- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
İstediğini yaptım.. zaten benden bir daha isteyeceği hiçbir şey yok.. son olarak bu idi..Ben olsam “senin polis veya astsubay olman için bir adım atıp ileride başkalarının vebalini almak istemiyorum. Öfke kontrol terapisi görmeden bu işlerde çalışman ahlaki olarak doğru olmaz. Ben bu vebalin altına giremem. Sana o evrağı gönderirip sana kefil olmuş gibi olmak istemem. O evrağı gönderirsem, başvurduğun yerlere gidip “öfke kontrol problemi var” diye ifade vermem gerekir. Tüm iyi niyetinle söylüyorum ki bence önce tedavini ol, sonra başvur. Ben yandım, başkası yanmasın. Ama illa başvuracaksan boşandıktan sonra başvur, olay benden çıkmış olsun” yazardım.
Çok akıllı ya, muhtemelen iyi aile yaşantısı olanları tercih edeceklerini düşünüp boşanmadan başvurmak istiyor.
Bir de bu adam yüksek lisans yapacağım diye tutturmuştu.
3 Mayıs’ta boşanıyoruz..Sana vicdan yaptıranlar utansın ne diyeyim aferin
Vermekle vermemek arasında gidip geldim zaten hep,iyilik bende kalsın dedim en sonunda.. def olsun gitsin...Ben olsam asla kabul etmezdim o kağıdı vermeyi. Ama hayırlısı olsun. İnşallah hayatın bundan sonra çok güzel olur.
Vermekle vermemek arasında gidip geldim zaten hep,iyilik bende kalsın dedim en sonunda.. def olsun gitsin...
Bundan sonrasına dair bilmiyorum ya, şuan çok karma karışığım.. bir daha birine nasıl inanır,nasıl güvenirim.. güvendiğim insanla bu hale geldik.. bir daha birini nasıl hayatıma alırım hiç bilmiyorum..
Açıkçası onu istediği an bu gelmedi aklıma..iyilik bende kalsın meselesi değil mesele. şiddet eğilimi olan bir adama sıkıntı yok diye kağıt veriyorsunuz. yalan beyandır bu kul hakkıdır. sonra mesleklerini yaparken masum insanların canlarını yakıyorlar. sevdiği kadına bunları yaşatan tanımadığı insana kimbilir neler yaşatır. ben bunu düşünür vermezdim. ceza vermek ya da inat yapmak için değil yani...
birilerini hayatına almak kısmını şimdi düşünme boşver. önce kendini sev kendini iyileştir ve yeni bir yol çiz. gerisi gelir.
Aynen böyle manyak bir herifi öfke kontrolü olmayan birini polis astsubay yapıcaklar ne güzel bide hakka girmeye kadar yazmışlariyilik bende kalsın meselesi değil mesele. şiddet eğilimi olan bir adama sıkıntı yok diye kağıt veriyorsunuz. yalan beyandır bu kul hakkıdır. sonra mesleklerini yaparken masum insanların canlarını yakıyorlar. sevdiği kadına bunları yaşatan tanımadığı insana kimbilir neler yaşatır. ben bunu düşünür vermezdim. ceza vermek ya da inat yapmak için değil yani...
birilerini hayatına almak kısmını şimdi düşünme boşver. önce kendini sev kendini iyileştir ve yeni bir yol çiz. gerisi gelir.
Adam sadece başvuru yapacak. Sizin verdiğiniz kimlik fotokopisi vari klasik bir evrak. Sağlık raporu vermediniz ki sorumlu siz olasınız. Akıl sağlığını tartmak yetkili kurumların işi. Siz uygundur raporu vermediniz. O manada rahat olabilirsinizAçıkçası onu istediği an bu gelmedi aklıma..
O an bunu düşünemedim.. ben şuan vermesem boşandıktan sonraki alımlara başvururdu yine..
Umarım yapacağı başvurular hiçbir şekilde olumlu olmaz..
Bu son olayın kararımın netliğiyle uzaktan yakından Alakası yok..sizin kararlarinizda net olmadiginiz kesin. bunu ta bastan okudum iyi niyetli olmaniz sizi bu sekilde davrandikca mutsuzluga surukluyor. icsel pismanlikla cebellesiyorsunuz burdan bunu anlamak hicte zor degil
Neden ? 3 Mayıs’tan sonra yazarım buraya....Ben senin boşanacağını düşünmüyorum
Kuzum nasılsın?Neden ? 3 Mayıs’tan sonra yazarım buraya....
Teşekkür ederim idare eder ..Kuzum nasılsın?
Anneciğin nasıl iyidir InşAllah...
Kuzum rabbim korktuklarından emin kılsın anneni ve seni InşAllah...Teşekkür ederim idare eder ..
Annem dr gitti ve ameliyat İçin gerekli tetkikler yapıldı ve sonuçlar çıkınca ameliyat İçin gün verilecek ve bir operasyon geçirecek işte
Ona canım çok sıkılıyor.. inşallah patoloji sonuçları hayırlı çıkar,Allah korktuğumuzdan korur inşallah...
Onun dışında ise mahkeme gününü bekliyorum işte,hafta içi gittim mobilyalar hala evdeydi, babama amcasını arattırdım,babam bir an önce götürsün eşyalarını,1 ay oldu demiş...
Ortada ev yok sanırım o yüzden bekletiyorlar..
Bir an önce götürsünler istiyorum..
Bu önemli değil eninde sonunda götürecekler de annem için endişeleniyorum
Amin inşallah, çok teşekkür ederim , inşallah..Kuzum rabbim korktuklarından emin kılsın anneni ve seni InşAllah...
Ameliyatı ve sonucu iyi gelecek InşAllah stres yapmayın...
Adam o kadar sorumsuzki eşyaları almamış ister ev bulsun isterse sokağa koysun baban iyi yapmış...
Cok geçmiş olsun, bazen burda öyle çok şasırıyorum ki.. Siz boşanınca sizin yerinize zil takıp oynayacak sanki bazı bireyler.. Bir de gaza getirme çabası bence bosanmazsın sen falan demeler..Amin inşallah, çok teşekkür ederim , inşallah..
Allah razı olsun..
Evet burada öyle bir empoze ediliyor ki konu sahibi kendini savunma ihtiyacı hissediyor boşanmak istememek bir suçmuş gibi. Boşanmak ister ya da istemez kimseye kendini ispat etmek zorunda değil oysa. Bir kadının eşinden ayrılmak istememesi kadar doğal ne olabilir acabaCok geçmiş olsun, bazen burda öyle çok şasırıyorum ki.. Siz boşanınca sizin yerinize zil takıp oynayacak sanki bazı bireyler.. Bir de gaza getirme çabası bence bosanmazsın sen falan demeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?