Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

İstediğini yaptım.. zaten benden bir daha isteyeceği hiçbir şey yok.. son olarak bu idi..
Gönderdim evrağı..
Tek kelime yazmadan..
Susmak ta en büyük cevap aslında anlamayı bilene..
Ama gönderirken dilerim hayrını göremezsin diyerek gönderdim :)
Dava gününü bekliyorum.. ben ailemde kaldığım İçin mahkeme celbi kendi yaşadığımız eve gitmiş, orda olmadığım İçin alamadım, muhtarlığa bırakılacak diye not düşülmüş, kaydım annemlerin eski oturduğu semtte olduğu İçin taa p muhtarlığa gitmiş,sonra alan olmamış, geri adliyeye gitmiş felan
Bugün adliyeyi aradım, elimde tebligat yok, onun olması şart mı boşanma günü diye,şart değil o gün ve saatte burda olun tamam dediler..

Sana vicdan yaptıranlar utansın ne diyeyim aferin
3 Mayıs’ta boşanıyoruz..
O benim hayatımı mahvetmesine rağmen ben onun son isteğini bile yerine getirdim.. büyüklük bende kalsın diye...
Kimsenin gönder veya gönderme demesiyle yapmadım..
Ben onun kadar katı bir insan değilim..

Ben olsam asla kabul etmezdim o kağıdı vermeyi. Ama hayırlısı olsun. İnşallah hayatın bundan sonra çok güzel olur.
Vermekle vermemek arasında gidip geldim zaten hep,iyilik bende kalsın dedim en sonunda.. def olsun gitsin...
Bundan sonrasına dair bilmiyorum ya, şuan çok karma karışığım.. bir daha birine nasıl inanır,nasıl güvenirim.. güvendiğim insanla bu hale geldik.. bir daha birini nasıl hayatıma alırım hiç bilmiyorum..

iyilik bende kalsın meselesi değil mesele. şiddet eğilimi olan bir adama sıkıntı yok diye kağıt veriyorsunuz. yalan beyandır bu kul hakkıdır. sonra mesleklerini yaparken masum insanların canlarını yakıyorlar. sevdiği kadına bunları yaşatan tanımadığı insana kimbilir neler yaşatır. ben bunu düşünür vermezdim. ceza vermek ya da inat yapmak için değil yani...

birilerini hayatına almak kısmını şimdi düşünme boşver. önce kendini sev kendini iyileştir ve yeni bir yol çiz. gerisi gelir.

Açıkçası onu istediği an bu gelmedi aklıma..
O an bunu düşünemedim.. ben şuan vermesem boşandıktan sonraki alımlara başvururdu yine..
Umarım yapacağı başvurular hiçbir şekilde olumlu olmaz..

Aynen böyle manyak bir herifi öfke kontrolü olmayan birini polis astsubay yapıcaklar ne güzel bide hakka girmeye kadar yazmışlar

Açıkçası onu istediği an bu gelmedi aklıma..
O an bunu düşünemedim.. ben şuan vermesem boşandıktan sonraki alımlara başvururdu yine..
Umarım yapacağı başvurular hiçbir şekilde olumlu olmaz..
Adam sadece başvuru yapacak. Sizin verdiğiniz kimlik fotokopisi vari klasik bir evrak. Sağlık raporu vermediniz ki sorumlu siz olasınız. Akıl sağlığını tartmak yetkili kurumların işi. Siz uygundur raporu vermediniz. O manada rahat olabilirsiniz

sizin kararlarinizda net olmadiginiz kesin. bunu ta bastan okudum iyi niyetli olmaniz sizi bu sekilde davrandikca mutsuzluga surukluyor. icsel pismanlikla cebellesiyorsunuz burdan bunu anlamak hicte zor degil

sizin kararlarinizda net olmadiginiz kesin. bunu ta bastan okudum iyi niyetli olmaniz sizi bu sekilde davrandikca mutsuzluga surukluyor. icsel pismanlikla cebellesiyorsunuz burdan bunu anlamak hicte zor degil
Bu son olayın kararımın netliğiyle uzaktan yakından Alakası yok..
Benim o evrağı göndermemle kesin astsubay veya subay olmayacaktı, ama göndermememle belki ben onun gelecekteki yaşantısını etkileyecektim.. ve ben bunu istemedim.. bu durumun ayrılmamak İçin kullandığım bir seçenek vs olduğunu düşünenler oldu, bir şey varsa vardır yoksa yoktur, ama dediğim gibi bu düşüncelerle hiç alakası yok.
Niyetimi en iyi Allah biliyor..

Kuzum nasılsın?
Anneciğin nasıl iyidir InşAllah...
Teşekkür ederim idare eder ..
Annem dr gitti ve ameliyat İçin gerekli tetkikler yapıldı ve sonuçlar çıkınca ameliyat İçin gün verilecek ve bir operasyon geçirecek işte
Ona canım çok sıkılıyor.. inşallah patoloji sonuçları hayırlı çıkar,Allah korktuğumuzdan korur inşallah...
Onun dışında ise mahkeme gününü bekliyorum işte,hafta içi gittim mobilyalar hala evdeydi, babama amcasını arattırdım,babam bir an önce götürsün eşyalarını,1 ay oldu demiş...
Ortada ev yok sanırım o yüzden bekletiyorlar..
Bir an önce götürsünler istiyorum..
Bu önemli değil eninde sonunda götürecekler de annem için endişeleniyorum

Kuzum rabbim korktuklarından emin kılsın anneni ve seni InşAllah...
Ameliyatı ve sonucu iyi gelecek InşAllah stres yapmayın...
Adam o kadar sorumsuzki eşyaları almamış ister ev bulsun isterse sokağa koysun baban iyi yapmış...

Son düzenleme:
Amin inşallah, çok teşekkür ederim , inşallah..
Allah razı olsun..

Amin inşallah, çok teşekkür ederim , inşallah..
Allah razı olsun..
Cok geçmiş olsun, bazen burda öyle çok şasırıyorum ki.. Siz boşanınca sizin yerinize zil takıp oynayacak sanki bazı bireyler.. Bir de gaza getirme çabası bence bosanmazsın sen falan demeler..

Cok geçmiş olsun, bazen burda öyle çok şasırıyorum ki.. Siz boşanınca sizin yerinize zil takıp oynayacak sanki bazı bireyler.. Bir de gaza getirme çabası bence bosanmazsın sen falan demeler..
Evet burada öyle bir empoze ediliyor ki konu sahibi kendini savunma ihtiyacı hissediyor boşanmak istememek bir suçmuş gibi. Boşanmak ister ya da istemez kimseye kendini ispat etmek zorunda değil oysa. Bir kadının eşinden ayrılmak istememesi kadar doğal ne olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…