Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Ne günahı ya? Yok böyle bisey 1 var 1 yok. Ya seni seviyorum ama bazen kızıyorum. Sen suan hassassin annene de gecmis olsun gülüm,Allah Safi ismi ile sifa versin. O teneke kocana gunahini bile verme sen bide sicil kagidiymis birak dikkat çekmeye çalışıyor cevap bile yazma engeli bas. Gunah munah yok boyle seyler düşünme
Adam boşanıyor bide hala talep halinde

Gönderme ne mok yerse yesin

Ya gönderme evrak mevrak ne alaka? Neden iflah olsun ki? Olacaksa da sen mi sebep olacaksin bu kadar iyi niyetli olma. Birak kendi kendine halletsin hem senin küçük beynin basmazmis hicbirseye. Sana oyle demisti. Hatırladın mı??? Aklina bunlari getir.

herkesin pis günahı boynuna derler bizim orda. naparsa yapsin benden çıkmış gitmis o adam. kağıt üzerinde evlisiniz o da bitecek zaten.

çalışırken ne insanlardan ne hakaretler duyup da isim olduğu için yaptım. sinirlenmedim mi sinirlendim. bu adamı artık bu sekilde yabanci gibi dusunmelisiniz canınızı acitmamasi için.

salin gitsin. ona yuva yikmanin vebali yeter. isterse bakan olsun. sizi bu hale getirdigi gunahiniza girdiği gerçeğini değiştirmez.
yani siz kağıdı gondermissiniz gondermemissizniz sizlik bisey yok ki.

ha ben dayanamıyorum diyosaniz yollamayın. ama evlilik için pişman olur muyum diye bu adama katlandiniz da şimdi bu kağıdı gondermeyince pisman olmayacak mısınız ilerde.

bu arada adamın karakterini yaptıklarını kesinlikle onaylamıyorum bence psikolojik sorunları var. ama nalet olsun içimdeki insan sevgisine diyorum

Sizin günahınız ne olacak? Rica ederim böyle psikolojik oyunlara gelmeyin, duygularınızı sömürtmeyin daha fazla.

Zor bir karar canım , senden istediği evrakların yerine varsa boşanma evraklarını kullanabiliyorsa onları kullanır yani geçerli olur bilmiyorum ama... Ya da gönder gitsin ilerde, ben onun canını yakmama rağmen yine de o bana bir kötülük yapmadı diyebilecek bir karaktere sahipse, kıymetini anlayabilecekse.... Eğer evrakları gönderirsen, istesem göndermezdim ama ben senin bana olduğun gibi kötü olamam tarzında bir izlenim yarat.

Sana yakışan göndermek dediğin gibi. Bazen bazı tepkiler karşı tarafa kendını suçlu hissetirir. Gönderirsen belki sana yaptıklarından dolayı utanır ya da üzülür. Durur bir düşünür.

Günaha Girer miyim hayatıyla ilgili bir şey sonuçta diye düşünüyorum...
Ama şuan beni bu durumlara düşürüp, şu yaşadıklarıma bakınca da göndermek istemiyorum bilmiyorum
Sizin yaptığınız onun yaptıklarına göre şekillenmemeli. Siz doğru olanı yapmalısınız. O da yeni bir hayata başlayacak siz de. Ne kadar kötü olsa da bir insanın hayatından bir sınav dönemi götürme vebaline girmeyin bence. Allah için büyüklük sizde kalsın

Saflık mı bilmiyorum..
Ben onun kadar gaddar değilim sadece..
İleride olacak hayatını etkilemek istemediğim için.. bunun günahına girmek istemediğim için..
İş kötü olmaya gelirse en az onun kadar olabilirim

Neden vicdan yapıyorsun anlamadım ki güzelim? En doğrusunu sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam asla göndermem, vebaline giriyorum diye de düşünmem asla. Eden bulur diye boşuna dememişler. Çok istiyorsa boşandıktan sonra girer sınavlara olur biter... aç mı açıkta mı? İşi gücü varmış, ana babası kardeşi yanında... ee daha ne, neyin vebali?

Astsubay ve polis alımları aralıklarla oluyor diye biliyorum.. senede bir defa felan olmuyor sanırım..
Gururum gönderme diyor, ama kalbim girme onun hayatının günahına diyor .. bilmiyorum ya...

Astsubay ve polis alımları aralıklarla oluyor diye biliyorum.. senede bir defa felan olmuyor sanırım..
Gururum gönderme diyor, ama kalbim girme onun hayatının günahına diyor .. bilmiyorum ya...
İşi düşen insan iki ekmek kap der gibi mesajla anlatmaz derdini, gelir güzellikle konuşur.

O sebep oldu şu halde olmamıza..
Ve ben ona boşanmaya az kaldı,ondan sonra başvurursun dediğimde “boşanmadan önce gireceğim sınavlara,onun İçin lazım”diye kolayca diyebildi.. ne kadar kolaymış her şey onun İçin..
Senede 1 olmuyor bu alımlar, aralıklarla polis alımları vs oluyor.. göndermek istemiyorum esasen, boşandıktan sonra da girebilir aslında ama bilmiyorum ya..

Dediğiniz gibi düşünüp göndereyim diyorum..
Sonra da bu sınavlar aralıklarla hep oluyor boşandıktan sonra denk gelene başvursun, her şeyi kolayca önüne sermeyeyim diyorum...
çok kararsız kaldım..

Göndermeyin bana kalırsa.Hic vicdan yapacak bir durum da yok.Gelip guzellikle rica etse belki gonderin diyebilirdim ama bu tavirla isteyen birine asla gondermezdim.

Dediğiniz gibi düşünüp göndereyim diyorum..
Sonra da bu sınavlar aralıklarla hep oluyor boşandıktan sonra denk gelene başvursun, her şeyi kolayca önüne sermeyeyim diyorum...
çok kararsız kaldım..
Siz iyiliğinizi yapın. Bu iyilik sizin önünüze her türlü çıkar. Sizin o evrakları göndermeniz onun önüne herşeyin kolayca serileceği anlamına gelmez. Herkes hakettiğini yaşayacak zaten. Kötülük edenin önüne de kötülük çıkacak. Siz bu iyiliği onun için değil. Allah için yapacaksınız. Bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…