- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Telefonların gece modu oluyor, ses yok, titreşim yok. Tavsiye ederim yeni gelin hanımhayır bak 1 yıllık evliyim 1 kez bile bir sorun yaşamadım kv ile evliliğimde severim sayarım iyide anlaşırım arkadaş gibi gel kız yakalım birer sigara vs bu tarz konuşurum ama tamam oğlunu her akşam makul bi saatte arıyosun ara konuş sesini duy en doğal hakkın ama seni 1 kez meşgule attıysak ısrar etme müsait değillerdir görünce ararlar de arkaşad ben yeni evliyim daha yaaaa hayır acil bişeyde yok öyle napıyosunuz her akşam standart konuşma
Telefonların gece modu oluyor, ses yok, titreşim yok. Tavsiye ederim yeni gelin hanım
Biraz da damatlar yansın değil mi çekirge ablaBence benim damat yandı
Kızım daha 1 yaşında ama
Yani ben özel dakikalarımda gece modu kullanırdım, onun dışında zır zır rahatsız ediyorsa titreşim modu. Hem titreme de duyuluyor hatta daha rahatsız edici.onu yapamam korkarım Allah korusun hani acil bi tlfda falan ama zaten her akşam aradığı saate aynı hiç değişmez bu arada yanlış anlaşılmasın misafirim vardı dün akşam eşimde o an salonda değildi zır zır zır tlf rahatsız etti yani
Biraz da damatlar yansın değil mi çekirge abla
Yani ben özel dakikalarımda gece modu kullanırdım, onun dışında zır zır rahatsız ediyorsa titreşim modu. Hem titreme de duyuluyor hatta daha rahatsız edici.
Yanlış anlaşıldım herhalde.İkili ilişkilerde de ayrılınca ,çok çaba harcadım diye üzülmüyor muyuz veya ayrılınca geçmişimiz vardı ,yaşananlar vardı diye üzülmüyor muyuz.Yani annenin de evladıyla senelerce olan geçmişi ,bağı var.Birden söküp atamaz .Ama bu oğlunun evine karışsın,yönetmek istesin,aralarına karışsın,öyle bir şeyi bende tasvip etmiyorum.Her şey dozunda diyorum.
"bir evlat kolay büyümüyor." mantığına karşıyım. Sen çocuk dünyaya getirerek ona iyilik mi ediyorsun? Bakalım dünyaya gelmeyi ister miydi? Onun adına karar verip dünyaya getirince tüm hayatını tapulayacağın anlamına gelmez.
Evledi ve özel bir hayatı var. Herkesin yeri ayrıdır gibi düşünmek lazım.
Gelinler için de; kvalide lerler illa kötü olmak gerekmiyor. Şartlanmamak lazım. Herkese hakettiği gibi davranmak yeterli. Yine de ilişkiler güzel olursa kötü olmaz. Ne de olsa 3 günlük dünya.
Maşallah
Özetle nasıl davranmalıyım bende görümce ve kv olcamda
Kesinlikle kendimi sevdirmek istiyorum
E yaniBiraz da damatlar yansın değil mi çekirge abla
Sen benim idolümsün ablaEn taze kayınvalide benim herhalde,ama bende damat var..
Sen benim idolümsün abla
Ben yakıyorum mesela acayip çekiniyor benden ama bir o kadarda saygılı bana karşı..
bencede çekinmesi saygı göstermesi en iyisi.. azıcık atacağı adımlara dikkat eder iyi olur
Neden bağlar kopsun ki?Yanlış anlaşıldım herhalde.İkili ilişkilerde de ayrılınca ,çok çaba harcadım diye üzülmüyor muyuz veya ayrılınca geçmişimiz vardı ,yaşananlar vardı diye üzülmüyor muyuz.Yani annenin de evladıyla senelerce olan geçmişi ,bağı var.Birden söküp atamaz .Ama bu oğlunun evine karışsın,yönetmek istesin,aralarına karışsın,öyle bir şeyi bende tasvip etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?