Elinizde olanı satarak bir çocuk daha mı yapmaya çalışıyorsunuz?????? Zor geçiniyorum her şey gitgide zorlaşıyor kredileri zor ödüyorum istediğimi alıp yiyemiyorum giyemiyorum derken hem de... niçin? Kardeş olsun diye mi??? Bakın bakalım kimi kardeşi doyuruyor bu devirde. Geleceğini düşünün çocuğunuzun başka şey değilGöremiyorumhic goremiyorum artik geçinemiyorum gezemiyorum istediğimi alip giyemiyorum eskiden istediğimi alip yerken simdi yiyemiyorum...kizim 3 tane çikolata istiyorsa 1 tane alabiliyorum...kredi ödüyoruz yillar geçtikçe çektiğiniz kredi azalır gibi gelir maaşlar.zamlaniyor ya demişlerdi ama sanki gittikçe artıyor her ay daha zor ödüyorum..
Bir yandan bir çocuğum daha olsun diye tedavi oluyorum elimde olani da satarak...offff deliricem sanirim
bir kuruyemiş alıyorum bademine cevizine findigina dokunmuyorum kizim yesin diye.Ülke olarak bakıyorumda kemere delik üstüne delik açmaya alıştık ama artık o kemerde delik açacak yerde kalmadı.
Bakıyorum mesela uygun diye bildiğimiz bilindik markaların ne eski kalitesi kaldı nede eski fiyatı hadi yetişkin bireyler bi şekilde idare eder almadan ama çocuğu olanlar özelliklede gelişim cağında olanlar nasıl çocuğa almadan idare edebilsin
peki elinizdekileri sattiktan sonra o cocuklara ne verebileceksiniz o saaten sonra?Göremiyorumhic goremiyorum artik geçinemiyorum gezemiyorum istediğimi alip giyemiyorum eskiden istediğimi alip yerken simdi yiyemiyorum...kizim 3 tane çikolata istiyorsa 1 tane alabiliyorum...kredi ödüyoruz yillar geçtikçe çektiğiniz kredi azalır gibi gelir maaşlar.zamlaniyor ya demişlerdi ama sanki gittikçe artıyor her ay daha zor ödüyorum..
Bir yandan bir çocuğum daha olsun diye tedavi oluyorum elimde olani da satarak...offff deliricem sanirim
Şimdilik yaşadığımıza şükredelim bence , İzmir depreminden sonra ,gezme , üst başt alma hayellerini bir süre kenara bırakalım . En azından kızınız yanınızda . Bir çikolata alın . Bir cocıguzda su an da olmasın . Durumunuzu düzeltiince olsun .Göremiyorumhic goremiyorum artik geçinemiyorum gezemiyorum istediğimi alip giyemiyorum eskiden istediğimi alip yerken simdi yiyemiyorum...kizim 3 tane çikolata istiyorsa 1 tane alabiliyorum...kredi ödüyoruz yillar geçtikçe çektiğiniz kredi azalır gibi gelir maaşlar.zamlaniyor ya demişlerdi ama sanki gittikçe artıyor her ay daha zor ödüyorum..
Bir yandan bir çocuğum daha olsun diye tedavi oluyorum elimde olani da
Valla mood falan kalmadi 40 liralık yağ 65 olmus 11 liralık krema 20 lira bunlar 2 gün icinde artan fiyatlar ve birsürü şey ekonomi diye bisey kalmadi çekildi fisimiz ben yarını bile göremiyorum birak uzak gelecegiBugün itibariyle 1 euro 10tl, çeyrek altın 877 tl. Bilmiyorum ben çok etkileniyorum bu durumdan psikolojik olarak. Yurdışına mı gitsem diyorum dil öğrenmeye enerjim yok. Ne olacak bu ülkenin hali? Yine herşeye zam gelecek. En güzel yaşımızda ülkenin haline bak diyorum. Bazı arkadaşlar çok umursamaz cidden imreniyorum onlara. Siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl modunuzu koruyorsunuz?
Valla mood falan kalmadi 40 liralık yağ 65 olmus 11 liralık krema 20 lira bunlar 2 gün icinde artan fiyatlar ve birsürü şey ekonomi diye bisey kalmadi çekildi fisimiz ben yarını bile göremiyorum birak uzak gelecegi
Keşke dönmeseydinYüzde yüz katılıyorum söylediklerinize benimde altınım var. Artıyor evet ama sevinemiyorum dediğiniz sebeplerden ötürü. Arttıkça herşeye zam geliyor daha beter oluyor zaten. Çocuk konusunda da katılıyorum bekarım zaten ama üzülüyorum fakirlik içinde yaşayacak yeni nesil. Yurtdışına gitmeyi çok istiyordum mesela ama bu ekonomiyle nasıl olacakBir kez gidebildim iyi ki gitmişim diyorum.
Arkadaşlar yasak mı bilmiyorum ama bir tane video paylaşmak istiyorum sizlerle. Ekonomik anlamda Venezuela nasıl şu an ki haline geldi, biliyorsunuz Venezuela şu an inanılmaz fakir bir ülke ve yıllar içinde bu hale geldi.
Evet çok moral bozucu.Ben her zaman asgari ücretle geçinenlere dua ediyorum.Ve nasıl yapıyorlar hele cocukları olanlar nasıl başa çıkıyorlar helal olsun Allah yardımcımız olsun.Bugün itibariyle 1 euro 10tl, çeyrek altın 877 tl. Bilmiyorum ben çok etkileniyorum bu durumdan psikolojik olarak. Yurdışına mı gitsem diyorum dil öğrenmeye enerjim yok. Ne olacak bu ülkenin hali? Yine herşeye zam gelecek. En güzel yaşımızda ülkenin haline bak diyorum. Bazı arkadaşlar çok umursamaz cidden imreniyorum onlara. Siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl modunuzu koruyorsunuz?
Albayrak'tan dolar yorumu: Dolarla uğraşmıyoruz, istesek düşürürüz şu habere bakın ardından destekleyen yorumları okuyun değil geleceği görmek yarını görürsek şükredelim bu kafalarla
Sosyoloji 4. Sınıfım.Bugün itibariyle 1 euro 10tl, çeyrek altın 877 tl. Bilmiyorum ben çok etkileniyorum bu durumdan psikolojik olarak. Yurdışına mı gitsem diyorum dil öğrenmeye enerjim yok. Ne olacak bu ülkenin hali? Yine herşeye zam gelecek. En güzel yaşımızda ülkenin haline bak diyorum. Bazı arkadaşlar çok umursamaz cidden imreniyorum onlara. Siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl modunuzu koruyorsunuz?
Bunun pesine ruhi çenet venezüella videosunu da izleyin insanlar açlıktan fare yiyomusArkadaşlar yasak mı bilmiyorum ama bir tane video paylaşmak istiyorum sizlerle. Ekonomik anlamda Venezuela nasıl şu an ki haline geldi, biliyorsunuz Venezuela şu an inanılmaz fakir bir ülke ve yıllar içinde bu hale geldi.
Yani her şey merkez bankasına mı bağlı habire başkanını değiştirip duruyorlar ya da sürekli ağızlarında bir faiz lafıBen bu adamin dediklerini bir ekonomist olarak hep yetersiz buluyorum nedense. Ekonominin tek ele verdigi faiz ile oynamak degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?