- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.421
kıslar bugün keseyi gördü doktor henüz 4 haftalığız teyzeleri
yanlız bugün iyi değilim doktora söledim normal dedi
akıntımda biraz renlenmişdi dünden beri onuda söledim gene normal dedi
yeleşiyor dedi olacak okadar korkma dedi sizcede ölemi kızlar
bana bazı tahliller verdi ama yaptırmadım çünkü çok fiyat çektiler
bide ssk geçiyormuş hıh bu nasıl ssk ya anlamadım başka biyerde yaptırıcam tahlilleri
15 gün sonra kalp atışlarını dinlicez inş allah o günleri gösterir
2 tanede ilaç verdi folik asidle vitamin verdi işde böle.
kızlar sonuçlarımı aldım bugün....
kansızlığı pekmezle yenmişim çok şükür.....
b12 normale gelmiş.ama ilacı bırakmıycam....
kolesterol değerlerim de sınırlara kadar düşmüş...keten tohumu falan aldım, yürüyüşe de başlayıp onun da canına okumayı düşünüyorum...
tsh hariç diğer hormonlar da iyi.....
tsh ım geçen sene de zıplamıştı böyle ama sonra kendiliğinden normale inmişti...2 hafta sonra tekrar bakılacak inşallah düşer de ilaca gerek kalmaz......
şimdilik durum bu bakalım......
kolesterol değerlerim de sınırlara kadar düşmüş...keten tohumu falan aldım, yürüyüşe de başlayıp onun da canına okumayı düşünüyorum...
tsh ım geçen sene de zıplamıştı böyle ama sonra kendiliğinden normale inmişti...2 hafta sonra tekrar bakılacak inşallah düşer de ilaca gerek kalmaz......
slm kızlarrr cok dua ettim size coooook.rabbım kabul eder inş.
kelebegım yasadıkların gercekten zor şeyler ama bılıyosunkı sabretmen ve eskı gücünü toparlaman lazım tedavın için.hersey bır öncekı gıbı olacak dıye bır kuralda yokkı.o yüzden içini ferah tut ve bismillah deyıp yoluna devam et canım.
radycımmm dün telı apar topar kapadım kapı caldı üstüm müsait degıldı onun için kapamak zorunda kaldım soryyy.
gülyüzüm sen nasılsın canım?anam sızın oralarda sokaga cıksan yanarsın be bacım ne tatılı?bana ne demelı pamuk gibi gezıyorum ortalıklarda.seneye acısını cıkartırım insallahhhhh.
selam kızlar ben geldım
bana 1 haftanın ozetını cıkartacak gonullu var mı acaba
Allah yuzunu guldursun canım :Saruboceq: inşallah
canımcım herşey düzelecek,iyi olacak ve seni şimdiden bebişinle hayal ediyorum
sağolasın alhanım ama malesef artık geçnazım ve cılegım bu mesajım sıze kızlar.
ebe hemsıre yengem var hamılelıgın ılk aylarında yok keseymıs yok kalpmıs vs için alttan muayene yaptırmayı cok sakıncalı buluyor düşüğe sebep olabılıyormus.bence bıraz sabredın karından görün kuzucuklarınızı.suan kendısıde hamıle ama hala usg ye gırmedı bıraz daha bekleme tarftarı.bılgınz olsun istedım
hoşgeldin mumucum maşaallah çokk enerjik gördüm seni
ben geldim
kandiliniz mübarek olsun canlar
çok fena yanmış vaziyetteyim çok eğlendim bomba gibiyim yaradı tatil
eşim annesinin yanında geldikten sonra KÜTAHYA-- YONCALIYA GıTTıK TERMAL OTELLE
çok güzel bir yerdi sonra resimlerini ekleyebilirim
Ben pek inanmıyorum vajinal ultrasonun düşüğe sebep olacağına....Saçma geliyor bana biraz...ınsanlar hamile olduklarını farketmeden ilişkiyede girebilirler ve hiç bir sorun yoksa ilişkide yasaklanmıyor zaten...
Düşük tehlikesi ve kanaması olanlara bakılmıyor olabilir,bu mantıklı...Zaten "olan düşük ihtimalini" arttırabilir diye düşünüyorum ben....
gözün aydın nazcımkıslar bugün keseyi gördü doktor henüz 4 haftalığız teyzeleri
yanlız bugün iyi değilim doktora söledim normal dedi
akıntımda biraz renlenmişdi dünden beri onuda söledim gene normal dedi
yeleşiyor dedi olacak okadar korkma dedi sizcede ölemi kızlar
bana bazı tahliller verdi ama yaptırmadım çünkü çok fiyat çektiler
bide ssk geçiyormuş hıh bu nasıl ssk ya anlamadım başka biyerde yaptırıcam tahlilleri
15 gün sonra kalp atışlarını dinlicez inş allah o günleri gösterir
2 tanede ilaç verdi folik asidle vitamin verdi işde böle.
Çileğimden haber getirdim. Bugün aradı beni canımcım. Hala odası hazır değilmiş.
Pazartesiye ancak diyor.
Veeeee bugün miniğimizin kalp atışını duymuşlar elhamdülillah..
Çok harikaydı çook diyor..
Hep dinliyoedum arkadaşlarımdan ama yaşamak bambaşka birşeymiş diyor..
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin tüm hamilelikleri inşallah..
canım benim doğru düzgün görüşemeden senin gitme vaktin geldi bileiyi geceler kızlar.
ya özür dilerim gerçekten de.bugün hiç ama hiç fırsatım olmadı.hastane çok yoğundu.hastalar bana veda partisi yapamış gibi yağdılar resmen.akşam da alışveriş valizler bilmem ne ancak oturabildim inanın.nehirim sana da cevap veremedim yaa(
bu gece 4 gibi çıkıcaz yola inş.zaten 1 hafta.çok uzun değil.göz açıp kapayıncaya kadar geçer.zaten çilekte geliyomuş pazartesi.hiç boş kalmaz bizim topiğimiz.
hepinizi çok seviyorum.ben hakkım varsa helal ediyorum.sizlerde helal edin lütfen.hepinizi ve burayı çok özliycem.canım arkadaşlarım benim.
allaha emanet olun :gitme:
günaydın berincimgunaydın cılek nasılsın bulantın var mı
günaydın berincim
olmaz mııı varrr tebii :gitme:
buna şükür diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?