- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Haklısınız..Siz iyiliğinizi yapın. Bu iyilik sizin önünüze her türlü çıkar. Sizin o evrakları göndermeniz onun önüne herşeyin kolayca serileceği anlamına gelmez. Herkes hakettiğini yaşayacak zaten. Kötülük edenin önüne de kötülük çıkacak. Siz bu iyiliği onun için değil. Allah için yapacaksınız. Bunu unutmayın
Eden bulur bundan şüpheniz olmasın. Sizden bulmasın sadece. Önemli olan bu. Yoksa er ya da geç yapılanlar ödenecekHaklısınız..
Zaten isteyeceği son şey bu..
Yemin ederim ki hayatını etkilememek içi gönderirim sırf gönderirsem...
Ben onun hayatının sonrasını bile düşünürken o benim hayatımı mahvedip de gitti...
Kuzum tabiki sana yakışan o evrağı vermek yaşın kaç bilmiyorum ama sana abla tavsiyesi bu adam senin hayatını evliliğini mahvetti sende ona acıma...Polislik ve astsubaylığa girecekmiş şimdi de..
dgs sınavına girecekti, hazırlanmak zor geldi heralde bilmiyorum..
Şimdi de farklı yollara kayıyor..
Bana yakışan o evrağı gönderip Allah a havale etmek..
Ama her şeyi de kolayca onun önüne sermek istemiyorum daha fazla bilmiyorum...
Aynen öyle. Bu kadar kısa bir süreçte konu sahibinin böyle bir ikilemde kalması asla tesadüf olamazBence gönderin belgeleri. Omzunuza böyle büyük bir vebali almayın derim. Hayatın bize neler sunacağı belli olmaz .hayati bir hata yapmamak lazım. Bu da bir sınav bence sonuçta
Öyle.. Benimle muhatap olacağı başka şeyi kalmadı.. Allah a havale ettim... sicil kaydımı da gönderdim..Kuzum tabiki sana yakışan o evrağı vermek yaşın kaç bilmiyorum ama sana abla tavsiyesi bu adam senin hayatını evliliğini mahvetti sende ona acıma...
Seni düşünmeyen bencilin totosunu daha fazla kaldırma ya....
Işi düşünce muhatap oluyor seninle farkında değil misin?
Hem bunları yazıp hem yollaman çok ironik. Belki yollarsam barışır diye düşünüyor olmayasın. En son amcasına da şart koşmuşsun ya hani. Benim hayatımı mahveden İnansana neden iyilik yapayım? Benden boşanınca daha iyi yaşadın diye miHaklısınız..
Zaten isteyeceği son şey bu..
Yemin ederim ki hayatını etkilememek içi gönderirim sırf gönderirsem...
Ben onun hayatının sonrasını bile düşünürken o benim hayatımı mahvedip de gitti...
Allah sizden razı olsun. Sizin de hayırlı işlerinizi kolaylaştırsın inşaallah. En doğrusunu yaptınız. Merhamet etmeyene merhamet edilmez çünküGönderdim...
Benden isteyeceği son şey bu idi..
Onu da yaptım..
Beni yargılayanlar olacaktır..
Bana yakışan buydu, ben onun kadar gaddar,merhametsiz olamadım..
O benim hayatımı mahvedip giderken, ben onun benden sonraki hayatını dahi düşünerek onun günahı altına girmemek adına gönderdim..
Kuzum benim esim emniyet mensubu sordum polis alımları 4 ayda bir oluyormuş vicdan yapma ne mok yerse yesin....Astsubay ve polis alımları aralıklarla oluyor diye biliyorum.. senede bir defa felan olmuyor sanırım..
Gururum gönderme diyor, ama kalbim girme onun hayatının günahına diyor .. bilmiyorum ya...
Allah biliyor içimde öyle bir niyetim olmadığını..Hem bunları yazıp hem yollaman çok ironik. Belki yollarsam barışır diye düşünüyor olmayasın. En son amcasına da şart koşmuşsun ya hani. Benim hayatımı mahveden İnansana neden iyilik yapayım? Benden boşanınca daha iyi yaşadın diye mi
Sen bilirsin kuzum....Öyle.. Benimle muhatap olacağı başka şeyi kalmadı.. Allah a havale ettim... sicil kaydımı da gönderdim..
İçinden geldiği gibi yap öyleyse canım, ben de böyle bir konuda ne yapacağımı bilemezdim. Konundaki yorumların çoğunu okudum, göndermemeni uygun bulmuş üyeler. Sana yaptığı haksızlıklar, hakaretleri falan düşününce hiç gönderme ne hali varsa görsün diyorum.O sebep oldu şu halde olmamıza..
Ve ben ona boşanmaya az kaldı,ondan sonra başvurursun dediğimde “boşanmadan önce gireceğim sınavlara,onun İçin lazım”diye kolayca diyebildi.. ne kadar kolaymış her şey onun İçin..
Senede 1 olmuyor bu alımlar, aralıklarla polis alımları vs oluyor.. göndermek istemiyorum esasen, boşandıktan sonra da girebilir aslında ama bilmiyorum ya..
Gönderdim abla :)İçinden geldiği gibi yap öyleyse canım, ben de böyle bir konuda ne yapacağımı bilemezdim. Konundaki yorumların çoğunu okudum, göndermemeni uygun bulmuş üyeler. Sana yaptığı haksızlıklar, hakaretleri falan düşününce hiç gönderme ne hali varsa görsün diyorum.
Ah kuzum seni çok iyi anlıyorum, sana yaptığı herşeyin karşılığını görür inşallah. İnsan gidene değil de aslında kendine üzülüyor ama geçiyor, geçecek.Gönderdim abla :)
Sırf hayatının devamında olumsuz bir etkim olmasın diye gönderdim, ama dilerim hayır etmez sana giyerek gönderdim..
Bu konumu taa ilk açtığım gün , evden eşyalarını topladığı gün en son gözümden yaş döküldü onun İçin bir de bu lafı derken duygulandım...
Dilerim hayrını göremesin başka bir şey diyemiyorum..
Polisliğe ve astsubaylığa başvuru yapacağını, benim sicil kaydımın lazım olduğunu ve bugün göndermem gerektiğini yazmış bana ...
Hiçbir şey yazmadım, birkaç mesaj daha attı bununla ilgili..
Sonra “her şey normal gibi bunu benden nasıl istiyorsun,boşanmaya az kaldı ondan sonra başvurursun,beni ilgilendirmez” yazdım..
Boşanmadan önce gireceğim bu sınava vs yazdı.. başka hiçbir şey demedim..
Benim hayatımı bu hale getirdi, hiçbir şey olmamış gibi ona bunu göndermek istemiyorum aslında .. ne yapayım bilmiyorum..
Gözleri de görmüyor.. derecesi de yüksek bildiğim kadarıyla..Polis veya astsubay olmaya uygun bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Öfke problemi olan, bu yüzden çevresindekilerin canını riske edecek şekilde davranan, eşinin kıyafetini onaylamıyor diye kendini camdan aşağı atmaya kalkan adam, öfke kontrol terapisi görmeden elinin altında devamlı silah olacağı bir işte çalışmasın.
Ben de aynı şeyi düşündüm, umarım başka insanların da canını yakmaya sebep olmaz.Polis veya astsubay olmaya uygun bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Öfke problemi olan, bu yüzden çevresindekilerin canını riske edecek şekilde davranan, eşinin kıyafetini onaylamıyor diye kendini camdan aşağı atmaya kalkan adam, öfke kontrol terapisi görmeden elinin altında devamlı silah olacağı bir işte çalışmasın.
Günaha Girer miyim hayatıyla ilgili bir şey sonuçta diye düşünüyorum...
Ama şuan beni bu durumlara düşürüp, şu yaşadıklarıma bakınca da göndermek istemiyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?