyorum bilmiyorum
Saflık mı bilmiyorum..Boşanınca neden boşandı diye araştıracaklar heralde ondan o riske girmek istemiyor oh ne alak ya sana yapmadığı kalmasın gene hayatına bakmak için seni kullansın sende günah diye üzül pes ya bunladar saf olamaz kimse heralde banane ne yerse yesin de geç artık
Astsubay ve polis alımları aralıklarla oluyor diye biliyorum.. senede bir defa felan olmuyor sanırım..Neden vicdan yapıyorsun anlamadım ki güzelim? En doğrusunu sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam asla göndermem, vebaline giriyorum diye de düşünmem asla. Eden bulur diye boşuna dememişler. Çok istiyorsa boşandıktan sonra girer sınavlara olur biter... aç mı açıkta mı? İşi gücü varmış, ana babası kardeşi yanında... ee daha ne, neyin vebali?
İşi düşen insan iki ekmek kap der gibi mesajla anlatmaz derdini, gelir güzellikle konuşur.Astsubay ve polis alımları aralıklarla oluyor diye biliyorum.. senede bir defa felan olmuyor sanırım..
Gururum gönderme diyor, ama kalbim girme onun hayatının günahına diyor .. bilmiyorum ya...
O sebep oldu şu halde olmamıza..Zor bir karar canım, senden istediği evrakların yerine varsa boşanma evraklarını kullanabiliyorsa onları kullanır yani geçerli olur bilmiyorum ama... Ya da gönder gitsin ilerde, ben onun canını yakmama rağmen yine de o bana bir kötülük yapmadı diyebilecek bir karaktere sahipse, kıymetini anlayabilecekse.... Eğer evrakları gönderirsen, istesem göndermezdim ama ben senin bana olduğun gibi kötü olamam tarzında bir izlenim yarat.
Dediğiniz gibi düşünüp göndereyim diyorum..Sizin yaptığınız onun yaptıklarına göre şekillenmemeli. Siz doğru olanı yapmalısınız. O da yeni bir hayata başlayacak siz de. Ne kadar kötü olsa da bir insanın hayatından bir sınav dönemi götürme vebaline girmeyin bence. Allah için büyüklük sizde kalsın
Biz onunla doğru düzgün hiç konuşamadık ki..İşi düşen insan iki ekmek kap der gibi mesajla anlatmaz derdini, gelir güzellikle konuşur.
Siz iyiliğinizi yapın. Bu iyilik sizin önünüze her türlü çıkar. Sizin o evrakları göndermeniz onun önüne herşeyin kolayca serileceği anlamına gelmez. Herkes hakettiğini yaşayacak zaten. Kötülük edenin önüne de kötülük çıkacak. Siz bu iyiliği onun için değil. Allah için yapacaksınız. Bunu unutmayınDediğiniz gibi düşünüp göndereyim diyorum..
Sonra da bu sınavlar aralıklarla hep oluyor boşandıktan sonra denk gelene başvursun, her şeyi kolayca önüne sermeyeyim diyorum...
çok kararsız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?