Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Seninle konusna tenezzulunde bile bulunmuyor. Onun icin artik fedakarlik yapmak zorunda degilsin. Sadece kendini dusunuyor. Bundan sonra onun ne yaptigi madem seni baglamiyor, o zaman istedigini de yapmazdim. Bu onun problemi cunku. Senin sorunlarin onin umurunda mi?
Telefonlarini engelle gitsin. Ne hali varsa gorsun.

Haklısınız..
Zaten isteyeceği son şey bu..
Yemin ederim ki hayatını etkilememek içi gönderirim sırf gönderirsem...
Ben onun hayatının sonrasını bile düşünürken o benim hayatımı mahvedip de gitti...

Eden bulur bundan şüpheniz olmasın. Sizden bulmasın sadece. Önemli olan bu. Yoksa er ya da geç yapılanlar ödenecek

Bence gönderin belgeleri. Omzunuza böyle büyük bir vebali almayın derim. Hayatın bize neler sunacağı belli olmaz .hayati bir hata yapmamak lazım. Bu da bir sınav bence sonuçta

Kuzum tabiki sana yakışan o evrağı vermek yaşın kaç bilmiyorum ama sana abla tavsiyesi bu adam senin hayatını evliliğini mahvetti sende ona acıma...
Seni düşünmeyen bencilin totosunu daha fazla kaldırma ya....
Işi düşünce muhatap oluyor seninle farkında değil misin?

Gönderdim...
Benden isteyeceği son şey bu idi..
Onu da yaptım..
Beni yargılayanlar olacaktır..
Bana yakışan buydu, ben onun kadar gaddar,merhametsiz olamadım..
O benim hayatımı mahvedip giderken, ben onun benden sonraki hayatını dahi düşünerek onun günahı altına girmemek adına gönderdim..

Bence gönderin belgeleri. Omzunuza böyle büyük bir vebali almayın derim. Hayatın bize neler sunacağı belli olmaz .hayati bir hata yapmamak lazım. Bu da bir sınav bence sonuçta
Aynen öyle. Bu kadar kısa bir süreçte konu sahibinin böyle bir ikilemde kalması asla tesadüf olamaz

Öyle.. Benimle muhatap olacağı başka şeyi kalmadı.. Allah a havale ettim... sicil kaydımı da gönderdim..

Hem bunları yazıp hem yollaman çok ironik. Belki yollarsam barışır diye düşünüyor olmayasın. En son amcasına da şart koşmuşsun ya hani. Benim hayatımı mahveden İnansana neden iyilik yapayım? Benden boşanınca daha iyi yaşadın diye mi

Allah sizden razı olsun. Sizin de hayırlı işlerinizi kolaylaştırsın inşaallah. En doğrusunu yaptınız. Merhamet etmeyene merhamet edilmez çünkü

Astsubay ve polis alımları aralıklarla oluyor diye biliyorum.. senede bir defa felan olmuyor sanırım..
Gururum gönderme diyor, ama kalbim girme onun hayatının günahına diyor .. bilmiyorum ya...
Kuzum benim esim emniyet mensubu sordum polis alımları 4 ayda bir oluyormuş vicdan yapma ne mok yerse yesin....

Allah biliyor içimde öyle bir niyetim olmadığını..
Sadece hayatını etkilememek için..
Ondan hiçbir beklentim yok... onunla konuşmaya çalışmak gibi bir gayem yok... tek kelime bile yazmadım gönderdiğim evrağın ardından...
Tam niyetimi kimseye anlatamam zaten ama Allah biliyor..

Öyle.. Benimle muhatap olacağı başka şeyi kalmadı.. Allah a havale ettim... sicil kaydımı da gönderdim..
Sen bilirsin kuzum....
Merak etme mevlam yarına bırakır ama yanına bırakmaz...
Anneni seni sormayan birisi inanki benim burada canım sıkıldı ama ınsanlık sende kalsın...
Bir pislikten kurtuldum diye şükret...

İçinden geldiği gibi yap öyleyse canım, ben de böyle bir konuda ne yapacağımı bilemezdim. Konundaki yorumların çoğunu okudum, göndermemeni uygun bulmuş üyeler. Sana yaptığı haksızlıklar, hakaretleri falan düşününce hiç gönderme ne hali varsa görsün diyorum.

Gönderdim abla :)
Sırf hayatının devamında olumsuz bir etkim olmasın diye gönderdim, ama dilerim hayır etmez sana giyerek gönderdim..
Bu konumu taa ilk açtığım gün , evden eşyalarını topladığı gün en son gözümden yaş döküldü onun İçin bir de bu lafı derken duygulandım...
Dilerim hayrını göremesin başka bir şey diyemiyorum..

Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum, sana yaptığı herşeyin karşılığını görür inşallah. İnsan gidene değil de aslında kendine üzülüyor ama geçiyor, geçecek.

Polis veya astsubay olmaya uygun bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Öfke problemi olan, bu yüzden çevresindekilerin canını riske edecek şekilde davranan, eşinin kıyafetini onaylamıyor diye kendini camdan aşağı atmaya kalkan adam, öfke kontrol terapisi görmeden elinin altında devamlı silah olacağı bir işte çalışmasın.

Gözleri de görmüyor.. derecesi de yüksek bildiğim kadarıyla..
Ama sağlık elemesinden bile geçebiliyor..
Zaten ne doğru düzgün oluyor ki bu tarz meselelerde bunun doğru olmasını bekliyoruz ki..

Ben de aynı şeyi düşündüm, umarım başka insanların da canını yakmaya sebep olmaz.

Günaha Girer miyim hayatıyla ilgili bir şey sonuçta diye düşünüyorum...
Ama şuan beni bu durumlara düşürüp, şu yaşadıklarıma bakınca da göndermek istemiyorum bilmiyorum

Ben olsam “senin polis veya astsubay olman için bir adım atıp ileride başkalarının vebalini almak istemiyorum. Öfke kontrol terapisi görmeden bu işlerde çalışman ahlaki olarak doğru olmaz. Ben bu vebalin altına giremem. Sana o evrağı gönderirip sana kefil olmuş gibi olmak istemem. O evrağı gönderirsem, başvurduğun yerlere gidip “öfke kontrol problemi var” diye ifade vermem gerekir. Tüm iyi niyetinle söylüyorum ki bence önce tedavini ol, sonra başvur. Ben yandım, başkası yanmasın. Ama illa başvuracaksan boşandıktan sonra başvur, olay benden çıkmış olsun” yazardım.

Çok akıllı ya, muhtemelen iyi aile yaşantısı olanları tercih edeceklerini düşünüp boşanmadan başvurmak istiyor.

Bir de bu adam yüksek lisans yapacağım diye tutturmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…